Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lami66

őstag

válasz TechMagneTic #45 üzenetére

Értem én, hogy egy fővárosinak a vidék nettó bullshit, és szerinted itt csak zetor van meg kukoricaföld. Ha neked egy random ipari park és annak parkolói szélsőséges páldának számít akkor nagyon sajnálom. Persze ha ebböl egy lenne az országban akkor érthető lenne. Viszont csak a környékemen levőket nézve, Tata, Tatabánya, Oroszlány, Környe, Mór, Veszprém, Székesfehérvár, legalább 150 ezer ember dolgozik ezekben az ipari parkokban, és legtöbbjük 10 km-nél nem lakik messzebb. Azt gondolom, hogy a tesztben bemutatott roller pont nem a lakóparkból a belvárosi irodába szlalomozóknak készült (arra vannak más típusok), hanem azoknak akik távolabbra és rosszabb utakon járnának. És abban is biztos vagyok ezek vannak többen és nem a belvárosban szlalomozók.

• Lami66

őstag

válasz TechMagneTic #41 üzenetére

Nem vagyok érintett a dologban, csak megjegyzem, hogy ha lenne töltögetnivalóm, akkor a munkahelyen (ipari park, vidéken, külföldi multik egymás hegyén-hátán) nem tudnám tölteni, pedig van áram, mert ipari hegesztőrobotok vannak százszámra a cégnél. Van ugye a céges parkoló a cégen kívül, ott max a térvilágitás oszlopaiban van áram, de free konnektort sehol nem találsz az egész ipari parkban. Ha cégen belüli parkolókat nézem, dettó ugyanez a helyzet. Ha nagyon erőltetném a dolgot, akkor talán úgy lehetne megoldani, hogy egy 50 méteres hosszabbító végét bekönyörgöm a személyportára vagy cégen belül pl. a büfébe, aztán azt húzom tökön-babon keresztül a parkolóig. Hát azt mindenki döntse el maga, hogy ezt mennyire fogja bármely cég EHS (munka és balesetvédelem) részlege jóváhagyni.

Új hozzászólás Aktív témák