- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
makszutov.hu #10 üzenetére
Méretében és kialakításában nagyon hasonlít a HP-625 kivitelre, ami 150W-ig van hitelesítve. Szerintem ennek is valahol ott lehet a vége. Egyébként nagyon jól néz ki ez is, meg a Black verziója is.
-
VTom
veterán
válasz
HUN_Sector #16 üzenetére
HAsználható folyékony fémmel, csak nem sokáig
-
ronczoli
csendes tag
válasz
MrMutavics #18 üzenetére
[link] Ezért nem szabad keverni az alut a folyékony fémmel
-
ronczoli
csendes tag
válasz
HUN_Sector #16 üzenetére
a régi jonsbo meg sem közelíti minőségre az újakat. Egyébként a folyékony fém az alut konkrétan szétmarja nem? Most akkor hogyan van ez
-
HUN_Sector
őstag
Az én Jonsbo hx4170d LP cpu hűtőm konkrétan ipari hulladék, a cpu hűtők suzukija/trabantja (anyagvastagságra), olyan vékony felfogató lemeze van. A második gépösszerakásnál, hiába gyengéden húzom meg a csavarokat, egy menet totál elment benne, nem volt ellentartás, majd egyszer csak azt vettem észre, hogy a csavar helye ki van szakadva. 1, azaz 1 mm-es vékony fémlapka volt a csavartartó a borda alatt, egy 2,5 fordulatnyi csavarhellyel, amit a második csavarozás szét is koptatott. Siralmas.
Szerencsére volt itthon másik bordám, így az egyébként jóféle ventilátor továbbra is használható maradt.Más: alumínium, de a cikk szerint folyékony fémmel is használható. Nos bármely gyártó honlapját nézem (pl most épp a thermal grizzly conductonautot), mindegyik kifejezetten figyelmeztet, hogy alumínium hűtőkkel a folyékony fém hűtőpasztája nem használható, csakis rézzel. Akkor most hogy is van ez?
-
VTom
veterán
Nekem ITX-ben az Alpenföhn Atlas volt a legkomolyabb léghűtésem, 2 Ben Nevis ventivel. Szerintem azt ebben a méretben nem lehet überelni.
A mai i7-esekre már csak AIO-ban gondolkodnék, rengeteg ITX házat úgy alakítanak ki, hogy beférjen a 240-es. i9-es konfigot meg egyáltalán nem építenék ekkora méretben.
-
Francia91
veterán
Egy 70-80 fokos VRM bordájának (netán a csupasz VRM-nek ha nincs borda rajta) a ráfújt 40-50-60 fokos levegő megváltás például. Én is mindig Top Flow hűtőt használok, 20-25 fokot is jelent VRM-nek, ha rá is jut levegő. Nem forró, hanem langyos/meleg levegőt fújsz a rosszabb esetben forró VRM-re és alaplapi komponensekre. Nekem az M.2 bordát és a VRM bordát is éri pl a légáramlat, az M.2 SSD-m és a VRM-em is tök jó hőmérsékletű terhelés alatt is
-
Pöttön
őstag
válasz
MrMutavics #3 üzenetére
Ennek inkább örüljünk!
Mert jelenleg olcsón adnak jó minőséget, ami sajnos egyre ritkább!
Én a házaikkal szemezgetek egy ideje, egy d31 vétele tervben van. -
FireKeeper
nagyúr
Alpenföhn Black Ridge-hez hogy viszonyul ez teljesítményben?
-
Jagon
tag
Lehet jótékony hatása: a levegő szétterül az alaplaopn és hűti a VRM-et és a RAM-ot is...
Kisebb házba, kisebb TDP-hez jók ezek, nem i9-hez, vagy TR-hez...Amúgy pont nem írják, hogy mekkora TDP-ig jó a hűtő, de még a cikkben linkelt gyártói oldalon sem... Pedig annyira alap kellene, hogy legyen.
-
Fotelman
csendes tag
Valószínű, az én tudatlanságom az oka, hogy ezeket a megoldásokat sosem értettem. Miért jó a processzornak, ha a forró levegőt visszafújom rá.... Nem inkább lefújni kéne?
Mint pl itt? -
ronczoli
csendes tag
válasz
MrMutavics #3 üzenetére
ez így van! igazán bejövős márka, és már betört a magyar piacra is.
-
MrMutavics
lelkes újonc
Jonsbo a legalulértékeltebb márka!
-
törölt tag
Wow! ITX-be led nélkül szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged