- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Elhiszem, de ez nem teló, hanem mini PC. Ha 1 GB RAM mellett egyszerre 2-3 lapon böngészel, plusz mondjuk internetes rádiót hallgatsz, akkor máris karcsú lehet az 1 GB RAM. Ha emellett még ráeresztesz 1-2 torrentet (ha van mini pécéd, akkor miért ne?), plusz futtatsz rajta egy médiaszervert, hogy más eszközökön is lásd a letöltött tartalmakat, akkor pedig konkrétan az egér megmozdítása is kínszenvedés. Ráadásul én nem szeretem bezárni az összes munkafolyamatomat, ha elindítom a Kodit, márpedig 1 GB RAM mellett erre is szükség van, különben megdöglik az eszköz.
Röviden: a mini PC nem telefon, egész más dolgokra használjuk. Telón nem futtatok letöltéseket, médiaszervert és nem böngészek egyszerre 2-nél több lapon, számtalan egyéb felhasználási lehetőséget meg sem említve.
Oda akartam kilyukadni, hogy 10-15 USD megspórolása érdekében szerintem nem éri meg 1 GB RAM-mal szerelt eszközt venni, csak akkor, ha OpenELEC-et tesz rá az ember. Oda még az 1 GB is sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest