Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent45
tag
Sok mindent nem tudok írni egyelőre így 2 nap után. MKV és H.265-ös anyaggal próbáltam,szépen vitt mindent a FullHD-től a 4k anyagig és a wrapper felrakása után gond nélkül kezeli a HD hangsávokat is. A képminősége rendben van,itt az összehasonlítási alapom az előző Popcorn A-210-esem volt. Vannak még benne bugok,egyszer le is fagyott de az inkább a KODI hibája volt,a belső lejátszóval nincs baj csak nagyon fapados. Végül nem Samba szervert csináltam hanem FTP-t. Jövőbiztos lejátszónak tűnik mert nagyon erős és támogat mindent amire a későbbiekben szükség lehet: 10 bit,HDR,Atmos,DTS:X. Ha kíváncsiak lesztek még valamire kérdezzetek nyugodtan ha tudok válaszolok
Az Aliexpressről rendeltem. Szállítással együtt 70 ezerbe volt. Ennyiért nagyon megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest