- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
raven12 #1960 üzenetére
Ahogy mondja kolléga usb3 azért dob rajta, de ez benne lévő vinyótól függ és másiktól (usb vezérlőtől is), amire másolsz, az mennyit tud, ha nem korlátozzák egymást , akkor usb3 ad elég sávszélt ahhoz, h a tipikus usb2 értéknek többszörösét elérd. Persze ehhez nagyméretű fájlok kellenek, minél nagyobb, annál gyorsabb másolás.
Egy 500 v 667 GB tányéros 5400-as samung külső se lassú.
[link], szekvenciális olvasás, írásnál újak elég sebesek [link] -
batagy
őstag
válasz
raven12 #1960 üzenetére
Az USB 3.0 azért jelentősen számít a sebességnél, 50-60 MB/secre is felmehet. 7200 RPM-es vinyónál méginkább számít.
Persze attól függ van-e szükséged rá a nagyobb sebességre. Sima egyszerű backup esetén nemigen számít. Az USB 2.0-ás cuccok amúgy stabilabbak szerintem az USB 3.0-nál.
A táp: hát nézd, ezt így nem tudni, de egy gagyi táp tönkreteheti a cuccot. De nem biztos hogy gond lesz vele. Meg a többi is sz*r, szóval nem kivétel.
Az amerikai csatlakozó nem gond, mert a táphoz szabványos IEC csatlakozó megy, tehát az a kábel leválasztható.
-
batagy
őstag
válasz
raven12 #1957 üzenetére
Én is kicsit hozzászólok.
Amiket linkeltél, ezek elég gagyik, ilyeneket tonnaszámra árulnak az Ebay-jen is, olcsóbban. Elsősorban a kapcsolóján látszik, hogy ultragagyi kivitel.
Jómagam ezt a noname racket vettem az Ebay-ról, 3300 Ft körül megéri, ezen legalább rendes billenőkapcsoló van és a DC csatlakozó 5.5 szabványos. De ez csak USB 2.0-ás. Az alján lehet csavarozni a vinyót. JM20329 chipes. A hozzáadott táp ennél is elég gagyi, de ha van már hasonló csatlakozós tápod, azt is lehet használni.
SZERK: és amerikai hálózati dugós táppal küldték, de mint momdtam én ezt a tápot amúgy sem használom.
-
King Unique
titán
válasz
raven12 #1957 üzenetére
7200-as jobban melegszik pár fokkal valóban, de napi pár óra nem árt neki, főleg mostani időjárásban, az a lényeg ház alu legyen, belseje is, h jól elvezesse hőt, itt Sharkoon Rapidcase egyik fő favorít, amiről fentebb olvashatsz jókat, akad aktív hűtéses is [link], de általad nézett 2 se néz ki rossznak, az hogy mennyire megbízhatóak ezek, majd más elregéli, aki használt pont ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest