Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
aktív tag
válasz
becenevem #12 üzenetére
A CASCO bicajos sisak nagyon jo (Nekem active 2 van, imadom), de csak bicajra. Okkal. Az allat is kell vedeni, mert elozoekben leirtak, meg en is,hogy allserules eselye nagyobb. Kozel masfel eve estem e-bikekal (kijott elem egy busz, veszfekeztem es megcsuszott a canga eleje a kavicsos uton Nemetiorszagban), kb 15km-nel, utpadkara. A sisak megrepedt. Nekem csak a terdem ment le, meg a kabatom es a nadragom lett tropa. A fejem viszont meg epp
Itt is egy alap video, hang nelkul is jol demonstralja, miert kell fujll face sisak: https://www.youtube.com/watch?v=iJ14v6IfPDE&t=399s
-
Peaceliker
addikt
válasz
becenevem #12 üzenetére
Nem kötekedés, de az acer pont az
ducati gépek is sokat kölcsönöztek onnan csak több alkatrész állítólag gagyibb, cserébe drágább.
De a lényeg, hogy gyerekek kétlem, hogy ketté törne bármi
De fulldace sisak az must have szerintem. Még menő is, szóval tán hordják is majd -
Peaceliker
addikt
válasz
becenevem #10 üzenetére
Az egy spécibb, nagyobb kerekű gép volt és széttört az első felni, így bele csapta a komát az aszfaltba a gép
Amúgy több roller van amelyik szét "szeret" hullani. Mondjuk kisebb eséllyel gyerekek alatt, kisebb súly miatt.
Milyen rollerek ezek? Xiaomi klónok szoktak néha nyakba ketté törni, de talán előbb döglik meg benne az akku vagy a szabályzó
De feltétlen javaslom a fullface (akár valami dh bringás könnyű darab), kesztyű és térd és könyök védő viselését.
Sisakból fontos a fullface, mert rolleres baleseteknél jellemző az állsérülés. Kis kerék egy kátyúban ha megakad ugyan úgy földbe veri mint ismerősöm illetve édeseknél is jellemzőbb az arcra esés, mert kormányoszlop miatt nehezebb támaszkosni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Meglehetősen erős gép ez, amivel óriásit lehet taknyolni, de néhány módosítással egy igen kedvező árú rollerré alakítható.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX131
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest