Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
c4
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
Elméletben a BFS 4K a himedia lejátszószoftverével lejátssza a frame packed 3D BD iso fájlokat. (Ha jól telepítetted a wrappert, azzal játssza még Kodi alól is.) Nem nézek 3D-t, így pontos infóm nincs. A Q5, 10 biztosan játssza . Az Impex képjavító áramkör megléte miatt elég jó képminőséget képvisel a széria az aztali lejátszók közt. A televíziók lejátszóit nem nagyon ismerem, de valószínűleg nagy részük realtek chipszetre épül, ami az ismert gondokkal küzd és nem képvisel kiemelkedő képminőséget. Saját részemről annyit tudok hozzátenni, hogy a Dune és a Popcorn VTEN valamint Chameleon képminőségét felülmúlja az én megítélésem szerint.Az Imprex nélkül már megint más kérdés.
-
c4
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
A wrapper nem lejátszó, csak az alapértelmezett lejátszószoftvert határozza meg a Kodinak.
Milyen lejátszóhoz kellene? Az alábbi küzdelem a BFS 4KM lejátszóval zajlik.
A linkelt wrappert letöltöd, pendrájvra, vinyóra felmásolod, akár mediacenterből telepítheted. Telepítés után kiírja: OK, majd menü gomb, "save" megjelenbik jobb felső sarokban. Rányomsz az OK gombra a jog közepén. Újraindítod a készüléket. Ezután elméleti síkon a himedia videoplayer lesz alapértelmezett lejátszó a Kodi alatt. Nálam megy a hálózati lejátszás minden gond nélkül. A mediacenterben beállítottam az NFS megosztást, majd a Kodiba belépve: Videók/Videó hozzáadása/tallózás/fájlrendszer/mnt/smb/mountpoint/ és itt már látod, melyik mappát osztanád meg... OK.Annyit észrevettem, higy ki-bekapcsolás után mintha nehezen akarná látni a megosztást, de a mediacenterbe megyek először, megnyitom a megosztást a parancsikonnal, majd ha ott látom a könyvtárt, már a Kodi is látja.
Ha ebből kiderül valaki számára az FW száma..
-
synar
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
Én is megtartottam az eGreat R6s lejátszómat, hasonló okok miatt. Nem tudsz az adott filmből újabb formátumot mkv-ben beszerezni? Szerintem is a váltottsoros vs progresszív megjelenítés körül lehet a probléma. Megoldás lehet egy újabb KODI verzió beszerzése, vagy OpenElec telepítése, én ezeket próbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)