Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoLizei
aktív tag
Nekem most sikerült beleszaladnom egy ilyenbe. ( a KSC22-ről van szó ) Megtetszett a klipsze, gondoltam, snowboardozásnál jól jön, a normál füles ugyanis néha ki akart csúszni a helyéről. Kipróbálni a MM-ba nem lehet, de igényes kialakítása és a neve miatt bíztam benne, tehát vettem egyet. Aztán otthon meghallgattam...
...mintha egy nagy tölcsérbe ordibálnának a túloldalon! Se szép magasak, se semmilyen mélyek!
Csalódás. Extrém loudnesses eq beállítással azért hallgatható, ha megszokja az ember a kevés basszust. Szóval sportoláshoz jó lesz szerintem, de kevésbé aktív tevékenység közben maradok a Meizum gyári fülhallgatójánál. (Laptopra kötve is hasonlók az élmények.)
Később egy másik MM-ban járva kb. 5-600 Ft-tal olcsóbban láttam a cuccot. Na akkor lettem igazán ideges
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csalódás. Extrém loudnesses eq beállítással azért hallgatható, ha megszokja az ember a kevés basszust. Szóval sportoláshoz jó lesz szerintem, de kevésbé aktív tevékenység közben maradok a Meizum gyári fülhallgatójánál. (Laptopra kötve is hasonlók az élmények.)
...