Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
westlake #102 üzenetére
Én nem a saját nevemben beszéltem;hanem úgy nagy általánosságban.-nem vagyunk egyformák.Lehet;hogy vki idegességében elcseszi,aztán utána b@szhatja.De sztem ez látszik abból,amit írtam és egyáltalán nem kötözködni akartam.
Nem mondtam,hogy nem vagyok rá képes.Hogy döntsem el vmiről;hogy tudom-e ha meg sem próbálom?Itt nem azon van a lényeg;hogy tudom-merem-e;hanem azon hogy megéri?Tudom;hogy Te nagy tuningos vagy;és nem feléd irányult a hülye feltételezés.
Aki nem gyakorlott;az hamar hazavághatja a prociját.Szvsz 7-8 fok nem ér meg ekkora rizikót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest