Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
samupapa
csendes tag
Üdv!
Megjött az újabb kütyü, ami egy M8s Mini (2/8GB). Az előző MXQ Pro is megvan még (1/8GB)
KODI problémám a következő:
-A régin amikor kértem, hogy frissítse a médiatárat kezdéskor vagy manuálisan, akkor beolvasta a rákötött 500GB-s külső vinyót a filmjeimmel, húzott hozzá metadatákat, és lett egy külön"Filmek" menüpont borítókkal, mindennel...
Na ezt az új valamiért nem csinálja meg, Médiatár frissítésénél csak felvillan az állapotjelző fent az óra mellett, de semmi!
Hiányzik nekem ez a funkció, ezért kérem ha van ötletetek mi hiányzik, osszátok meg velem!
(A Kodit legfrissebbet újraraktam nulláról, minden más funkció műxik ahogy kell, a vinyó tartalmár is látja/lejátsza, ha fájlként megyek bele...)
Köszi és üdv:
Samu
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi