Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Android Autót minden mobilra!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Kodi fork, a LibreELEC egy operációs rendszer ami csak Kodit futtat. Kodi miatt kár volt Zidoot venned, annak a lényege a saját lejátszója. ZDMC-vel nem leszel felhőtlenül boldog, messze van a LibreELEC alatt futó Kodihoz.
Szóval ne erőltesd az összehasonlítást, mert a két Kodi között elég nagy a különbség, tudásban a LibreELEC alatt futó javára. -
DoItYourself
addikt
Még mindig zavart érzek az erőben.

Az OE / LE / Android egy operációs rendszer, a Kodi / ZDMC pedig egy alkalmazás, aminek a futtatásához kell egy OS. A LE/OE egy dologra hivatott: futtatni a Kodit, ezért nincs saját grafikus felülete, egyből a Kodit indítja = ezért tűnik úgy, hogy a Kodi=LE, de ez nem igaz. Ettől jobban nem tudom elmagyarázni.
(na nem mintha egy OS-nél követelmény volna a grafikus felület, csak a magyarázat miatt írtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- 43" LG UHD AI UT80 4K Smart TV 2024 (43UT80003LA)
- JBL Partybox 520 - Új, garanciális, akár beszámítással
- Prezentációs Rendszer - Crestron 4K DigitalMedia Presentation System 350-C Series-3 with Streaming
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest