- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
samupapa
csendes tag
Üdv!
Megjött az újabb kütyü, ami egy M8s Mini (2/8GB). Az előző MXQ Pro is megvan még (1/8GB)
KODI problémám a következő:
-A régin amikor kértem, hogy frissítse a médiatárat kezdéskor vagy manuálisan, akkor beolvasta a rákötött 500GB-s külső vinyót a filmjeimmel, húzott hozzá metadatákat, és lett egy külön"Filmek" menüpont borítókkal, mindennel...
Na ezt az új valamiért nem csinálja meg, Médiatár frissítésénél csak felvillan az állapotjelző fent az óra mellett, de semmi!
Hiányzik nekem ez a funkció, ezért kérem ha van ötletetek mi hiányzik, osszátok meg velem!
(A Kodit legfrissebbet újraraktam nulláról, minden más funkció műxik ahogy kell, a vinyó tartalmár is látja/lejátsza, ha fájlként megyek bele...)
Köszi és üdv:
Samu
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest