- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaslerka
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. (Bocsi, ha rossz fórumon írok, de nem találtam hirtelen másikat)
Adott egy TX 3 PRO lejátszó, amin firmware-t kellene frissíteni, viszont ha elindítom a frissítést ez a látvány fogad:
Ez mit jelent? Kuka vagy menthető valahogy a rendszer?
Bekapcsolás után a lejátszón a Boot loader fogad és ennyi.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Kaslerka
tag
válasz
krealon #4815 üzenetére
Nagy király vagy! Eszembe nem jutott volna, hogy a tápegység sz*rakodik!
Nincs ilyen tápegységem, de az apa-apa USB kábelre - amit a firmware frissítésre használtam - rádugtam a xiaomi telóm töltőfejét, ami szintén 5V 2A, és bedugtam az usb2.0 portjába hibátlanul működik!
Köszi mégegyszer! -
Kaslerka
tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó helyen teszem fel a kérdést, ha így lenne, akkor valaki legyen szíves navigáljon el a megfelelő topicba.
Van egy H96 Max+ 4/64-es kütyüm, ami évek óta tökéletesen üzemelt, most viszont gondolt egyet és bekapcsoláskor megjelenik a H96max+ felirat, majd eltűnik. Ezt kb 20 percig csinálja majd elindul... Közben a led is folyamatosan villog pirosról/kékre.
Feltettem újból rá a 9-es androidot, ugyanaz. Visszatettem a régi 8.1-et, ugyanaz.
Felraktam már Update és Restore módban is, ugyanaz... Valaki tudna ebben segíteni nekem? -
Kaslerka
tag
Sziasztok!
Ha véletlenül rossz helyre írok, akkor valaki legyen szíves irányítson a megfelelő topikba.
Van egy H96 Max+ (4/64) lejátszóm és VLC-t használok (Nekem ez a legszimpatikusabb és egyből látja az LG Smart share megosztását.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy ha feliratos filmet nézek, akkor beszaggat a kép, mikor megjelenik a felirat. Ha kikapcsolom a feliratot, akkor tökéletes.
A kérdésem az lenne, hogy valaki tud rá valami megoldást?
Sajnos ezidáig nem találtam semmi megoldást rá.
Válaszotok előre is köszönöm.Üdv,
Kaslerka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest