Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
A thumbnaileket szerintem alapból a KODI mappában tárolja lokálisan. A 11ezer fájl szerintem eszement nagy mennyiség, ha azt windows alól megnyitnád thumbnail módban, az is homokozna rendesen.
Szerintem nincs más mód err emint a képeidet is katalogizálni/csoportosítani és egyes mappában sokkal kevesebb képet tárolni, esetleg a felbontásukat is csökkenteni.
Mint írtam én is NASról nézem a képeket, 13mpixelesek kb, és csakolvasási joga van a boxnak (no trust
)de egy mappában csak kevés kép van (max pár száz, ahogy a memkariról archíválom őket), de ennek is látom a gondját. A végső megoldásom az lesz, hogy a képeket 4k/2k-ra leméretezem (NASon el leet erre indítani programot) egy másik mappába, így az archívum sem lesz mindig piszkálva, és utána szétválogatom, esetleg felcímkézem esemény, szereplő szerint, és így lehet majd rendes családi diavetítést indítani.(meg látom írtál LE topikban is és említették a memória szivárgást, tegyél akkor próbát a 32 bites verzióval abban nincs ilyen gond állítólag)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)de egy mappában csak kevés kép van (max pár száz, ahogy a memkariról archíválom őket), de ennek is látom a gondját. A végső megoldásom az lesz, hogy a képeket 4k/2k-ra leméretezem (NASon el leet erre indítani programot) egy másik mappába, így az archívum sem lesz mindig piszkálva, és utána szétválogatom, esetleg felcímkézem esemény, szereplő szerint, és így lehet majd rendes családi diavetítést indítani.