- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
válasz
schenker88 #49 üzenetére
A tanulság: kábellel nem szabad spórolni, de ne is essünk túlzásokba! (Hát ez most naggyon okos szólás
). SZVSZ csak akkor költs a fent említett 10-15%-nál többet kábelekre, ha utána mondjuk fejlődni fog a rendszer, és nem akarod a kábeleket is cserélni
Tehát a 200k hoz ha nézem, közel 20e huf jut a kábelekre: kellenek hangfalkábelek, ráadásul sok, mert ugye házimozi, meg mondjuk egy koax v optikai digit kábel.
Ajánlás:
Szalma kollégától:
''Kábel: interkonnektekhez Kácsa Audió (Bővebben: link), hangfalkábelhez pedig a fali ~230-as tömör réz vezetékek 1.5mm-es vagy nagyobb átmérőjű példányait tudnám ajánlani. (30Ft/m) A következő lépés (ami talán jobb) már 2eFt/m minimum
DDL:
Bővebben: link
Tuib -
Tuib
aktív tag
Pedig a Parasound érdekelt volnaNekem mondjuk nincs ilyen láncom, de én is gépről szoktam nyomatni, át egy DAC-on, és teljesen jó, _majdnem_ mint a philips CD304-es.
Kábelek: érdekes kérdés. Általában azt mondják, hogy a rendszer árának 10~15%-a a kábel. Hát nálam mondjuk kb 30% de hát én nem vagyok racionális ezen a téren
Nekem Eichmann eXpress 4-esem van hangfalkábelként Bővebben: link és DNM Reson interconnectként: Bővebben: link
Egyébként sokan szeretik az ezüstöt, habár elég jellegzetes hangja szokott lenni.
Tuib -
Tuib
aktív tag
Itt házimoziról volt szó, nem? Vagy csak én olvastam félre?
Egyébként sem hinném, hogy perverzió lenne: egy rendes erősítő v DAC digit kimeneten a gépről is jól szólhat, amihez már nem lenne túlzás a Klipsch. Halk gép, jó digit kimenet, és már nincs is gond
Tuib
[Szerkesztve] -
Tuib
aktív tag
válasz
schenker88 #34 üzenetére
Viszonylag jók, mindenképpen jobbak, mint hasonló áron kapható házimozi hangfal együttesek. Nekem tetszettek, szerintem kb 20 m2-ig bőven elegek. Ja a plusz, ha meg tudod venni, annyival más, hogy a frontok állóak, két középmély van bennük.
Én a Charon sorozatot hallottam, jó volt, igazi házimozi hangulatot tudott teremteni kb 29m2-es szobában...
Ja, zenére mindenképp jobbak, mint a gyufásdoboz - mélynyomó kombók, de ezért itt egy kis komprumisszumot kell kötni. És ami még jó szerintem, hogy magyarok csinálják, jól.
Tuib -
Tuib
aktív tag
válasz
schenker88 #26 üzenetére
Szerintem 2 kilóból csak a hangfalak jönnek ki, ha Klipschben gondolkozunk, erősítő nem igazán fér bele.
Ha viszont mindkettő kellene, akkor a hangfal: Bővebben: link típus: Io 5.1 ~ 96e huf, erősítő: Denon AVR-1905. 92e huf. A maradék a kábelezés.
Szerintem. De csak mert nem szereted a használt cuccokat.
Tuib -
Tuib
aktív tag
Tudtad, hogy ha a google.co.hu-ba beírod, hogy ''Klipsch SF-2'' magyar oldalak közt a Te adatlapod az első?
Schrenker: Envy szerintem csak annyit mondott ,hogy a hasonló minőségi osztályba tartozó B&W drágább, amivel egyetértek.
Nem tudom, most pontosan miről is lenne szó, vegyél Promedia 5.1-et, ha ilyenre gondolsz, vagy nézd meg itt, és válogass! Bővebben: link
Tuib
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest