- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
Dolphine #2752 üzenetére
Háttérkép csere ügyben ezt a kiegészítőt is megnézheted: Background & Icon Packs as Add-ons.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Dolphine #2752 üzenetére
Pont mostanában foglalkoztam vele, mert én meg arra jutottam: jó lenne, ha létezne zöld színű kijelöléssel operáló skin is, illetve a media-info ikonok lehetnének színesek (létezik ilyen pack: https://kodi-addons.club/addon/resource.images.mediaicons.coloured/0.0.5)
Még fejlesztés alatt, most ilyen nálam:Ez a texture tool nem rossz. Ha jól értem, a fájlokat, amiben módosítani akarok, azokat "emészthető" formátumra alakítja ...
lgen, kibontja az *.xbt file-okat, amibe *.png képek vannak becsomagolva, ezek így szerkeszthetőek, cserélhetőek. Ha kész, akkot a tool-val visszacsomagoljuk, majd valahogy elnevezzük és bemásoljuk a kodi\addons\skin.aeon.nox.5\media\ alá. Az elnevezésnek megfelelő skin-t fog felajánlani a setup ezután.
ps. a kibontott textura file OSD mappájába találod amit át akarsz faragni [midtexture_cache.png], csak macerás, mert egymás is elhúzzák ezek a képek. Például e felett húzza a progreszcsíkot, az is változni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest