Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- One mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A második felirat fentre kerül, a harmadik középre, ezen nem lehet változtatni.
Van lehetőség a felirat magassági pozíciójának eltolására, billentyűparancsokkal is, én egy távszabályzón külön gombokat konfiguráltam erre.
Azonban két felirat (alsó-felső) esetén az történik, hogy a feliratok távolodnak, vagy közelednek egymáshoz, így esetleg a képernyő közepén lehet összehozni őket. Utána még átfedésbe is hozhatók, majd helyet is cserélnek, ha tovább nyomogatom. De ennél több nem hozható ki belőle.
Poén kedvéért betöltöttem egy harmadik feliratot is (pontosabban ugyanazt harmadszorra), annak nem változik a magassága, marad középen.
Még mielőtt más fórumozók hülyét kapnak, annyit talán tegyünk hozzá, hogy két felirat hasznos lehet nyelvtanuláshoz például, noha a gyakorlatban én sem szoktam rá erre. Olyan előfordult már, hogy egy spanyol vagy angol filmhez csak Google-fordított felirat állt rendelkezésre (akár úgy, hogy én voltam kénytelen ilyet kreálni), mellé betöltöttem még az angolt is, így a két felirat + hangból hámoztam ki a mondanivalókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest