- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Donki Hóte #21 üzenetére
Mondjuk Kína is nyugatra van Japántól.
Ez már volt előttem. -
-
válasz
Donki Hóte #30 üzenetére
Ezt mondom én is, ha ez a normális akkor én nem akarok ide tartozni
-
-
doooo
veterán
válasz
Predatorr #26 üzenetére
"a nyugat egy földrajzi irány, Kína meg nem kicsit fejlettebb sok nyugatinál, technológiailag és gazdaságilag is. Ausztrália és Új Zéland meg délen vannak."
Azon túl, hogy nem fejlettebb, pont arról beszéltünk, hogy semmi értelme ennek a nyugat-dolognak. (Ja és amúgy a nyugat-kelet kérdéskörben nincs észak meg dél, az már megint más.)
-
Predatorr
őstag
válasz
Donki Hóte #21 üzenetére
Akkor a kínai is nyugati.
Dooo: a nyugat egy földrajzi irány, Kína meg nem kicsit fejlettebb sok nyugatinál, technológiailag és gazdaságilag is. Ausztrália és Új Zéland meg délen vannak.
SgrA: Na, majd kapsz a fejedre a tolerancia jegyében!
-
doooo
veterán
válasz
eclipse19 #23 üzenetére
Japán, Korea, Tajvan, stb sok évtizede az ilyen értelemben vett "nyugat" részei. Magyarán demokratikus, nyílt országok, fejlett gazdasággal, és magas életszínvonallal.
Ausztrália meg Új-Zéland is a bolygó azon felé vannak, azok is nyugatnak számítanak ebben a régi, nagyrészt szovjetek által közhiedelembe égetett értelmezésben.
De épp ezért abszurd ez az eleve primitív nyugatozás. Ezek inkább a "normális" országok, nem pedig a "nyugatiak". -
eclipse19
senior tag
Szóval a koreai Samsung az nyugati....
Hát bizonyos szempontból igen, de azért furcsa így olvasni.
(Viszont lassan már a Nyugat nem "nyugat", ha fejlődés ütemét és a kilátásokat tekintjük..) -
ViZion
félisten
válasz
Donki Hóte #21 üzenetére
minden nyugat innen, ha elég sokat mész...
-
-
Predatorr
őstag
A Samsung nyugati márka? Vagy mire gondolt a költő? Mert az biztos, hogy Korea Kínától pl. leginkább keletre van.
-
SkyLine3000
addikt
Igen, jó eredmény, de majd akkor lesz aranykor, ha ugyanabban a méretben a jelenlegi többszörösét fogják tudni. Addig ez csak kozmetika, vagy ha úgy tetszik, egy tyúklépés. De talán valami elkezdődik, mert eddig mindig csak olvasni lehetett, hogy 100 évig bírja az új technika egy töltéssel, stb, aztán kb. semmi sem történt.
-
Elit3Zotya
addikt
Az Oppo Find X6 Pro kolosszális telepet kaphat, az S25 Ultra konzervatívat.
X8 ultra lesz az.Brutál jó lett az x7 ultra, kíváncsi vagyok miben lesz még jobb az x8 ultra(akkuban úgy néz ki sokkal)
S24 ultra összességben nagyon jó lett szerintem, de jobb lesz ha elkezdenek fejleszteni akku/töltés téren, mert kezd kicsit kínos lenni.
-
válasz
elfelejtette #14 üzenetére
Mert akkor a súly is nő
Már a 20dkg is sok nem szeretnék 25-30dekás telókat használni
Már a mostani is 23 és 17- ről váltottam -
elfelejtette
veterán
-
h4h01
senior tag
válasz
janeszgol #10 üzenetére
Jah, csak 3 év használat után a 6000 mAh 80%-a, az ugyanúgy 20%-kal több lesz, mint az 5000 mAh-s akku 80%-a..Jááh? És jelenleg pont azon a határon vagyunk, hogy a gyárilag 5000-es akksis telefon 3 év múlva már nem biztos, hogy kibír egy keményebb napot.. Persze, aki félévente cserél telefont annak aztán tök mindegy, - gondolom ők ujjonganak legjobban a 7 év frissítés miatt
- mindenesetre én nem cserélem évenként a csúcstelót..A lényeg, hogy az akksikapacitás esetében a több az jobb, szerintem ez nem kérdés..
-
-
janeszgol
félisten
En meg ugy vagyok vele, hogy boven eleg az 5000 mah, mivel minden telefont arra terveznek, hogy kibirja a napot (meg akkor is, ha reggeltol estig filnezik, netezik az ember... egyedul a 12 oranyi jatekot nem tudjak), es kegyen benne 67 wattos toltes. Valos 67w, nem az a szar, amivel a Samsung operal (es annak is max a felet tudja az esetek tobbsegeben).
-
klaya86
őstag
Nem a Samsungot védem,de egész frankó üzemidőt tudnak 5000es aksival is. Ettől függetlenül nagyon örülnék,ha az S25U legalább egy 5500as aksit kapna. Ha emellé megtartja a remek fogyasztás, akkor azzal már a 2 napos üzemidő szinte garantált lenne. Az pedig eléggé rendben lenne.
-
h4h01
senior tag
Azért egy Honor magic 6 próban már most is 5600 mAh-s akksi van, ellentétben a Samsung 5000 mAh-s ultrájával..Az a + 0,3 mm-es vastagság pedig konkrétan semmi..Szóval örüljünk ennek, fejlődik a dolog, kapjanak csak nagyobb telepet
Samsung részről pedig jól hangzik ez a konzervatív, visszafogott, megfontolt jelző, de nyilván csak arról van szó, hogy nem tudnak ilyen akkumulátort gyártani, gyártatni v. nem akarják megfizetni..szal gazdasági okai vannak .. Bár tény, hogy jobb marketing lenne, hogy a Note7-es elbaltázott tervezés, gyártás, tesztelés hiánya miatt lennének ilyen óvatosak, de nyilván más van a háttérben..
-
-
doooo
veterán
Egyrészt az S25U-ról semmit sem tudni még biztosan, másrészt ha az 5000 konzervatív, akkor a 6000 nem kolosszális.
-
-
joey04
titán
na ha nem lenne vékonyabb a háza, akkor még nagyobb telep férne bele. az irány jó, csak nehogy az legyen, hogy a vékonyítás miatt majd nem igazán használják ki. a kamera miatt egy nagy részen így is vastag lesz, szóval alatta ár minek vékonyítani. samu meg nem lép előre hardveresen, a one ui 7 eddigi szivárgásai alapján a gui visszalép, szóval lassan felejtősek lesznek nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest