- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Aktív témák
-
Tentacle
csendes tag
Más. 9800-as Ati-nak milyen a driver támogatottsága? Mennyire nehéz belőne Linux alatt az X-et vele? Mert a régi Ati kártyámmal voltak némi problémák ilyen téren.
-
Tentacle
csendes tag
Más. 9800-as Ati-nak milyen a driver támogatottsága? Mennyire nehéz belőne Linux alatt az X-et vele? Mert a régi Ati kártyámmal voltak némi problémák ilyen téren.
-
Tentacle
csendes tag
Annyira azért nem vagyok eleresztve...esetleg még a vízhűtés szóba jöhet.
-
Tentacle
csendes tag
Ami még kimaradt:
Fontos szempont, hogy a gépnek egy darab hangja sem legyen. A 9800-as deszkának aktív vagy passzív a hűtése? Ha aktív (gondolom az), akkor mekkora a zajszintje? -
Tentacle
csendes tag
Ja. Nem vagyok nagy tuningolós. Inkább a stabilitást választom.
-
Tentacle
csendes tag
Hali!
Nagyjából most már tudom, hogy min kellene változtatni.
A Chieftec házzal mindössze az a bajom -bár tudom, hogy ez bagatell dolog-, hogy nincs rajta Front-USB. Azt hiszem, hogy a BX-es szériákon már van...viszont ha jól tudom, akkor ezt még nem nagyon lehet kapni Magyarországon....de ha valaki máshogy tudja, akkor javítson ki és írjon egy boltot vagy nyojon egy linket :)
Thx.
Tentacle -
Tentacle
csendes tag
Hali !
Kösz a hozzászólásokat.
Alaplap : szerintem maradok az Intelnél, Gigabyte mennyivel tud többet, mik pontosan azok a feature-k?
Proci: (ha minden jól megy, akkor) nagykerben lesz minden megvéve
Hangkártya: majd meglátom, hogy hogyan szól az alaplapi szarság, ha megfelel, akkor marad az, ha nem akkor megveszem az audigy2-t
RAM: akkor Infeon vagy inkább Kingston...a Kingston csöppet drágább. 2x256Mb miért nem elég első nekifutásra?
HDD: most mindenképp a a Seagate mellett maradnék. SATA miért lassúbb, mint a régi?
VGA: 9700Pro-tól mennyivel jobb 9800? Mivel tud kevesebbet / többet? Mennyi most egy ilyen deszka? Ha tudtok összehasonlító teszteket, akkor pls link...
Az egérkén még gondolkozom, nagyon szimpi a wireless intelli, legfeljebb ha fps-ezni akarok, akkor átdugom a régi jószágot.
A házban még bizonytalan vagyok. Tudtok valami jó kis házat úgy 30-35 eHuf között ?
Tentacle -
Tentacle
csendes tag
Hali !
A közeljövőben egy táposabb konfigot szeretnék összerakni, mivel a mostani már eléggé leamortizálódott. Hosszú távban gondolkozom... Az elképzelések nagyjából már megvannak, arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit változtatna ezen, vagy mik a jó/rossz tapasztalatok az egyes hardverekkel kapcsolatban.
A konfig a köv. lenne:
INTEL BONANZA D875PBZ
INTEL P4 S478 2.4GHZ / 800MHZ
Zalman 7000ALCU
2 x 256 HYNIX 400MHZ
SEAGATE BARRACUDA 80GB (7200RPM, sATA)
Chieftec DX01BD + 360W Chieftec táp
PLEXTOR 16*/48* IDE DVD
TEAC 52*/24*/52* IDE CD-R/RW
CREATIVE SB AUDIGY2
ha esetleg kapok még ATI RADEON 9500Pro-t, akkor az, ha nem akkor ATI RADEON 9700Pro
MICROSOFT INTELLIMOUSE EXPLORER WIRELESS
LOGITECH INTERNET NAVIGATOR SE
Monitor most nem kell :B
Ja a cucc a filmnézéstől, játékoktól, a programozástól kezdve szinte mindenre lesz használva ...
Előre is thx. a hozzászólásokat
Üdv Tentacle
:U
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest