Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
válasz
schenker88 #49 üzenetére
A tanulság: kábellel nem szabad spórolni, de ne is essünk túlzásokba! (Hát ez most naggyon okos szólás
). SZVSZ csak akkor költs a fent említett 10-15%-nál többet kábelekre, ha utána mondjuk fejlődni fog a rendszer, és nem akarod a kábeleket is cserélni
Tehát a 200k hoz ha nézem, közel 20e huf jut a kábelekre: kellenek hangfalkábelek, ráadásul sok, mert ugye házimozi, meg mondjuk egy koax v optikai digit kábel.
Ajánlás:
Szalma kollégától:
''Kábel: interkonnektekhez Kácsa Audió (Bővebben: link), hangfalkábelhez pedig a fali ~230-as tömör réz vezetékek 1.5mm-es vagy nagyobb átmérőjű példányait tudnám ajánlani. (30Ft/m) A következő lépés (ami talán jobb) már 2eFt/m minimum
DDL:
Bővebben: link
Tuib -
Zordkaszás
senior tag
válasz
schenker88 #43 üzenetére
A kábeleknek ára van.
Attól függően:
- mi az alapanyag
- mennyire tiszta az alapanyag
- maga a végleges fizikai kialakítás amit a kezedbe fogsz.
- meg amit nem tudok, de biztos számít
És azért fonos mert ettől is másképp szól...
UI: mellesleg az arany is jó, bár sokaknak nem tetszik a hangja
[Szerkesztve] -
Tuib
aktív tag
válasz
schenker88 #34 üzenetére
Viszonylag jók, mindenképpen jobbak, mint hasonló áron kapható házimozi hangfal együttesek. Nekem tetszettek, szerintem kb 20 m2-ig bőven elegek. Ja a plusz, ha meg tudod venni, annyival más, hogy a frontok állóak, két középmély van bennük.
Én a Charon sorozatot hallottam, jó volt, igazi házimozi hangulatot tudott teremteni kb 29m2-es szobában...
Ja, zenére mindenképp jobbak, mint a gyufásdoboz - mélynyomó kombók, de ezért itt egy kis komprumisszumot kell kötni. És ami még jó szerintem, hogy magyarok csinálják, jól.
Tuib -
Tuib
aktív tag
válasz
schenker88 #26 üzenetére
Szerintem 2 kilóból csak a hangfalak jönnek ki, ha Klipschben gondolkozunk, erősítő nem igazán fér bele.
Ha viszont mindkettő kellene, akkor a hangfal: Bővebben: link típus: Io 5.1 ~ 96e huf, erősítő: Denon AVR-1905. 92e huf. A maradék a kábelezés.
Szerintem. De csak mert nem szereted a használt cuccokat.
Tuib -
pweisz
senior tag
válasz
schenker88 #8 üzenetére
mert? Leírod hogy drágálod a cuccot, de mégis aból akarsz összerakni egy rendszert.
Tulajdonképp mit is akarsz? -
zsiga667
addikt
válasz
schenker88 #22 üzenetére
Én nem vagyok otthon a témában, csak már volt szerencsém hallani 1-2 jobb cuccot. Azóta is néha hangfalakkal álmodom, kár hogy még jópár évig nem lesz pénzem ilyen luxuscikkekre...
Klipsch-ügyben egyébként Emvy az illetékes. -
LocalNerd
tag
válasz
schenker88 #15 üzenetére
oké, drágálld
én is drágállom a land rovert, oké? nekem pl az tetszik, és nincs rá pénzem. de aki megveszi, az meg gondoljon az éhezőkre!
olvastam, amit írtál. vártam is, hogy írsz köszönetet a hozzászólásokért, de azt nem láttam sehol... a stílusod pedig még mindig nem tetszik, node mind1 is, max többé nem írok neked. -
faster
nagyúr
válasz
schenker88 #11 üzenetére
Amugy meg az hogy tul van e arazva vagy nem, nem a te jogod eldonteni, hanem azoke az embereke akik egyik naprol masikra elnek es nem biztos, hogy mindig kerul megfelelo etel az asztalra! Nekem ugy tunik, te nem ezek koze tartozol, ha ilyen rendszered van
Hát LOL, talán a te jogod eldönteni, hogy túl van-e árazva vagy sem?
Azok, akik egyik napról a másikra élnek, nem az a legfőbb gondjuk, hogy hány darab Klipsch cuccot vegyenek, és nem is nekik árulja a Klipsch a dolgait. Ezt a hülyeséget.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
schenker88 #3 üzenetére
Ezt mondod Te
Akinek érzékenyebb a füle, vagy zenével foglalkozik, azt nem ezt mondja.
Klipschnél vannak drágább, és jobb cuccok is, pedig már ez sem semmi minőséget, és árat mutat. Akkor képzelheted mit tudhatnak azok. -
Trak
addikt
válasz
schenker88 #1 üzenetére
Mit nem hiszel el ezen? Ez nem Tesco minőség
Amúgy van olyan cég akiknél 50-100k alatt nem találsz hangszórót.
A minőséget meg kell fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest