Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Apple Watch
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent45
tag
Sok mindent nem tudok írni egyelőre így 2 nap után. MKV és H.265-ös anyaggal próbáltam,szépen vitt mindent a FullHD-től a 4k anyagig és a wrapper felrakása után gond nélkül kezeli a HD hangsávokat is. A képminősége rendben van,itt az összehasonlítási alapom az előző Popcorn A-210-esem volt. Vannak még benne bugok,egyszer le is fagyott de az inkább a KODI hibája volt,a belső lejátszóval nincs baj csak nagyon fapados. Végül nem Samba szervert csináltam hanem FTP-t. Jövőbiztos lejátszónak tűnik mert nagyon erős és támogat mindent amire a későbbiekben szükség lehet: 10 bit,HDR,Atmos,DTS:X. Ha kíváncsiak lesztek még valamire kérdezzetek nyugodtan ha tudok válaszolok
Az Aliexpressről rendeltem. Szállítással együtt 70 ezerbe volt. Ennyiért nagyon megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az Aliexpressről rendeltem. Szállítással együtt 70 ezerbe volt. Ennyiért nagyon megérte.