- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TechMagneTic #15 üzenetére
Xiaomi tesójánál (4 ultra) van visszatáplálás, tempomat?
Nekem a "motorfék" hiánya 5 év után nagy érvágás volt, konkrétan nem használtam a fék kart, mindig ugyanazon az útvonalon közlekedtem, már mm pontosan megvolt az a pont, amikor meg kellett pöccintenem a gáz kart (tempomat off), hogy pontosan ott álljak meg, ahol szándékoztam. A Navee-ban eléggé különleges motor van, ennél nem opció a visszatáplálás/motorfék.
Rokon a rollerem láttán és pár próba után le akarja cserélni a D38E-t S65-re, viszont ha minőségben jobb a xiaomi verziója, akkor inkább azt javasolnám neki. -
törölt tag
válasz
TechMagneTic #13 üzenetére
Jogos, nem olvastam tovább.
Nekem is 8-as volt a tárcsában, csak idáig azt hittem, hogy azt én csináltam bele. A járdán ugráltak félre a népek, amikor egy villamos hangjával lassítottam a bringaúton (bringa és gyalogút). 600 km után kértem meg rokont, hogy nézzünk már rá, mert ennek nem ilyen hangjának kell lennie. Nem volt korábban tárcsafékes szerkezetem, így nekem újdonság volt. Viszont abban biztos voltam, hogy valamit állítani kell rajta. Állítás után már tudok "abs" szerűen fékezni (előtte satu vagy lófing), az emberek sem ugrálnak előlem lassításkor -
törölt tag
válasz
TechMagneTic #7 üzenetére
Szintén (~5 év után) ES2-ről váltottam Navee S65-re, utóbbit miért küldted vissza?
Bő 1000 km után örömódákat tudok zengeni a gépről, egyedül a hangja érdekes (nem kell csengetni), illetve a féket célszerű beállítani az elején, nekem 600 km után sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Otthoni időjárás-állomás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bundle topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest