Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- iPhone topik
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
envagyok #1792 üzenetére
A thumbnaileket szerintem alapból a KODI mappában tárolja lokálisan. A 11ezer fájl szerintem eszement nagy mennyiség, ha azt windows alól megnyitnád thumbnail módban, az is homokozna rendesen.
Szerintem nincs más mód err emint a képeidet is katalogizálni/csoportosítani és egyes mappában sokkal kevesebb képet tárolni, esetleg a felbontásukat is csökkenteni.
Mint írtam én is NASról nézem a képeket, 13mpixelesek kb, és csakolvasási joga van a boxnak (no trust)de egy mappában csak kevés kép van (max pár száz, ahogy a memkariról archíválom őket), de ennek is látom a gondját. A végső megoldásom az lesz, hogy a képeket 4k/2k-ra leméretezem (NASon el leet erre indítani programot) egy másik mappába, így az archívum sem lesz mindig piszkálva, és utána szétválogatom, esetleg felcímkézem esemény, szereplő szerint, és így lehet majd rendes családi diavetítést indítani.
(meg látom írtál LE topikban is és említették a memória szivárgást, tegyél akkor próbát a 32 bites verzióval abban nincs ilyen gond állítólag)
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest