- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
De, valószínűleg. Mert mindkét partíció ntfs.
Egyébként a Knoppix Live CD-ről, annak a console módjában használtam a parancsot.
Vajon, ha ntfs partíciót próbáltam volna image fájlként egy fat32 partícióra másolni ment volna? De a gond továbbra is az maradna, hogy ''vész'' esetén akkor ezek szerint visszaállítani sem lehetne, mert ntfs-t kellene írni emiatt. -
Surv
tag
Oké, de ha egy extended particióra tesszük az image-et, akkor is Linux alol vissza tudom ugye építeni a mentett partíciót? Letöltöttem közben a Slax-et is, azt hiszem ezt USB-re is lehet írni így tud arról bootolni. Azt hittem ismered a Knoppixot, mert ez Knoppix topik
De örülök, hogy idekeveredtél, mert kipróbálom, amit írtál.
Találtam egyébként közben egy Blackpanther Live nevű disztribúciót, amit első sorban mentésekhez ajánlanak, azt is leszedtem (magyar), most fogom kipróbálni. Köszi az infókat, ha néha benézel, azt megköszönöm, mert hátha felmerül még egy-két Linx-es kérdésem.
Köszi! -
Surv
tag
Császár vagy. Máris tudom használni a Linuxot
Viccet félretéve köszönöm, sokat segítettél. Ki fogom próbálni.
Akkor ez a dd a grafikus felület alól indítható parnancssori ablakban (értelemszerűen a Linuxos megfelelőjével)?
A másik kérdésem az lenne, hogy ez az mnt könyvtár már létezik v. automatikusan fog létrejönni, amikor a sort beírom?
A harmadik, hogy NTFS partíción is működik? Nekem azt kellene első sorban mentenem szerintem.
A negyedik, hogy ez ugye simán a Knoppix Live CD futtatásával is megoldható?
Köszi még egyszer, olyan alapos leírást írtál, hogy a vak is látja mit kell tennie -
Surv
tag
Köszi doc, bár hogy egész őszinte legyek abból amit írtál vajmi keveset értettem. Azt az apróságot nem árultam el, hogy sosem használtam előtte Linuxot, ''csak erre'' keresnék valami célmegoldást. Azt gondoltam balga fejjel, hogy van egy olyan csodaprogi Linuxon, ami a Windowsos NTFS partíciókat átcopyzza máshová és értelemszerűen vissza is, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest