Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz Bicsko #23453 üzenetére
én a letöltött fájl resources/settings.xml-ben írtam át kicsomagolás után, aztán ujracsomagoltam, de így sem megy:
<setting label="Weboldal címe" type="text" id="mcs_url" default="https://mozicsillag.me"/>
<setting id="clear_cache" type="action" label="[COLOR blue]Gyorsítótár megtisztítása[/COLOR]" default="" action="RunPlugin(plugin://plugin.video.mozicsillag/?mode=14)"/>
</category>
</settings>megoldás?
benne van még valahol?és még azt kérdezném, hogy azokat a pluginokat, amik nem működnek a próbakor, azokat hogyan lehet eltávolitani??
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bicsko #15913 üzenetére
3 terás, a másik szó, amit leírtál, földet jelent.
Nekem ugyanez, csak nálam egy Asus rt-n14u teljesít szolgálatot több mint 3 éve. Imádom. Új korában 10ezer ft-ba került (+külső vinyó).
Néha (kb. havonta egyszer, vagy még ritkábban) újra kell indítani, és sajnos már nem jönnek hozzá biztonsági frissítések. Ha már nagyon félek a régi fw-től, teszek rá openwrt-t. -
pipi
újonc
válasz Bicsko #15021 üzenetére
jaja, érdemes elolvasni azt a topicot, eléggé kiábrándító, hogy mennyire nem értékelik az emberek munkáját, pedig rohadtul nem sok az az 1$ :/ tegnap befizettem amúgy. kicsit szokatlan a felület, de amire rányomtam, az minden elindult ( bár nem volt sok időm foglalkozni vele..)
-
kmarci25
veterán
válasz Bicsko #14175 üzenetére
Tudom, emlékeztem a hsz-edre. Nem biztos, hogy csakazértis user ő. Inkább write-only-ra tippelek. Minek is elolvasni a hsz-eket egy topikban (ld. még rakérdez warez-ra, tiltott anyagra, illetve olyan témákra, amik több napja mennek a topikban).
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
mihione
őstag
válasz Bicsko #13957 üzenetére
Hivatalos van fent play aruhazbol.
Nemtudom mennyire illik ide de meg egy olyan kerdes lenne hogy hogyan tudom pcrol streamelni androiodos kodira a tartalmakat?
Kabellel van osszekotve ugyhogy sebesseg nem gond[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
morefire
tag
válasz Bicsko #13870 üzenetére
Ez azoknak mondhat sokat, akik használták a Genesist, az Exodus elődjét. A Genesis ennek a funkciónak (is) köszönhette nagy sikerét. Az Exodusból a saját könyvtárba lehet majd beimportálni a sorozatokat, és onnan tudod elindítani őket.
(#13871) warezxts
Az exo+ magyar forrásokkal van kiegészítve, de kevés működő van belőlük.[ Szerkesztve ]
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
Keef_Lee
senior tag
válasz Bicsko #13309 üzenetére
Pölö?
Mert a legtöbb néhány perces, a végkifejlet hiányzik, helyette kiírva, hogy a teljes filmet hol tudod előfizetőként megnézni. Teljesen elterjedt a film nem található, stb errorok minden második filmnél.
A repo is elromlott mióta openload és társai nem engednek a filmhez és a listában nem látod, hogy melyik serverről van szó. Szóval erőlködés az egész. Szó szerint!"fehér krém" -
Mr Dini
addikt
válasz Bicsko #12981 üzenetére
Szia!
Minden további nélkül lehet legális dokufilmmel is tesztelni, azt úgy gondolom megtűrik itt is. De majd a felettes urak úgyis jelzik, ha nem.
Viszont még a provider írásnál nem tartok, egyelőre kipróbálom mit tud a dolog, aztán ki tudja mi lesz belőle!
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
rateye
újonc
válasz Bicsko #12956 üzenetére
Hu, bevallom nem emlekszem ra, kb. 1 eve volt. De valoszinu, hogy az oldal aminek leirasa alapjan csinaltam, oda is ez volt linkelve. Kiszedett mindent, de utana meg a registrybe is kellett valamiket turkalni, hogy ne legyen semmilyen telemetria. Aztan persze hogy van e, azt ki tudja. A frissitest is teljesen ki kellett kapcsolni, mert az elso anniversary update-el minden visszamaszott volna. Havonta azert ranezek, van e frissites videokartyara meg a fontosabb komponensekre. SSD-rol hasznalom, gyors, eddig semmi problemam nem volt vele.
[ Szerkesztve ]
-
bestpixel
tag
válasz Bicsko #12725 üzenetére
Köszönöm neked is! Asszem 6-os droid van a Nexboxon (eredtileg is), úgyhogy akkor megy rá a 17.1-es, majd fel is teszem ahogy fent is tanácsolták.
Fotósképzések, workshopok - igényes kezdő és haladó fotósoknak: fotoskepzo.hu. Profi tanár, modern fotóstúdió, mini csoportok. ;)
-
gzolee2
tag
válasz Bicsko #11866 üzenetére
Nem szoktam bejelentkezni sehova, kiveve ide lementettem jo par url t majd honap kiderul mi lesz! Egyebkent Ugyan ez van mediaklikk oldalaval is kiszerkesztem a 2 km hoszu url t csinalok belole m3u t mukodik egy darabig utana meg semmi
Egyetlen megoldásunk van: facilitálni a funkció-specifikus imázs-alakítást.
-
-
bajszatlan
tag
válasz Bicsko #10653 üzenetére
androidos cardshare epg frissítve lett már 95%-os, továbbá minden nap hajnali 3-kor frissít.
Köszönöm a visszajelzéseket.
Azért jó sokan használjuk a kodit androidról is
Jó lenne ha nem kellene offba tenni mindezt, csak az a baj hogy a magyar kiegészítőknek nincs külön topik
Házigazda hozzájárulna hogy win/linux/android topik legyen?[ Szerkesztve ]
-
-
-
huliganboy
addikt
válasz Bicsko #10255 üzenetére
Ezzel nincs is baj, csak te is emlegetsz más jogilag már elitélt p2p oldalakat, miközben a KIZS féle kiegészítők esetén is tilos azok forrását emlegetni....
Továbbá már most ott tartunk hogy a CS kiegészítőt kiszolgálók hibáját is itt keresik... Mi csak egy eszközt adunk a használatához, a forrás minőségéhez semmi közünk!
-
cof
veterán
válasz Bicsko #10072 üzenetére
Ebben nem tudok segíteni én add-on-on keresztül használtam eddig is.
@huliganboy Log-ot nem tudok adni mert nem ír ki hibát, rákattintok a csatornalista szövegre és alul jelzi, hogy dolgozom... és két perc múlva is ugyanez a felirat. Kodi indításnál kiírja, hogy m3u letöltéskész pvr kliensben működik is.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest