Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Milyen okosórát?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent45
tag
Sok mindent nem tudok írni egyelőre így 2 nap után. MKV és H.265-ös anyaggal próbáltam,szépen vitt mindent a FullHD-től a 4k anyagig és a wrapper felrakása után gond nélkül kezeli a HD hangsávokat is. A képminősége rendben van,itt az összehasonlítási alapom az előző Popcorn A-210-esem volt. Vannak még benne bugok,egyszer le is fagyott de az inkább a KODI hibája volt,a belső lejátszóval nincs baj csak nagyon fapados. Végül nem Samba szervert csináltam hanem FTP-t. Jövőbiztos lejátszónak tűnik mert nagyon erős és támogat mindent amire a későbbiekben szükség lehet: 10 bit,HDR,Atmos,DTS:X. Ha kíváncsiak lesztek még valamire kérdezzetek nyugodtan ha tudok válaszolok
Az Aliexpressről rendeltem. Szállítással együtt 70 ezerbe volt. Ennyiért nagyon megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az Aliexpressről rendeltem. Szállítással együtt 70 ezerbe volt. Ennyiért nagyon megérte.