- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
envagyok #1792 üzenetére
A thumbnaileket szerintem alapból a KODI mappában tárolja lokálisan. A 11ezer fájl szerintem eszement nagy mennyiség, ha azt windows alól megnyitnád thumbnail módban, az is homokozna rendesen.
Szerintem nincs más mód err emint a képeidet is katalogizálni/csoportosítani és egyes mappában sokkal kevesebb képet tárolni, esetleg a felbontásukat is csökkenteni.
Mint írtam én is NASról nézem a képeket, 13mpixelesek kb, és csakolvasási joga van a boxnak (no trust)de egy mappában csak kevés kép van (max pár száz, ahogy a memkariról archíválom őket), de ennek is látom a gondját. A végső megoldásom az lesz, hogy a képeket 4k/2k-ra leméretezem (NASon el leet erre indítani programot) egy másik mappába, így az archívum sem lesz mindig piszkálva, és utána szétválogatom, esetleg felcímkézem esemény, szereplő szerint, és így lehet majd rendes családi diavetítést indítani.
(meg látom írtál LE topikban is és említették a memória szivárgást, tegyél akkor próbát a 32 bites verzióval abban nincs ilyen gond állítólag)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest