- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
tag
válasz becenevem #12 üzenetére
A CASCO bicajos sisak nagyon jo (Nekem active 2 van, imadom), de csak bicajra. Okkal. Az allat is kell vedeni, mert elozoekben leirtak, meg en is,hogy allserules eselye nagyobb. Kozel masfel eve estem e-bikekal (kijott elem egy busz, veszfekeztem es megcsuszott a canga eleje a kavicsos uton Nemetiorszagban), kb 15km-nel, utpadkara. A sisak megrepedt. Nekem csak a terdem ment le, meg a kabatom es a nadragom lett tropa. A fejem viszont meg epp Itt is egy alap video, hang nelkul is jol demonstralja, miert kell fujll face sisak: https://www.youtube.com/watch?v=iJ14v6IfPDE&t=399s
És mondá az Úr: És legyen immáron a kocka, tetraéder!
-
Peaceliker
addikt
válasz becenevem #12 üzenetére
Nem kötekedés, de az acer pont az ducati gépek is sokat kölcsönöztek onnan csak több alkatrész állítólag gagyibb, cserébe drágább.
De a lényeg, hogy gyerekek kétlem, hogy ketté törne bármi
De fulldace sisak az must have szerintem. Még menő is, szóval tán hordják is majd"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz becenevem #10 üzenetére
Az egy spécibb, nagyobb kerekű gép volt és széttört az első felni, így bele csapta a komát az aszfaltba a gép
Amúgy több roller van amelyik szét "szeret" hullani. Mondjuk kisebb eséllyel gyerekek alatt, kisebb súly miatt.
Milyen rollerek ezek? Xiaomi klónok szoktak néha nyakba ketté törni, de talán előbb döglik meg benne az akku vagy a szabályzó
De feltétlen javaslom a fullface (akár valami dh bringás könnyű darab), kesztyű és térd és könyök védő viselését.
Sisakból fontos a fullface, mert rolleres baleseteknél jellemző az állsérülés. Kis kerék egy kátyúban ha megakad ugyan úgy földbe veri mint ismerősöm illetve édeseknél is jellemzőbb az arcra esés, mert kormányoszlop miatt nehezebb támaszkosni"Oh my Goa'uld!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest