- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
A szétszedéssel én is szenvedtem, de már a 4 kábel megcsavarását is alig tudtam érthetően leírni az alkatrésznevek pontos ismeretének hiányában, inkább nem próbálom meg fél oldalon át kiizzadni a választ, mert szvsz még én sem érteném
.
Annyit biztosan látsz a kábelvégen, hogy 3 darabból áll. A középső széleit szétszedéskor valszeg letöröd, de nem az tartja össze a kábelvéget, hanem az egymásba pattintható két külső műanyagdarab. -
zeg
őstag
1. Az eredeti flopikábelen 7 kábel van megcsavarva. Ezt a csavarást kiszeded belőle a csatlakozók megbontásával és a kábelek átrendezésével.
2. Az 1. művelet után egy olyan kábelt kapsz melyen nincs megcsavarva 7 vezeték.
3. Az belinkelt sli kábel ábrája szerint 4db kábelt kell megcsavarni.
4. A 4-es csavarás és a csatlakozók felpattintása után ellenőrizd a kábelt pölö elenállásmérővel. Az sli képen a számozás segít ebben. -
zeg
őstag
Nem tudom mit értesz flippelés alatt. Első lépésben az eredetileg csavart kábelen azt pár kábelt visszaállítod csavaratlanra. Majd a belinkelt képen (ha jól emléxem 4db kábel van megfordítva) ,ezt a fordítást végzed el a már kábelforgatástól mentes sima, eredeti céljára alkalmatlan flopikábelen. Amikor az első ilyen sli kábelt csináltam, akkor kábé 4x ellenőriztem végig ellenállásmérővel a már felszerelt flopicsatlakozókban az összes kábelt.
Bocs a hülye megfogalmazásért, remélem érted mit akarok írni -
Pala
veterán
NEM tudsz két különböző Voodoo2-est összekötni.
2db teljesen egyforma kártyára van szükséged, ha SLI-ben kívánod használni őket!
Azaz ugyanaz a gyártó, és ugyanannyi memória, pl. egy 8 megás Diamond Monstert nem tudsz összekötni egy 12 megással, de egy másik gyártótól származó 8 megással sem. Nekem még anno 2db Diamond Monster II-esem volt, és SLI-ben kiválóan működtek, teljesítményben hozták a V3 3000 szintjét, de hát mára eljárt az idő felettük, arról nem is beszélve, hogy XP alá stabil driver nem létezik hozzájuk (persze ilyen ''házilag kreáltakat'' lehet találni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest