- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
uh ha ezt én írtam volna..
btw pont azért dilemmáztam annyit, hogy a samu maradjon-e vagy menjek vissza szifonra, mert a One ui féle gui jobb volt. erre jönnek ezzel. ez olyan visszalépés, mint amikor az almánál elgurult ive gyógyszere és kijött az ios 7. ez a hetes szám el van átkozva úgy látom. ios 7, note 7, one ui 7.
-
joey04
titán
Itt van pár screenshot. Mint valami kínai márka felülete...
-
guftabi96
addikt
Az eddigi pletykák és szivárgások képekbe gyűjtve:
-
csubííí
senior tag
Ezzel nem értek egyet.
Saját ikonokat használok (lehet bármi kép vagy egy részlet, formát is lehet változtatni, méretét is), saját gesztusvezérléseket állítottam be, stb, és menti a felhőbe.
Mindezeket és a többi beállításokat (lehetőségeket) talán egyik gyártó készüléke sem tudja.
Ezt pedig úgy, hogy a saját fejlesztésű programjával teszi. -
ORCA58
addikt
"az alapvető átvariálás mellett pedig a Good Lock nyújt végtelen testreszabási lehetőséget"
Végtelen? Végtelenül gyenge, ez egy vicc! Még az ikonokat sem tudja normálisan átállítani. A legtöbb funkciója nem is működik, vagy nem úgy ahogy írják. Más gyártók alapesetben sokkal jobb tetreszabhatóságot adnak. -
csubííí
senior tag
válasz
guftabi96 #33 üzenetére
Good Lock-al ez is variálható, melyik oldalról melyik jöjjön le. Sávot (területet) is lehet mozgatni, így lehet állítani, melyik mekkora sávban legyen lehúzható.
Én így használom, nekem jobb és kényelmesebb is ez a lehetőség.
Ha neked fontosabb az értesítési sáv, akkor neked is jó lehet ez a megoldás.Sőt én azt is megcsináltam, hogy bárhol legyek is, oldalról (akár bal alatt jobb) lehúzható legyen. Nem kell a kijelző tetejéről indítani az ujjhúzásos műveletet.
-
guftabi96
addikt
"A Samsung is kettéoszthatja az értesítési- és kapcsolópanelt, bár konkrét stílusa inkább a HyperOS-re hasonlíthat."
Az anyjuk p*csáját akkor, azt...Annyira hülyeség az az elrendezés, miért kell átvenni egyre több gyártónak? Főleg, amikor fixen a jobb oldalról húzod a gyorsbeállításokat és balról az értesítéseket. Még ha fordítva lenne, el tudnám viselni. De a gyorsbeállításokat nagyon ritkán kapcsolgatom ellenben az értesítési panelt folyamatosan használom, amit így már sokkal nehezebb elérni egy kézzel (+a sok-sok éves beidegződést hanyagolni, hogy jobbra húzom).
A P40 Lite-ot is legszívesebben falhoz vágtam volna néhányszor miután a Huaweinél is átvették ezt a baromságot valamelyik EMUI frissítéssel.
-
csubííí
senior tag
válasz
csorbajeno #29 üzenetére
Eljutott, de nem tudtad kikapcsolni, mert kérte a feloldást.
-
janeszgol
félisten
Sot ha toltore teszed, akkor bejon a bootloader is Samsungokon.
-
válasz
csorbajeno #29 üzenetére
Beállítás kérdése.
Sőt, gombkombinációval megfelelő beállítások mellett is újraindítható minden telefon, hiába van bármilyen védelem. -
csubííí
senior tag
válasz
csorbajeno #26 üzenetére
Kikapcsolni sem lehet, előbb fel kell oldani a készüléket, csak utánna kapcsol ki.
Elég sok dolgot lehet feloldás nélkül is ki-be kapcsolni.
Viszont nem lehet, wifi, mobilnet, repülőmód, helymeghatározás, Bluetooth és maga a telefont. -
-
janeszgol
félisten
-
iOS inspirálta jegyeket ígérnek.
Az OK (nem az), hogy a "kínai Apple" Xiaomi ezt csinálja, de már a Samsung is?
-
Lajmund
őstag
válasz
janeszgol #22 üzenetére
Igen király a goodlock csak akkor van bibi ha jön egy nagyobb frissités és a goodlock ezt honapokkal követi le valamikor. Nálam az egyik ilyen ami nem jött be hogy volt egy tök jól megszerkesztettem aod-om a frissités elcseszte és nem is volt lehetöség egy honapig szerkeszteni utána meg lehetett de lebutitva ahoz képest ahogy elötte volt. És itt fel is adtam azota nem néztem 2 honap alatt megszoktam amire vissza állt.
-
janeszgol
félisten
-
Shyciii
veterán
Azért annyira ne örülj, mert Android esetében mindig van lehetőség, hogy fastboot mode-ba menj (egyszerű bill kombóval másodpercek alatt), és legyaluld a komplett rendszert, aztán nincs több követés
Nem mintha sokat érne, hogy iOS esetén nem tudnak mit csinálni a rablók,mert amíg le nem merül, vagy nem blokkolják a jelet, addig követhető az eszköz helyzete, mert méterre pontosan belőni nem tudod a helyzetet, így nem találod meg az illetőt (főleg ha ott jópár emberke van), a rendőrség meg nagy ívben szarik mikor bejelented, és mondod hogy van ez a lehetőség. Mire nagy nehezen lépnének már rég elérhetetlen az eszköz...És ez nem csak magyar sajátosság. Spanyoloknál is tudok ilyen bejelentésről, hogy iphone ellopva, követhető a helyzete, de nem reagáltak kellő gyorsasággal, úgyhogy 2 nap múlva a tulaj már csak nézhette, hogy a repülőn száll az iphone-ja az óceán felett :D -
tDr1v3r
veterán
válasz
LosBlancosRM #13 üzenetére
Meg a némítás, sajnos...
-
csubííí
senior tag
válasz
Így van erről beszélek, ezt írtam is #11.
Csak nem kódmegadást írtam hanem, míg fel nincs oldva a készülék. Feloldásához ugyebár kód, ujjlenyomat vagy arcfelismerés, stb. kell. -
gulyasa
őstag
válasz
Kíváncsi vagyok, ezt hol állítottad be?
Még mindig kétkedem, hogy egyről beszélünk... -
gulyasa
őstag
Nekem is Samsung-om van.
Android-os telefonokon hiába a képernyőzár meg a 6-jegyű biztonsági kód, attól még a gyorsbeállítás panelt le tudod húzni és bármit be- és kikapcsolhatsz ott, amit csak akarsz.Próbáld ki: a bekapcsoló gombbal úgy kapcsold be a telefont, hogy ne nézzen rád az előlapi kamera, hogy még csak véletlenül se aktiválódjon az arcfelismerés - legyen értelme a próbának, mintha egy idegen nyúlna a telefonodhoz. (Vagy add oda egy ismerősödnek, aki ismeri az android rendszert.)
Továbbra is eltartva a kamerát, hogy ne lássa az arcod, a zárképernyőn így is le tudod húzni a gyorsbeállítások panelt - vagy egy idegen/ismerős. -
gulyasa
őstag
Én csak egy dolgot másolnék le a helyükben az iOS-ből. A zárképernyőnél lezárható (elérhetetlenné tehető) gyorsbeállítások panelt. Úgy aki ellopja a telefont, nem tudná azonnal kikapcsolni a helyadatokat és a mindenféle hálózati kapcsolatokat vagy kompletten kikapcsolni a telefont - ezzel totálisan követhetetlenné téve...
-
dnelb
veterán
Jöhetnek akkor a szokásos bugok, amiket megint nem javítanak hónapokig kiadás után..
-
Plumpy
aktív tag
Max egyetértés.... Pont az iOS-től ne légyszi, nem véletlenül nem iOS-t használok.
És ha lehet, akkor pontpontpont ne a szaros kettéosztott értesítési panelt. Annyira értelmetlen baromság, hogy hihetetlen. Most egy suhintás lefelé, és ott van minden. De nyilván, basszuk el, túl egyszerű.... -
DrKapocs
őstag
Mindig gyorsabb (szupör szmúth end lágfrí) jobb, stabilabb, szebb. Ha csak a negyede igaz lenne ennek... Most frissítettem 4.1-es OneUI-ról 6.1-re. Semmivel nem gyorsabb, szebb, jobb.
-
GreatL
őstag
Good lock... nem annyira good lock. Azt a pár hülyeséget nyugodtan integrálhatnák is, nem zavarodnék bele.
-
judas13
addikt
Nehogy ketté osszátok emberek!!?
-
Beantech
aktív tag
Nagyon remélem hogy a kettéosztott értesítési panel kikapcsolható lesz, mert részemről én utálom.
-
joey04
titán
több változtatást is az iOS 18 inspirál, így a zárképernyő gyorsfunkcióit és stílusát vagy a galériaikont. A Samsung is kettéoszthatja az értesítési- és kapcsolópanelt, bár konkrét stílusa inkább a HyperOS-re hasonlíthat.
Nem lehetnek ennyire hülyék. Az android hajnalán full iphone kopi volt a samu, de aztán nagyon jó útra tértek, a mostani One UI nem csak magasan a legjobb androidos skin, de iphone userként is jobbnak találom az iOS-nél is grafikailag, meg ahogy felépülnek a menük, kapcsolók, ikonok stílusa, meg az egész nagyon egyben van. A kettéosztott értesítési és kapcsolópanel az legnagyobb baromság iOS-ben, pont ezt akarják átvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest