Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
82lacas
csendes tag
Sziasztok a "eszköz nem áll készen " hiba üzentre a megoldás .....alap h nem jutott az eszembe előbb...
a kompatibilitási problémák megoldása a telepített mappában a kmplayer exe jobb klick és ott xp service pack 3 ra kell tenni ezt is próbáltam csak nem így és nem jól a lényeg a gond letudva
Csak azt nem értem h ez eddig nem jelentkezett soha pedig már kb 2éve használok win7 64bit ulti... és nem volt ilyen gond. -
82lacas
csendes tag
Sziasztok először is hhúú jó h van a kmplayer-nek külön fórum oldala így talán van rá esély h kapok választ a problémámra ami a következő egyik nap elindítom a programot és azt írja ki h az " eszköz nem áll készen " elindul ugyan de nem működik rendesen pl nem lehet beletekerni a filmekbe meg hasonló gondok régóta használok win7 64x ultimate-t de eddig nem volt vele gondom Revo uninstaller el távolítottam el nehogy az legyen a gond h marad vissza valami fájl ami bezavar leszedtem újra a progit de ugyan az a gond a google nem segített hátha majd ti előre is kössz
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a kompatibilitási problémák megoldása a telepített mappában a kmplayer exe jobb klick és ott xp service pack 3 ra kell tenni ezt is próbáltam csak nem így és nem jól a lényeg a gond letudva