- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Robottal a nyomában üldözi a Honor a Huawei-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
uh ha ezt én írtam volna..
btw pont azért dilemmáztam annyit, hogy a samu maradjon-e vagy menjek vissza szifonra, mert a One ui féle gui jobb volt. erre jönnek ezzel. ez olyan visszalépés, mint amikor az almánál elgurult ive gyógyszere és kijött az ios 7. ez a hetes szám el van átkozva úgy látom. ios 7, note 7, one ui 7.

Kicsit olyan style mintha a touchwiz lopakodna vissza
én most váltok 8 év Samsung után iosra, nagyon fos amit az utóbbi 2 évben csinálnak sajnos.. Hw minőség, sw, qc, minden a szakadékba gorul.
-
joey04
titán
uh ha ezt én írtam volna..
btw pont azért dilemmáztam annyit, hogy a samu maradjon-e vagy menjek vissza szifonra, mert a One ui féle gui jobb volt. erre jönnek ezzel. ez olyan visszalépés, mint amikor az almánál elgurult ive gyógyszere és kijött az ios 7. ez a hetes szám el van átkozva úgy látom. ios 7, note 7, one ui 7.

-
dnelb
veterán
-
joey04
titán
-
guftabi96
addikt
Az eddigi pletykák és szivárgások képekbe gyűjtve:
-
csubííí
őstag
"az alapvető átvariálás mellett pedig a Good Lock nyújt végtelen testreszabási lehetőséget"
Végtelen? Végtelenül gyenge, ez egy vicc! Még az ikonokat sem tudja normálisan átállítani. A legtöbb funkciója nem is működik, vagy nem úgy ahogy írják. Más gyártók alapesetben sokkal jobb tetreszabhatóságot adnak.Ezzel nem értek egyet.
Saját ikonokat használok (lehet bármi kép vagy egy részlet, formát is lehet változtatni, méretét is), saját gesztusvezérléseket állítottam be, stb, és menti a felhőbe.
Mindezeket és a többi beállításokat (lehetőségeket) talán egyik gyártó készüléke sem tudja.
Ezt pedig úgy, hogy a saját fejlesztésű programjával teszi. -
ORCA58
addikt
"az alapvető átvariálás mellett pedig a Good Lock nyújt végtelen testreszabási lehetőséget"
Végtelen? Végtelenül gyenge, ez egy vicc! Még az ikonokat sem tudja normálisan átállítani. A legtöbb funkciója nem is működik, vagy nem úgy ahogy írják. Más gyártók alapesetben sokkal jobb tetreszabhatóságot adnak. -
csubííí
őstag
"A Samsung is kettéoszthatja az értesítési- és kapcsolópanelt, bár konkrét stílusa inkább a HyperOS-re hasonlíthat."
Az anyjuk p*csáját akkor, azt...
Annyira hülyeség az az elrendezés, miért kell átvenni egyre több gyártónak? Főleg, amikor fixen a jobb oldalról húzod a gyorsbeállításokat és balról az értesítéseket. Még ha fordítva lenne, el tudnám viselni. De a gyorsbeállításokat nagyon ritkán kapcsolgatom ellenben az értesítési panelt folyamatosan használom, amit így már sokkal nehezebb elérni egy kézzel (+a sok-sok éves beidegződést hanyagolni, hogy jobbra húzom).
A P40 Lite-ot is legszívesebben falhoz vágtam volna néhányszor miután a Huaweinél is átvették ezt a baromságot valamelyik EMUI frissítéssel.
Good Lock-al ez is variálható, melyik oldalról melyik jöjjön le. Sávot (területet) is lehet mozgatni, így lehet állítani, melyik mekkora sávban legyen lehúzható.
Én így használom, nekem jobb és kényelmesebb is ez a lehetőség.
Ha neked fontosabb az értesítési sáv, akkor neked is jó lehet ez a megoldás.Sőt én azt is megcsináltam, hogy bárhol legyek is, oldalról (akár bal alatt jobb) lehúzható legyen. Nem kell a kijelző tetejéről indítani az ujjhúzásos műveletet.
-
guftabi96
addikt
"A Samsung is kettéoszthatja az értesítési- és kapcsolópanelt, bár konkrét stílusa inkább a HyperOS-re hasonlíthat."
Az anyjuk p*csáját akkor, azt...
Annyira hülyeség az az elrendezés, miért kell átvenni egyre több gyártónak? Főleg, amikor fixen a jobb oldalról húzod a gyorsbeállításokat és balról az értesítéseket. Még ha fordítva lenne, el tudnám viselni. De a gyorsbeállításokat nagyon ritkán kapcsolgatom ellenben az értesítési panelt folyamatosan használom, amit így már sokkal nehezebb elérni egy kézzel (+a sok-sok éves beidegződést hanyagolni, hogy jobbra húzom).
A P40 Lite-ot is legszívesebben falhoz vágtam volna néhányszor miután a Huaweinél is átvették ezt a baromságot valamelyik EMUI frissítéssel.
-
csubííí
őstag
Legnagyobb döbbenetemre, nekem tegnap eljutott a 2. kikapcs gombig az S21, lezárt képernyőről, feloldás nélkül.
Eljutott, de nem tudtad kikapcsolni, mert kérte a feloldást.
-
janeszgol
félisten
Sot ha toltore teszed, akkor bejon a bootloader is Samsungokon.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Legnagyobb döbbenetemre, nekem tegnap eljutott a 2. kikapcs gombig az S21, lezárt képernyőről, feloldás nélkül.
Beállítás kérdése.
Sőt, gombkombinációval megfelelő beállítások mellett is újraindítható minden telefon, hiába van bármilyen védelem. -
csorbajeno
veterán
-
csubííí
őstag
Le tudod húzni a panelt, de semmit sem tudsz kapcsolni a vakun kívül, csak az ujjlenyomat/arc/PIN megadása után. Kikapcsolni viszont ki lehet a telefont feloldás nélkül.
Kikapcsolni sem lehet, előbb fel kell oldani a készüléket, csak utánna kapcsol ki.
Elég sok dolgot lehet feloldás nélkül is ki-be kapcsolni.
Viszont nem lehet, wifi, mobilnet, repülőmód, helymeghatározás, Bluetooth és maga a telefont. -
Viktor0610
MODERÁTOR
Nekem is Samsung-om van.
Android-os telefonokon hiába a képernyőzár meg a 6-jegyű biztonsági kód, attól még a gyorsbeállítás panelt le tudod húzni és bármit be- és kikapcsolhatsz ott, amit csak akarsz.
Próbáld ki: a bekapcsoló gombbal úgy kapcsold be a telefont, hogy ne nézzen rád az előlapi kamera, hogy még csak véletlenül se aktiválódjon az arcfelismerés - legyen értelme a próbának, mintha egy idegen nyúlna a telefonodhoz. (Vagy add oda egy ismerősödnek, aki ismeri az android rendszert.)
Továbbra is eltartva a kamerát, hogy ne lássa az arcod, a zárképernyőn így is le tudod húzni a gyorsbeállítások panelt - vagy egy idegen/ismerős.Ez beállítás kérdése.
Samsung és Xiaomi telefonokon legalábbis biztosan, de szerintem a többi gyártó esetében is így működik. -
csorbajeno
veterán
-
janeszgol
félisten
Igen király a goodlock csak akkor van bibi ha jön egy nagyobb frissités és a goodlock ezt honapokkal követi le valamikor. Nálam az egyik ilyen ami nem jött be hogy volt egy tök jól megszerkesztettem aod-om a frissités elcseszte és nem is volt lehetöség egy honapig szerkeszteni utána meg lehetett de lebutitva ahoz képest ahogy elötte volt. És itt fel is adtam azota nem néztem 2 honap alatt megszoktam amire vissza állt.
Teljesen igaz! A Samsung vagy csinálja komolyan vagy hagyja a picsába. Ez, ami most megy kabaré. (Igen, a Goodlock elméletileg third party app, erre szeret hivatkozni a Samsung. Erre megint az a válaszom, hogy vagy gondolja, csinálja komolyan vagy hagyja a fenébe.)
-
Viktor0610
MODERÁTOR
iOS inspirálta jegyeket ígérnek.
Az OK (nem az
), hogy a "kínai Apple" Xiaomi ezt csinálja, de már a Samsung is?
-
Lajmund
őstag
Igen király a goodlock csak akkor van bibi ha jön egy nagyobb frissités és a goodlock ezt honapokkal követi le valamikor. Nálam az egyik ilyen ami nem jött be hogy volt egy tök jól megszerkesztettem aod-om a frissités elcseszte és nem is volt lehetöség egy honapig szerkeszteni utána meg lehetett de lebutitva ahoz képest ahogy elötte volt. És itt fel is adtam azota nem néztem 2 honap alatt megszoktam amire vissza állt.
-
janeszgol
félisten
Az szerintem tök jó dolog, hogy van egy külön app, amivel többfajta beállítási lehetőséged van és ez az app gyári termék!!
Viszont a Samsung balfékségi szintjét az emelte fel, hogy már meglévő, az emberek által megszokott kapcsolókat vettek ki és tettek bele a GL-be. -
Shyciii
veterán
Azért annyira ne örülj, mert Android esetében mindig van lehetőség, hogy fastboot mode-ba menj (egyszerű bill kombóval másodpercek alatt), és legyaluld a komplett rendszert, aztán nincs több követés

Nem mintha sokat érne, hogy iOS esetén nem tudnak mit csinálni a rablók,mert amíg le nem merül, vagy nem blokkolják a jelet, addig követhető az eszköz helyzete, mert méterre pontosan belőni nem tudod a helyzetet, így nem találod meg az illetőt (főleg ha ott jópár emberke van), a rendőrség meg nagy ívben szarik mikor bejelented, és mondod hogy van ez a lehetőség. Mire nagy nehezen lépnének már rég elérhetetlen az eszköz...És ez nem csak magyar sajátosság. Spanyoloknál is tudok ilyen bejelentésről, hogy iphone ellopva, követhető a helyzete, de nem reagáltak kellő gyorsasággal, úgyhogy 2 nap múlva a tulaj már csak nézhette, hogy a repülőn száll az iphone-ja az óceán felett :D -
gulyasa
őstag
-
Shyciii
veterán
Én csak egy dolgot másolnék le a helyükben az iOS-ből. A zárképernyőnél lezárható (elérhetetlenné tehető) gyorsbeállítások panelt. Úgy aki ellopja a telefont, nem tudná azonnal kikapcsolni a helyadatokat és a mindenféle hálózati kapcsolatokat vagy kompletten kikapcsolni a telefont - ezzel totálisan követhetetlenné téve...
Erre használd ezt a beállítást:
-
csubííí
őstag
Nekem is Samsung-om van.
Android-os telefonokon hiába a képernyőzár meg a 6-jegyű biztonsági kód, attól még a gyorsbeállítás panelt le tudod húzni és bármit be- és kikapcsolhatsz ott, amit csak akarsz.
Próbáld ki: a bekapcsoló gombbal úgy kapcsold be a telefont, hogy ne nézzen rád az előlapi kamera, hogy még csak véletlenül se aktiválódjon az arcfelismerés - legyen értelme a próbának, mintha egy idegen nyúlna a telefonodhoz. (Vagy add oda egy ismerősödnek, aki ismeri az android rendszert.)
Továbbra is eltartva a kamerát, hogy ne lássa az arcod, a zárképernyőn így is le tudod húzni a gyorsbeállítások panelt - vagy egy idegen/ismerős.Illetéktelen azzal, hogy lehúzza a gyorskapcsoló panelt, semmit nem ér el. Az általad említett dolgokat, mint ahogy már írtam, nem lehet sem ki sem bekapcsolni, mindegyikhez fel kell oldani a készüléket.
-
tDr1v3r
veterán
Mindenhez kéri a kódot, kivéve a vaku.
Meg a némítás, sajnos...
-
csubííí
őstag
Így van erről beszélek, ezt írtam is #11.
Csak nem kódmegadást írtam hanem, míg fel nincs oldva a készülék. Feloldásához ugyebár kód, ujjlenyomat vagy arcfelismerés, stb. kell. -
Richard
őstag
-
gulyasa
őstag
Kíváncsi vagyok, ezt hol állítottad be?
Még mindig kétkedem, hogy egyről beszélünk... -
LosBlancosRM
őstag
Nekem is Samsung-om van.
Továbbra is eltartva a kamerát, hogy ne lássa az arcod, a zárképernyőn így is le tudod húzni a gyorsbeállítások panelt - vagy egy idegen/ismerős.Mindenhez kéri a kódot, kivéve a vaku.
-
gulyasa
őstag
Nekem is Samsung-om van.
Továbbra is eltartva a kamerát, hogy ne lássa az arcod, a zárképernyőn így is le tudod húzni a gyorsbeállítások panelt - vagy egy idegen/ismerős. -
csubííí
őstag
Én csak egy dolgot másolnék le a helyükben az iOS-ből. A zárképernyőnél lezárható (elérhetetlenné tehető) gyorsbeállítások panelt. Úgy aki ellopja a telefont, nem tudná azonnal kikapcsolni a helyadatokat és a mindenféle hálózati kapcsolatokat vagy kompletten kikapcsolni a telefont - ezzel totálisan követhetetlenné téve...
Nálam az említett dolgokat sem kikapcsolni sem bekapcsolni nem lehet addig, amíg fel nincs oldva a készülék (Samsung teló).
Ez már régóta így van, biztonsági okokból és az általad említettek véget. -
gulyasa
őstag
-
joey04
titán
-
dnelb
veterán
Jöhetnek akkor a szokásos bugok, amiket megint nem javítanak hónapokig kiadás után..
-
Plumpy
aktív tag
több változtatást is az iOS 18 inspirál, így a zárképernyő gyorsfunkcióit és stílusát vagy a galériaikont. A Samsung is kettéoszthatja az értesítési- és kapcsolópanelt, bár konkrét stílusa inkább a HyperOS-re hasonlíthat.
Nem lehetnek ennyire hülyék. Az android hajnalán full iphone kopi volt a samu, de aztán nagyon jó útra tértek, a mostani One UI nem csak magasan a legjobb androidos skin, de iphone userként is jobbnak találom az iOS-nél is grafikailag, meg ahogy felépülnek a menük, kapcsolók, ikonok stílusa, meg az egész nagyon egyben van. A kettéosztott értesítési és kapcsolópanel az legnagyobb baromság iOS-ben, pont ezt akarják átvenni?
Max egyetértés.... Pont az iOS-től ne légyszi, nem véletlenül nem iOS-t használok.
És ha lehet, akkor pontpontpont ne a szaros kettéosztott értesítési panelt. Annyira értelmetlen baromság, hogy hihetetlen. Most egy suhintás lefelé, és ott van minden. De nyilván, basszuk el, túl egyszerű.... -
DrKapocs
őstag
Mindig gyorsabb (szupör szmúth end lágfrí) jobb, stabilabb, szebb. Ha csak a negyede igaz lenne ennek... Most frissítettem 4.1-es OneUI-ról 6.1-re. Semmivel nem gyorsabb, szebb, jobb.
-
g-thomas
senior tag
én is csak 1-2 dolgot használok belőle, de vannak bőven, akik rengeteg más opciót bekapcsolnak onnan, még ha én nem is értem miért. az összes funkciót szerintem kár lenne a rendszerbe beleerőltetni
-
GreatL
őstag
Good lock... nem annyira good lock. Azt a pár hülyeséget nyugodtan integrálhatnák is, nem zavarodnék bele.
-
judas13
veterán
Nehogy ketté osszátok emberek!!?
-
Beantech
aktív tag
Nagyon remélem hogy a kettéosztott értesítési panel kikapcsolható lesz, mert részemről én utálom.
-
joey04
titán
több változtatást is az iOS 18 inspirál, így a zárképernyő gyorsfunkcióit és stílusát vagy a galériaikont. A Samsung is kettéoszthatja az értesítési- és kapcsolópanelt, bár konkrét stílusa inkább a HyperOS-re hasonlíthat.
Nem lehetnek ennyire hülyék. Az android hajnalán full iphone kopi volt a samu, de aztán nagyon jó útra tértek, a mostani One UI nem csak magasan a legjobb androidos skin, de iphone userként is jobbnak találom az iOS-nél is grafikailag, meg ahogy felépülnek a menük, kapcsolók, ikonok stílusa, meg az egész nagyon egyben van. A kettéosztott értesítési és kapcsolópanel az legnagyobb baromság iOS-ben, pont ezt akarják átvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mi csak nyerhetünk a fokozódó űrinternet versenyben
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPad 11 A16 256GB Wifi Kék Használt/1 hónap gar./Akku 96%/p4887
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- Microsoft Surface Pro 6 i7-8650U 16GB 512 1év garancia
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi, kék színben , üzletből, garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HP EliteBook 840 G5 i5 8.Gen 16GB RAM 256GB SSD Full HD Win11 Pro 6 hó garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest