- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
samupapa
csendes tag
Üdv!
Megjött az újabb kütyü, ami egy M8s Mini (2/8GB). Az előző MXQ Pro is megvan még (1/8GB)
KODI problémám a következő:
-A régin amikor kértem, hogy frissítse a médiatárat kezdéskor vagy manuálisan, akkor beolvasta a rákötött 500GB-s külső vinyót a filmjeimmel, húzott hozzá metadatákat, és lett egy külön"Filmek" menüpont borítókkal, mindennel...
Na ezt az új valamiért nem csinálja meg, Médiatár frissítésénél csak felvillan az állapotjelző fent az óra mellett, de semmi!
Hiányzik nekem ez a funkció, ezért kérem ha van ötletetek mi hiányzik, osszátok meg velem!
(A Kodit legfrissebbet újraraktam nulláról, minden más funkció műxik ahogy kell, a vinyó tartalmár is látja/lejátsza, ha fájlként megyek bele...)
Köszi és üdv:
Samu
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest