- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Női-férfi vitát töröltem, ne kezdjétek újra!
-
blueMerle
veterán
Azért nem kell ám bedurcizni
, és személyes sértésnek venni, ha valaki egy óráról azt írja, hogy leginkább a női nemhez tudná kapcsolni.
Mindössze szerintem ez olyan messze van az unisextől, mint ide a Tejút közepe. Ettől függetlenül természetesen tiszteletben tartom, ha valakinek más a véleménye. Vagy épp férfiként egy ilyen órát visel.
adamklark: Hol írtam hogy probléma? Idézd kérlek. Ez egy egyéni vélemény, hogy szerintem női. Pont. Egyetérhetsz vele vagy magasról leszarod, ennyi. De olyat ne állíts, amit nem írtam, köszi.
Rigormortiis: a GW5 valóban unisex
Feketében pedig kifejezetten inkább férfias.
-
eastsider
nagyúr
Én amúgy is 40mm órát hordok (Seiko presage ),
Bejön nagyon a pixel watch (p7-el) 1 hét után,.. -
törölt tag
Nagyon messze volt még az az egymillió darab!
-
Ricardo
titán
Majd akkor lesz opció, ha nem lesz vicc az üzemidő amit produkálni képes. Addig teljesen mindegy mit tud, ha egy napot nem bír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest