- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
A sorci karival vittem legtovább a sztorit.
Az alap sztori még könnyű és gyorsan meg van.
Hoth sem túl hosszú,revan kicsit hosszabb az utolsó harc meg hűha.
De a a KotEt és KotFe az már biza hosszúúúú.
De nagyon jó,inkább szóló játék lesz újra,nagy ritkán láthatsz másik játékost.
Legtöbbször egyedül leszel egy sztori zónában.Nagyon szuperek a küldik.
De nem is rövidek,olyan helyeket ismersz meg hogy hűha.
Az onslaught sem rövid és ott már olyan bolygókra kell menni ahol igazán tökös ellenségek lesznek.
Te meg igazán megizzadsz.
Részemről az onslaught-ot nem komálom.
Egyik másik helytől a szőr is feláll a hátamon.
Így aztán a legtöbb karim megáll az Onslaught előtt,a dolgokhoz akkor is hozzá férnek,csak a sztorit nem tolják.
Ha bele fogsz a HK sztori küldibe,majd meglátod hogy mekkora cseszett jó küldik vannak benne,de nagyon nem könnyű,a legtöbb küldi szívatós,a szellem hajós küldi viszont brutál hangulatos.
Annál a résznél amikor birodalmi és köztársasági karakterrel kell egy büdös ketyerével végig grasszálni a bolygót és megkeresni az elrejtett alkatrészt szivesen fejbe vágtam volna a küldetés készítőjét egy serpenyővel,pár ezerszer. -
Plata
félisten
Nem kell,a társadat eltudod küldeni hogy adja el.
A következő frissítésben a 7.6.0-ban két újabb bolygót újítanak fel,jönnek az open world encounterek,vagy mi a rossebek,ezek feladatok amik random jelennek meg bolygókon és nem egyedül kell teljesíteni,de egyedül is csinálhatod,a te segítséged is beleszámít az egészbe.Változatos feladatok lesznek,lesz hogy gyűjteni kell valami,vagy megjavítani és a többi.Ezekeért külön jutalom jár.
Megújul a galaxis térkép is,újak lesznek az ikonok.Hogy lásd melyik bolygón van épp buli.
Ha este felmegyek játékba megmutatom neked a sorcimmal hogy néz ki például a trooper csempész kezdőbolygó alapjátékban és hogy a legacy of sith-ben.A sorcim tud mind a kettőbe utazni. -
Plata
félisten
Steam vagy nvidia képkészítőt használok.
Az alap sztori után hutt és revan kieg jön.
De vigyázz 50-es szint után hajón megjelenik a küldetés.
Nagyobb szinten meg a többi kieg is.
Ha KotEt vagy KotFe, onslaught esetleg legacy of sith küldit elindítod az alap küldi többé nem elérhető. -
Plata
félisten
Azt hiszem az elejétől tolom.
Csak először még dobozosan volt meg,vagyis a mai napig megvan az eredeti doboz,később váltottam origins fiókra majd steamre vittem.
Steamen csak pár éve van,de már ott is van vele 2040 órám.
Nem érdekel hogy a játék már régi és nem néz ki olyan jól,ha a játékélmény százszor jobb mint akármelyik csilli villi szar.
Plusz nekem már legendary accom van,maximális szintű legacym,iszonyat sok jutalmam,trófeám egyéb vacak,amivel jobb a játék. -
Plata
félisten
Nézd ha eljutsz a játékban a Fallen Empire és az Eternal Empire részhez akkor nézel majd nagyot,sőt az utána jövő részeknél is.Sőőt majd akkor nézel nagyot ha eljutsz a Legacy of Sith részbe.Sajnos nincs róla képem,mert nem csináltam,ezeket most csináltam kis karival Jedi sage sztoriban.
-
Plata
félisten
Azt hiszem az ő neve is ismerős.
Most csak holo bizgentyűn beszéltem vele.Mellelseg a KotEt vagy KotFe alatt egy iszonyúan hangulatos küldetésben ő fog továbbképezni személyesen.Ott nem lesz se társad se semmi csak a két nagy mester,akiktől kapsz kiképzést.
Kicsit olyan mint amikor Yoda szivatta Luke-ot.
Csak téged közben még egy hülye szellem is szekál és át akar állítani a sötét oldalra. -
Plata
félisten
Sztoriban olyan helyekre is elmehetsz ahova egyébként nem.
Például a birodalom fővárosába is hogy a császárt fülön csípjétek és megkövezzétek.
Na jó én azért is jártam ott hogy az új császárral jó pofizzal és kérjem hogy a birodalom fogjon össze a köztársasággal és együtt rúgjuk seggbe az egész galaxist leigázó rosszarcokat.
De bizonyos küldetésekben olyan állomásokra hajókra kell menni ami nem elérhető el.
És vannak olyan küldetések amik verik a KOTOR-t.Valójában csak a neve jedi akadémia,igazából egy irgalmatnul mocskos nagy kastély.
De elnevezhetem jedi akadémiának,mert a karakteremmel elértem valamit aiért a jutalom az volt hogy a házamnak adhatom a jedi akadémia nevet is.
A sith nagyúr meg úgy került oda hogy a házak közösek az összes karakter közt.
Birodalmi karakterrel raktam be.
A csini lányokról meg annyi hogy a karim bár végtelenül jó jedi,azért akármerre jár a jó csajokat előszeretettel kergeti.
Azért van a neve után a pure jező mert mindig is jó volt és sosem tudta elcsábítani a sötét oldal.
Pedig a KotEt és KotFe alatt nagyon nagy a kisértés. -
Plata
félisten
Sok bolygó bent van és van ami nincs.
Jó pár bolygó nincs is fent a térképen mert sztoriban lehet meglátogatni.Ezt gondolom megismered.Kis lakásom erkélyéről fényképeztem.
A KOTOR óta eltelt kb 300 év.
Asszem.
Taris is benne van,az első bolygó a kezdőbolygó után,köztársasági karival.
Taris-on találkozhatsz például olyannal aki szerepelt a KOTOR-ban,bár nem épp úgy ahogy a KOTOR-ban.
Némelyik régi szereplő leszármazottja is benne van.
De van olyan szereplő aki ugyanúgy benne van,mivel párszáz év meg sem kottyan neki.
Taris-t épp próbálja a köztársaság újjáépíteni.Mert KOTOR-ban elpusztították.
Elég tré hely mert rakghoulok és egyéb szörnyek lakják.
De megtalálhatod a hajótokat is amivel a KOTOR elején leszálltatok.
Gondolom ezeket is felismered.
-
Plata
félisten
Szerintem jók,sok feladványt nem találsz,de klassz helyszínt igen.
Főleg a későbbi kiegészítők helyszinein.
Későbbi kiegészítőkben sok érdekes helyszín lesz.
Onnantól hoyg elindítot a KoTFe sztorit a játék megváltozik teljesen,magad leszel és új csapatot szövetséget és egyebet kell felépítened,a sztori nagyon nem rövid,nincs sok epizód,talán 15,de egyik másik epizód veszett hosszú.
Olyan világokat és ellenségeket vagy új barátokat ismersz meg amiket még nem is láttál.
Egyik másik új bolygó kész rémálom.
Revan és a hutt kiegtől is nehezebb a játék,de Kotfe-től teljesen más.
Sztori módban sem lehet ész nélkül menni,mert eltesznek befőttnek gyorsan,a boss harcok meg néhol durvák.
Lessz olyan boss aminél tuti szidni fogod a készítője mamikáját. -
Plata
félisten
Persze,minden nap felmegyek.
Kedden mindig megcsinálom a heti season küldiket,ha nehezek akkor lehet szerdára is marad,utána már csak a napi küldetést tolom le a hét többi napján.
Vagy sztorizgatok valamelyik karival .
Több karim is van eternal throne sztoriban,azok meg elég hosszúak. -
Hegyirabló
veterán
Így már világos. Sosem értettem, amikor leírom, hogy mittomén, nem megy a netem, vagy a telefonom szoftverében van egy bug, nem tetszett egy játék, stb, akkor jönnek a kedves fórumozók, és leírják, hogy "- Nálam jó a net!", "- Nekem nincs bug a telefonomon!", "- Szerintem tök jó volt a játék!". Mennyiben változtat az én helyzetemen ez? Nem akarlak megbántani, de érthetetlen ez az emberi reakció számomra.
-
Plata
félisten
Ezek a képek már több mint két évesek,valamit megint javítottak rajta.
Egyébként a játék nagyon megváltozik a Knight of the Fallen Empire és Knights of the Eternal Throne részben.
Egy játékos játékká változik teljesen és tele van átvezető videókkal.
Igazán nagyon jó sztori mesélős az a része.
Szerintem simán hozza a KOTOR színvonalát.
Bár egyik másik fejezet tényleg kemény.
Szerintem sokan verték szét a billentyűzetet egyik másik boss harcnál. -
x_o_n
veterán
balmorrán most csináltam meg 3 heroic küldetést...25röl 28 letttem...3 heroic..3 szint bakker...bug vagy nem bug...
mindenképpen érdemes több karaktert csinálni,elöfizusként,akikkel szépen craftolod magadnak az
armor
mod
enhancement
hilt/barrel
relic
shield
ear
implantokatnem feltétlen érdemes magenta elég a kék,magenta csak a relic vagy hilt és a vége felé
szépen szintenként,mert ugye nem mindegy melyik karakter cuccába milyet raksz,mindnek más más tulajdonság kell.
ég és föld a talált cuccok ereje(már ha olyan ami pont kell neked)és a craftolt cucc amit beleraksz...
nem beszélve hogy a relic elég jól megy a piacon,,napi 2-6db elmegy a singing sorozat 450-650k között
ha már jobban belejössz mehetnek az augment slotok a rucikba ,plussz erő,tulajdonsággal felruházva a karit.éppen ezért érdemes lesni a piacot és mindig az un piros ruhákat venni amik moddolhatoak
-
br.rak
őstag
-
br.rak
őstag
account wide = összes server, összes karakterére érvényes
kredit vs cc: A helyi aukciós házba (GTN) szoktak feltenni ilyen-olyan unlockokat, akinek van elég kreditje, de nem akar cc-t költeni, az innen is vehet.
arifact authorisation: lila szintű cuccok viseléséhez a F2P korszak hajnalán szükséges volt nem előfizető játékosoknak. Ma a 65-ös szintű lila cuccokhoz nem kell. (bár ez néha bugos)
Helyi NPC vendoroknak el tudod adni, csak a GTN-en elég kevés slot van a f2p játékosoknak ( talán 2 alapból)
Vannak különböző crew skillek ( gyüjtögető, alapanyag beszerző és gyártó skillek)
Ezekből 3 lehet előfizetőknek, preferedeknek 2, sima f2p-nek pedig 1.
2 skillel még so-so, de 1 darabbal elég körülményes craftolniEzeket a crew skilleket, crew skill mentoroknál lehet felvenni ( ezek vannak a fővárosokban és a flottán is, ill még jó pár helyen)
-
x_o_n
veterán
jármüvekkel gyorsabb,meg sokat un teleportálok
a craft része már annyira nem izgat,megvnnak rá a karakterek melyik mit,magamnak meg tudok mindent termelni,igy igazábol a gtm sem érdekes.most betáraztam nyersanyagból,meg mindenféle armorból,jármüvek,fegyverek,meg ami kell el kellett pacsálni a milliókat
-
Plata
félisten
Groupban azért más,gondolom valami FP-re mentél,vagy sima group küldire?
Ha heroic group küldire gondolsz akkor az sem kellene hogy nehéz legyen.De ha FP-re mentél az már tényleg más.
Most már lehet kapni a flottán nagyon szép adaptive armor szetteket.Eddig én sem tudtam.
Gyorsan vettem is a GSF-es csempészemnek egy szettet.
Elég jól néz ki.Van egy rakás szett.Bár egész szettet megvettem mégsem érzékeli a szett többi részét.
Sima GTN-en vett szett az mutatja ha minden része megvan.
A legújabb karimnak is az van.Bár ez nem olyan szíp. -
Plata
félisten
Pedig ha elosztod a pontokat és van társad nem nehéz küldizni.
Ma már szinte gyerekjáték a régihez képest,annyira le egyszerűsítették és butították.A Társad szinte egyedül letol bármit.Ha meg veszel karidnak adaptive armort és fleeten vendornál modolod 5 szintenként asszem,akkor meg túl laza is.
Nekem Red eclipsen a 20 kariból 1 jedi sentinelem van meg 1 sith juggernoth,ez a kardozós dolog nem jött be.Ellenben a másik jedi és a másik sith piszkosul. -
br.rak
őstag
Nyomj egy "K"-t és feljön a discipline ág, és látod az aktív és passzív képességeket.
Valamint néha kapsz elosztható pontokat.
itt megnézheted az ágakat
https://torcommunity.com/tools/skillsRégen ( a 3.0 előtt) voltak skill treek, elosztható pontokkal, csak néhány hybrid spec túl erős lett, emiatt (is) váltottak a mostani rendszerre.
Legacy:
Szerintem kezdésnek válassz egy legacy nevet
-
br.rak
őstag
jedi erő, az nálad a force speed akar lenni? ( azt csak a consular használhatja) vagy a sprint (mondjuk csak ez "pipálható")
Coruscant elég nagy, szóval megeshet, hogy bandukolni kell és mount nélkül bizony lassú tud lenni, ez tényAz ellenfelek pedig azért vannak, hogy a te életedet keserítsék meg.
a pilóta skillt 25-ös szinten kapod meg.
-
br.rak
őstag
a gömb az a quicktravel, előfizetők és prefered játékosok le tudják vinni nullára a CD-jét, így akárhányszor lehet egymás után használni.
Nem emlékszem konkrétan hányas szinttől, de van sprint opció is. Megvan? Aktiválva van-e?
A pilóta képességet nem előfizetők később tudják megtanulni, talán 20-as szinttől...Ha párhuzamosan csinálod a class és az adott bolygó fő küldetését, akkor érdemes egy egy területet kipucolni és akkor már nem annyira ideggyilkos, de ezek főként a f2p korlátozások miatt vannak.
-
br.rak
őstag
elvileg lenni kell még 30 napos cd keynek is olyan 1,5-2,5e forintért(ezt egyszer tudod csak használni)
Nyugis:
egy ideje már eléggé visszavették az ellenséges NPC számát ( mondjuk ez főleg Makeb/Oricon kettősre igaz)
Nyilván nincs minden bokorban egy egy csicsergő madár, de azért az NPC párbeszédei érdekesek tudnak lenni. ( valamint kapcsoljátok be az exploration missionokat is a térkép alatt, így nem csak az alap class és bolygó küldetések lesznek láthatóak )HK-55 fejezet, ez csak annak jár, aki januártól augusztus elsejéig egyhuzamban előfizető volt, többieknek marad a youtube (jelen állás szerint)
-
PhilBrick
őstag
Nem kötelező a WASD-t használni, emlékeim szerint ha a két egérgombot egyszerre nyomod, elindul a karakered. Az igazi profik egérrel mozognak mert a fordulás is gyorsabb vele.
Autoattack is biztosan van az opciók között, azzal elkezdi ütni az alap támadással a kijelölt célpontot. -
myckey
veterán
Továbbá bármilyen tárgy, felszedhető lot van, hiába nyomkodom a jobb egér gombot, írja hogy távol van, menj közelebb.
Ez nekem körülményes, hogy mindig kéri az irány gombok nyomkodását, nem elég egérrel kiadni az utasítást.
Baszik oda menni, ha én nem mozgatom a karakterem. -
br.rak
őstag
Vannak ilyen-olyan oldalak, ahol árulnak 60 napos gamecardokat, és ott lehet paypallal (G2A és társai) vagy akár közv. utalással is fizetni (erre most perpill. nem tudok példát mondani)
kamera: szerintem nincs autofocus a játékban, nyilván kezdetben ez zavaró lehet, de idővel megszokható, illetve ha az ellen valami DoT szerűséget pakol alád, akkor legalább látod és el tudsz mozogni előle.
Lehet van valami külső program, ami tudja azt az auto camera focust, de eddig nagyon kevesen problémáztak a kamerakezelésen. A megoldás szerintem, hogy olyan távolra viszed a kamerát, amennyire csak lehet, úgy jobban átlátható a terep.
-
-
br.rak
őstag
Kamerakezeléssel mi a gond?
A harcrendszer kb hozza az átlag MMO-s alapokat. ( érdemes beállítani a gyorsbillentyűket, sok időt lehet spórolni vele és nem kell az egérrel keresgélni a skilleket)
Előfizetni ráérsz , ha bejezted a class küldetést és Ilum-ot.
1 hónapnyi előfizetéssel megkapod az összes eddigi fizetős tartalmat.
(Hutt Cartel, SoR, Fallen Empire összes fejezete) és kb késő ősszel jön az újabb kiegészítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest