Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoLizei
aktív tag
Nekem most sikerült beleszaladnom egy ilyenbe. ( a KSC22-ről van szó ) Megtetszett a klipsze, gondoltam, snowboardozásnál jól jön, a normál füles ugyanis néha ki akart csúszni a helyéről. Kipróbálni a MM-ba nem lehet, de igényes kialakítása és a neve miatt bíztam benne, tehát vettem egyet. Aztán otthon meghallgattam...
...mintha egy nagy tölcsérbe ordibálnának a túloldalon! Se szép magasak, se semmilyen mélyek!
Csalódás. Extrém loudnesses eq beállítással azért hallgatható, ha megszokja az ember a kevés basszust. Szóval sportoláshoz jó lesz szerintem, de kevésbé aktív tevékenység közben maradok a Meizum gyári fülhallgatójánál. (Laptopra kötve is hasonlók az élmények.)
Később egy másik MM-ban járva kb. 5-600 Ft-tal olcsóbban láttam a cuccot. Na akkor lettem igazán ideges
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Csalódás. Extrém loudnesses eq beállítással azért hallgatható, ha megszokja az ember a kevés basszust. Szóval sportoláshoz jó lesz szerintem, de kevésbé aktív tevékenység közben maradok a Meizum gyári fülhallgatójánál. (Laptopra kötve is hasonlók az élmények.)
...