- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAC max pcm5.1-ben dekódolva jöhetne ki hdmi-n, bitstream módban (pass-through) nem, hiszen "semmi" nem képes dekódolni
bár nem tudom milyen lejátszód van, de feltételezem nem jön rajta ki multichanel (pl. 5.1) pcm sem...
(nemtudom az androidos kodi esetén mi a helyzet, de emlékszem x86 pécén az xbmc anno aac5.1-et/wmv5.1-et nekem dd5.1-re konvertált valós időben, de nem tudom milyen beállítások esetén lépett életbe)
-
interstate76
addikt
Alapjáraton én is, de ha valaki keveset tölt le és csak pár filmet és/vagy sorozatot szeretne megosztani a hálózaton, akkor nem feltétlenül van szüksége egy NAS-ra. Szóval én meg a felhasználóhoz rendelt céleszközök híve vagyok, tehát nem akarom megmondani senkinek, hogy böngésszen-e a mini pécéjén - döntse el ő maga.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest