Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz kasa85 #4365 üzenetére

    Én csak arra válaszolnék amire tudok..a többit meghagyom másnak.

    "Jelenleg már van egy Xbox 360 250gb Slim em ,és érdekelne mennyivel jobb játékok vannak PS 3-mon mint a Mikrofosnak a Konzolján."

    Semmivel..ez teljesen szubjektív..PS3ra van MGS4, Heavy Rain, Uncarted vagy God of War 3 de ha neked ezek pl nem jönnek be akkor b*szhatod :) Tehát semmiképp sem jobbak, csak mások...azt kell eldöntened hogy érdekel-e a PS3 exkluzív felhozatala vagy sem.

    "Érdekelne a kép minősége is,és az is,hogy kell e fül hallgatómhoz átalakítót,vagy erősítőt vennem mint a Box esetében Jack dugóm miatt."
    Ezt nem teljesen értem..minőség? Mármint maga a gép? Hogy szétesik-e ha ráteszel egy korsó sört?:D Ha az a kérdés akkor a válasz nem! :) A fülhallgatós részről fogalmam sincs..

    "Ha valaki fel világosítana Xbox 360 vs PS3-mal kapcsolatban nagyon hálás lennék."

    Elvileg a PS3 erősebb HW-val rendelkezik de ez nagyon nem jön elő, sőt..a multiplatform játékoknál általában a BOXból többet kihoznak...

    Látom szebb,és lényegesen jobb játékok jelennek meg a Sony gépére ezért is érdekel a PS 3.

    Szebb? Rosszul látod, fentebb írtam hogy miért. Jobb? Ezt szintén fentebb írtam..szubjektív..ha neked bejön az Uncharted meg a Metal Gear meg a God of War akkor persze.

    Én azt mondom neked ha már van Box-od hogy nézzél szét milyen exkluzív játékok vannak a Sony masináján...ha azok közül legalább 8-10 számodra kihagyhatatlan akkor vegyél egyet, de ha csak 1-2 érdekel akkor maradj a Boxnál..

    Remélem tudtam valamicskét segíteni..

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák