Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: Ilyen élőben a Galaxy A36 és A56
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
válasz
D. Gabor #67479 üzenetére
DHL Weltpaket = kínából jön majd feladják DHL Weltpaket-re, később a posta kiszállítja.
Türelmesen várj mert a szállítók nem arról híresek, hogy vezetik a követést.
Anélkül meg nincs mit követni. Januárban 3 csomagom jött meg úgy, hogy csak az volt az infó feladták kínában.
DHL Weltpaket jó, múlt évben tablet jött vele karácsony előtt. -
motrola
aktív tag
válasz
huliganboy #64040 üzenetére
https://www.17track.net
Maláj posta.
-
motrola
aktív tag
http://www.igogo.es
Ezt a shop-ot ismeri valaki esetleg? Megbízható ?
-
motrola
aktív tag
válasz
Crvsh3R #53285 üzenetére
Nagyon bátor az a kereskedő aki NL postára vállal 6-10 napos szállítást.
Már kértem vissza, és kaptam is vissza szállítási díjat a késedelmes szállítás miatt. ( NL )
Most van egy rendelésem amiben SW postával hirdették de NL re adták fel.
Lehet itt is visszakérek valamennyit. -
motrola
aktív tag
-
motrola
aktív tag
válasz
RocknRoller #48842 üzenetére
Megbízható oldal. Van amit európából küldenek de azt a vásárláskor jelölik is.
Amit árul az ugyan az a kínai cucc mint máshol. -
motrola
aktív tag
válasz
New Bluestar #47648 üzenetére
Ha bemész az alin a fiókodba akkor a termék neve mellett ott áll Open Dispute.
Itt nyisd meg és írd le, hogy nem akar szállítani. Pár napon belül válaszolnak és szerintem a pénzedet is vissza fogod kapni. A kereskedő viszont semmi jóra nem számíthat.
Disput után én úgy tudom már nem kell értékelni. (nem is lehet )
Sok sikert. -
motrola
aktív tag
válasz
calogero198 #43845 üzenetére
Én naponta küldenék 1 levelet a kereskedőnek.
Ha nem válaszol sem gond. A paypal ha visszadja a pénzedet és a kereskedő nem kéri közben az áru visszaküldését ne is küldd vissza. ( felesleges költség )
A paypal fog határozni az általa megszabott határidő után. -
motrola
aktív tag
válasz
Mottie #43676 üzenetére
Az alin visszakapod a pénzed ha időben reklamálsz. Ha az eladó sáros lehet ők maguk fogják jelezni és visszautalják a pénzedet. Nekem már volt többféle esetem és minden esetben visszautalták a pénzt. Azért nem árt megnézni az eladó kereskedését, és a gyanúsan olcsó telefont nem érdemes megvenni. A gyanúsan olcsó másféle cikket sem.
-
motrola
aktív tag
válasz
calogero198 #42796 üzenetére
Én a helyedben full refud-ot kérnék és a kamerát ha kell visszaküldöd.
Volt ilyen ügyem pont kamerával és Angliába kellett visszaküldeni. A pénzt visszakaptam.
Viszont a postaköltséget buktam. -
motrola
aktív tag
Ha lejárat közelében van én ragaszkodni szoktam a full refund-hoz. Szokták kérni, hogy újra küldhesse. Nem jó mert kiesel a disputa idejéből.
Volt olyan csomagom ami Januári rendelés és megjött Májusban.
A listámban megkerestem a kereskedőt és kértem egy fizetési címet és kifizettem neki. Nagyon boldog volt.
Az idén eddig 3 ilyen esetem volt, hogy sokat késett a csomag. -
motrola
aktív tag
válasz
maggi1886076 #41899 üzenetére
Nekem még mindég szállítottak. Szerintem megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Ukrajnai háború
- Nintendo Switch
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HP SPECTRE X360,4K Touch,core i7,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,8-32GB RAM,256-512 SSD,ÚJ AKKU
- Macbook Air M2 15 8/256 Apple garancia
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest