Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugynok
senior tag
Sziasztok!
Mi az ajánlott box CE-hez kintről?
Semmi extra nem kell, 4k csak, belső hàlozatról filmeznénk tv-n.
Köszönöm -
dugynok
senior tag
válasz Luissimo #25462 üzenetére
Töltés ügyileg:
Ha nem kötsz hozzà külső vinyót, az első szàmú usb porton is tudod tàplàlni sima usb kàbellel. Én így hasznàlom régóta, problémàm sosem volt vele, elég neki annyi delej.
Én még 8.3.2.1 LE-vel hasznàlom belső tàrhelyre téve, droidot nem hasznàlom, egyből a kodi tölt be. MSRepo a magyar tartalomhoz, azon belűl exoshark, de egyéb igényekre is van sokminden.[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz rongaucho #20998 üzenetére
A hw gyorsítàst kell kapcsolgatni a beàllítàsok menüben, akkor jó lesz! Ez sajnos a 7-es droid és Kodi pàros problémàja... Egyszerübb, ha teszel fel egy LibreElec-t vagy CoreElec-t sd kàrtyàra és onnan bootolsz, azzal minden problémàt elhàrítasz! Van Amlogic S905, 912 procis készülékek topic, ott minden le van írva, keress rà
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
Üdv,
Ha màr egyszer csinàltam api key-t a kodi-s youtube kiegészítőhöz, de most szükségem lenne megint rà, hol talàlom meg? Újra raktam, de nem írtam fel. Kerestem a google developerbe, de amit be kell írni kiegészítőbe azt nem talàltam.
-
dugynok
senior tag
válasz Rengete #17771 üzenetére
Valamelyik mostani win frissítés megkavarta az smb megosztàst. Jelszavas felhasznàlót kell csinàlni win-en és azzal belépni kodiba az smb megosztàsba, de úgy, hogy ip-címet vagy a hàlózati megosztàs elérési nevét adod meg tallózàs helyett. Win-en utàna el lehet rejteni a jelszavas felhasznàlót, hogy ne legyen bejelentkezési képernyő.
-
-
dugynok
senior tag
Csatlakozom, köszönöm én is a mesés kiegészítőt!
-
dugynok
senior tag
válasz huliganboy #13153 üzenetére
Nah megnéztem a weben a pluginok közt Szuper, este belövöm gyereknek.
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz huliganboy #13151 üzenetére
Mijazmijazmijazz?
-
dugynok
senior tag
válasz maestro87 #13050 üzenetére
Visszafelé:
1, Felvenni nem tudsz a simple client-tel
2, A "test" időszak végtelen, legalábbis amíg le nem lövik a dolgot. A CS downloader tölti le újra az aktuális listát.
3, Azért nem jelenik meg minden csatornánál az epg, mert nem egyezik az m3u-ban és az epg-ben a megnevezés. Az m3u-ban kéne szerkeszteni, de mivel 4 óránként újra letölti sok értelme nincs. Mintha valaki csinált volna külön epg-t a CS-hez... -
dugynok
senior tag
Üdv,
Van valami publikus fejlemény arról a másik sorozatos olalról, hogy kapna kiegészítőt? Priviben is jöhet a válasz, ha ide nem fér bele...
-
dugynok
senior tag
Üdv,
Valahogy be tudok tenni médiatárba olyan filmet, amihez nem talál info-t? A keménykalap és krumpliorr-hoz nem tudom hol találnék borítót és infót.
-
dugynok
senior tag
-
dugynok
senior tag
válasz LittleShark #11475 üzenetére
Én is kiváncsi vagyok a nick-re.... Bár ugye egy email címet/nicket könnyű létre hozni, nem biztos, hogy ő is volt.
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
Üdv,
Írtam saját fórumba CS kieggel kapcsolatba egy kérdést - lehet nem láttátok -, megköszönném, ha az addon fejlesztője ránézne a kérdésemre Itt nem akartam feltenni...
-
dugynok
senior tag
válasz huliganboy #10846 üzenetére
Délután regizek, szuper ötlet
Személy szerint én egy donate gombot is elviselnék... -
dugynok
senior tag
Egyre jobb a csapat, gratula
-
dugynok
senior tag
Valaki kérdezte itt a CS lista letöltést. Nálam működik (droid boxon és win7-en).
-
dugynok
senior tag
válasz Skullwipe #10441 üzenetére
Nem tudom, hogy így lesz-e vagy sem, nekem nincs beleszólásom. Arra próbáltam rávilágítani, hogy ne legyenek már követelések meg elvárások. Milyen jogon hisztizik itt bárki, hogy egy zárt csoportba nem kerülhet be? Főleg, hogy egyesek másoknak nem is segít itt. A PH-nak semmi köze hozzá, magánkezdeményezés az egész egy szabad fórumon.
Részemről befejeztem. -
dugynok
senior tag
Jah, a másik:
Régóta regisztrálva vannak sokan a fórumra, de újoncok, mert nem szólnak hozzá, csak olvasnak és minden kérdésre választ kapnak. Kérdezném (költőien), ők mit tettek a fórumhoz, miért nem nyújtanak másoknak segítséget? De azért elvárást támasztanak és rovázás van, hogy nem kerülnek be a fórumon szervezett zárt csoportba.
No comment....Bocsi, kifutottam a szerkesztési időből, de ez kikívántkozott belőlem.
-
dugynok
senior tag
válasz tompyka #10427 üzenetére
Az a baj, hogy lehet nem tudod miért jött a i**v szigorítása is. Ezeket magán emberek csinálják, időt és energiát nem kímélve nulla juttarásért. Szerintem jogos, hogy eldöntik, kit engednek be és kit nem. Voltak visszaélések, ezt kontrollálniuk kell, valahogy, valamilyen módszerrel. Ha mást választottak volna, azért menne a puffogás... Mivel ők a "fejesek", nekik első sorban a csoport és a benne levők érdekeit kell nézzék. Pont.
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz horeee #10274 üzenetére
Amikor a tv funkciót bekapcsolod, feldob egy ablakot, hogy nincs pvr client telepítve és kapcsold be, ekkor elvileg egyből odadob, ahol ezek találhatóak. Linkeltem is, hogy kell a funkciót bekapcsolni. Ahogy írták, droidos boxoknál az előre telepített Kodi-nál vannak furcsaságok, azt gyalulni kell és pl. play-ből telepíteni.
-
dugynok
senior tag
A CS weboldalán a profilban van olyan, hogy meg lehet adni MAC Address-t. Az mire szolgálhat? Ha oda beírom egy készülék mac címét, akkor a letöltött m3u file csak azon a készüléken fog futni?
-
dugynok
senior tag
CS problémák megoldása:
1; Repoból nem telepíthető most nálam sem (win7), de külön a plugin zip-et letöltve sikerült.
2; Fagyásokat a csatornalista lekérésnél úgy oldottam meg, hogy egy másik mappát adtam meg, hogy hova töltse le az m3u filet. Így működik, nincs fagyás.
-
dugynok
senior tag
válasz huliganboy #9830 üzenetére
Lehet droidon máshogy megy. Elfelejtettem írni, hogy droid boxon csináltam. Párszor pedig rányomtam a frissítésre és ugye az automata frissítés is be van kapcsolva, de mégse csinálta meg, pedig elötte 30 percet már ment a Kodi. (gyerek mesézett)
-
dugynok
senior tag
Köszönjük mi is a javítást
Nálunk a SB (kiegészítő) frissítés nem működött, de, ha a repo-t frissítettem (nem újra zip telepítés), akkor frissítette az SB-t. -
dugynok
senior tag
Sziasztok,
Van olyan kiwgészítő, ahol kifejezetten német nyelvű tartalmak (filmek, mesék, sorozatok) vannak?
-
dugynok
senior tag
Nah, feltaláltam a spanyol viaszt
Úgy lehet moviesharkban (gondolom a többi kiegészítőben is) megtalálni a legjobb minőségű videót, hogy a listázásnál megnyomjuk a menü gombot majd a video letöltésre nyomunk. Ekker rákérdez, hogy biztos le szeretnénk-e tölteni és kiírja a méretet. Gondolom amelyik a legnagyobb mérettel rendelkezik, az a legjobb minőségű. -
dugynok
senior tag
Közszolgálati közlemény:
SB nálam is megy hibátlanul droidos boxon.
-
-
dugynok
senior tag
-
dugynok
senior tag
Mi a különbség az MS, az exo és az exo+ között magyar tartalom részén?
-
dugynok
senior tag
válasz Keef_Lee #7746 üzenetére
Jogos, viszont most kipróbáltam, hogy a keresés után a találati listában csak rámegyek a találatra és ott előhívom a menüt úgy jobb a kedvencekhez adás, mert, ha így teszem kedvencek közé, akkor a kodi főmenüben a kedvenceknél streamlistázva adja ki. Szóval így nem lesz az, ha megvéltozik a link, hogy nem játsza le És lehet választani is, hogy MS kedvencekhez adja vagy kodi kedvencekhez
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
Win7 és droid mediabox. Mind a kettőn jarvis, de egyiknél sem jön elő olyan lehetőség, hogy kedvencekhez adás vagy csillag. Csak a play/pause/tekerés opció jön elő a képi és hang beállításokkal. Ott könyvjelzőzni lehet még az adott videót, de az sem kedvencekhez adja.
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz Speeedfire #7145 üzenetére
Sőt, a szét rar-ozott file-t egynek látja a hálózaton
-
dugynok
senior tag
válasz huliganboy #6965 üzenetére
Köszi Holnap kipróbálom, most nem vagyok otthon... Gyerek tud majd mesét nézni megint
-
dugynok
senior tag
Ezt a frissítést - hogy működjön a moovieshark - ,hogy csináljam? Töltsem le újra a zip file-t és telepítsem újra? Uninstall kell a réginek? Azt, hogy tudom?
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
NCTV-hez kell az adott oldalhoz is regisztráció? Hogy működik? Mint egy t-kliens, letölti és vissza is kell uppolni? Olvastam kell külön telepíteni is a libt-t, droidon is működik? Jöhet priviben is, ha nem public.
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
Megoldottam, Kodi gyalu, majd play-ről letölt másik. Működik szépen
-
dugynok
senior tag
Csináltam a boxon a kodi appnál egy adatok törlését. Eltünt a kodiban a pvr funkció... Hogyan tovább??
-
dugynok
senior tag
válasz paparazzi2 #6816 üzenetére
Sima alap, tn nélkül. Tréfa se volt. Gyorsan jönnek most, nem tudom miért, de több csomagom is 10-12 napot fut
-
dugynok
senior tag
Sziasztok,
Megérkezett Banggoodról az MXQ Pro tv box 10 nap alattz
Szeretném az IPTV SimpleClient-et működésre bírni, de nem jegyzi meg az engedélyezés funkciót és keresi a pvr funkciót, majd azt írja nincs engedélyezve. Laptopon és tableten simán működik a beállítás, a tv boxon nem
Járt már valaki így? -
dugynok
senior tag
Most már tényleg nagyon bénának érzem magam, de én nem találom, hova kéne bemásolnom a key-t...
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz huliganboy #6463 üzenetére
Tényleg... Azért illene az árhoz kiírni a +áfát...
(#6462) icemad:
Biztos én csinálok valamit rosszul, de ezt írja:
API kulcs kérése
You currently have a pending API key request. You can view it here.
Rámegyek és ez van:
API Key Request for dugynok by dugynok on Sep, 01 2016 at 03:40AM
És a kitöltött adatlap. A kérésnél a professionalra kel menni nem a fejlesztőre, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz lord.lakli #6426 üzenetére
És bakker tényleg Pedig először csak a 8 karakter miatt sípolt.
Mennyi idő után küldik a key-t?(#6460) vargalex:
Ennyiért tényleg hibátlan, külföldről sincs olcsóbban...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest