- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
válasz
WonderCSabo #121 üzenetére
Tudna valaki ajánlani olyan codec pack-et ami tartalmaz m-jpeg codec-et? Egy videó vágó progi nem nyitja meg a képet, csak a hangot, amit mjpeg-be tömörítve vett fel afterburner. THX
-
Ł@ç!
csendes tag
válasz
WonderCSabo #119 üzenetére
Igen... egyetértek.
Csak nem nagyon tudom, hogy mi meg hova települhetett. A programok között csak a DivX Setup van, ami ilyennek tűnik...
Az ffdshow meg a többi hol gyakható ki? -
Ł@ç!
csendes tag
válasz
WonderCSabo #117 üzenetére
Windows Media Player
XVid AVI video, ha jol tudom
kodek? DivX codec pack van... és lejátszáskor ilyenek indulnak, hogy ffdshow (audio-video), AC3 filter, DirectVobSubBS.Playerben egyébként le lehet játszani gond nélkül, de jobb szeretném, ha WMPben is menne...
-
Ayg0
senior tag
válasz
WonderCSabo #113 üzenetére
mondtam én, hogy lehet ott állítgatni... : ) de ha ez is volt amit anno mutattak, most nem jött be. változatlanul megy mindkét audio. 32 és 64 bites verzió között lehet valami difi? vagy más a gubanc?
-
Ayg0
senior tag
válasz
WonderCSabo #111 üzenetére
tuti, hogy lehet valamit babrálni az ffdshow audio dekóderének konfigos részében, mert valamelyik ph fórumon egyszer már feltettem egy hasonló kérdést és ott írta le valaki mit és merre. de nem mentettem le, mert nem hittem, hogy valaha mégegyszer szükség lesz rá. :s
ergo ha nem muszáj, nem raknék fel +motyót ezért. vagy az ffd tartalmazza azt a splittert amit írsz? -
scream
veterán
válasz
WonderCSabo #102 üzenetére
rendben, köszi
csak azért kell mert most ha megnyitom a 11-et vagy 12-t és egy videot szeretnék betölteni kifagy az egész gép és valszeg a kodekek akadtak össze, így leszedtem a gépről mind két progit (és remélem akodekeket is) és ujrarakom a 11-et. remélem menni fog rendesen ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest