- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
De, valószínűleg. Mert mindkét partíció ntfs.
Egyébként a Knoppix Live CD-ről, annak a console módjában használtam a parancsot.
Vajon, ha ntfs partíciót próbáltam volna image fájlként egy fat32 partícióra másolni ment volna? De a gond továbbra is az maradna, hogy ''vész'' esetén akkor ezek szerint visszaállítani sem lehetne, mert ntfs-t kellene írni emiatt. -
Surv
tag
Oké, de ha egy extended particióra tesszük az image-et, akkor is Linux alol vissza tudom ugye építeni a mentett partíciót? Letöltöttem közben a Slax-et is, azt hiszem ezt USB-re is lehet írni így tud arról bootolni. Azt hittem ismered a Knoppixot, mert ez Knoppix topik
De örülök, hogy idekeveredtél, mert kipróbálom, amit írtál.
Találtam egyébként közben egy Blackpanther Live nevű disztribúciót, amit első sorban mentésekhez ajánlanak, azt is leszedtem (magyar), most fogom kipróbálni. Köszi az infókat, ha néha benézel, azt megköszönöm, mert hátha felmerül még egy-két Linx-es kérdésem.
Köszi! -
Surv
tag
Császár vagy. Máris tudom használni a Linuxot
Viccet félretéve köszönöm, sokat segítettél. Ki fogom próbálni.
Akkor ez a dd a grafikus felület alól indítható parnancssori ablakban (értelemszerűen a Linuxos megfelelőjével)?
A másik kérdésem az lenne, hogy ez az mnt könyvtár már létezik v. automatikusan fog létrejönni, amikor a sort beírom?
A harmadik, hogy NTFS partíción is működik? Nekem azt kellene első sorban mentenem szerintem.
A negyedik, hogy ez ugye simán a Knoppix Live CD futtatásával is megoldható?
Köszi még egyszer, olyan alapos leírást írtál, hogy a vak is látja mit kell tennie -
Surv
tag
Köszi doc, bár hogy egész őszinte legyek abból amit írtál vajmi keveset értettem. Azt az apróságot nem árultam el, hogy sosem használtam előtte Linuxot, ''csak erre'' keresnék valami célmegoldást. Azt gondoltam balga fejjel, hogy van egy olyan csodaprogi Linuxon, ami a Windowsos NTFS partíciókat átcopyzza máshová és értelemszerűen vissza is, ha kell.
-
Surv
tag
Én egy Knoppix Live CD-vel próbálkozom. Van olyan lehetőség azon, hogy egy Windowsos partíciót teljes egészében imagefájlként v. más módon egy másik partícióra átmentsek? Aztán, ha becarik a Windows, akkor simán bebootolnék Knoppixról és visszaállítanám a mentést.
Na? Tudtok ilyesmiről?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest