Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoLizei
aktív tag
Nekem most sikerült beleszaladnom egy ilyenbe. ( a KSC22-ről van szó ) Megtetszett a klipsze, gondoltam, snowboardozásnál jól jön, a normál füles ugyanis néha ki akart csúszni a helyéről. Kipróbálni a MM-ba nem lehet, de igényes kialakítása és a neve miatt bíztam benne, tehát vettem egyet. Aztán otthon meghallgattam...
...mintha egy nagy tölcsérbe ordibálnának a túloldalon! Se szép magasak, se semmilyen mélyek!
Csalódás. Extrém loudnesses eq beállítással azért hallgatható, ha megszokja az ember a kevés basszust. Szóval sportoláshoz jó lesz szerintem, de kevésbé aktív tevékenység közben maradok a Meizum gyári fülhallgatójánál. (Laptopra kötve is hasonlók az élmények.)
Később egy másik MM-ban járva kb. 5-600 Ft-tal olcsóbban láttam a cuccot. Na akkor lettem igazán ideges
... -
Ck.
addikt
Köszi a kielégítő válaszaid!

És akkor most ha 6 hónapon túl elromlik és viszem bevizsgáltatni (ezt a csaj is mondta, hogy akkor nekem kell bizonyítanom), az saját zsebből megy? (Ha igen, akkor mennyibe kerülne?) Mert ha még fizetnem is kell ezért, akkor hagyom a fenébe az MM-et 6 hónap után (a füles esetleges probémáival kapcsolatban), és inkább viszem adott esetben a hivatalos forgalmazóhoz.. (De azért HISZEM, hogy nem lesz semmi gond vele!
)
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
a Plug biztos, hogy nem esik ki a füledből, zene nélkül pont annyit tompít az éles zajokon, mint egy füldugó, azok sem arról szólnak, hogy teljesen elnémítják a külvilágot, viszont ha szól a zene belőle, akkor már elég rendesen ki van zárva minden más hang de néma minden
azért mindenesetre jobban körül kell nézni amikor lelépsz a járdáról
és ami még pozitívum, hogy kifelé sem hallani annyira a hangot, mint más fülesekből, azért más ilyen kis fülbe illesztős cuccal voltak olyan bajaim, hogy csúnyán néztek rám, milyen hangosan hallgatom
na itt ilyen nincs -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csalódás. Extrém loudnesses eq beállítással azért hallgatható, ha megszokja az ember a kevés basszust. Szóval sportoláshoz jó lesz szerintem, de kevésbé aktív tevékenység közben maradok a Meizum gyári fülhallgatójánál. (Laptopra kötve is hasonlók az élmények.)
...

)

na nemtom, lehet hogy én nem dugom be olyan mélyre mint mások, mert azért vmit még hallok a külvilágból, de jóval kevesebbet mint más fülessel.