Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bicsko
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Inkább "online" tartalom fogyasztására használom, így nincsenek tesztfájljaim. De ha van tesztcsomag, és eláruljátok merre találom, szívesen nekiesek
Amit én eddig negatívumként tapasztaltam, hogy bár elvileg CEC képes, nyomát sem találtam a beállításokban. Illetve hogyha 5.1-es hangot akartam áttolni passthrough segítségével, akkor jelentősen csúszott a hang a képhez képest. És kicsit kellett az android bugyraiban matatni, hogy képes legyen multitaskolni az oprendszere. De ezteket leszámítva nincs baja, a fullhd-ig felfele minden akadásmentesen megy rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit én eddig negatívumként tapasztaltam, hogy bár elvileg CEC képes, nyomát sem találtam a beállításokban. Illetve hogyha 5.1-es hangot akartam áttolni passthrough segítségével, akkor jelentősen csúszott a hang a képhez képest. És kicsit kellett az android bugyraiban matatni, hogy képes legyen multitaskolni az oprendszere. De ezteket leszámítva nincs baja, a fullhd-ig felfele minden akadásmentesen megy rajta.