Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LocalNerd

tag

válasz schenker88 #15 üzenetére

oké, drágálld :) én is drágállom a land rovert, oké? nekem pl az tetszik, és nincs rá pénzem. de aki megveszi, az meg gondoljon az éhezőkre! :)
    olvastam, amit írtál. vártam is, hogy írsz köszönetet a hozzászólásokért, de azt nem láttam sehol... a stílusod pedig még mindig nem tetszik, node mind1 is, max többé nem írok neked.

• LocalNerd

tag

Hát el vagyok keseredve, kedves PH!-s fórumozó társam, schenker88. Szvsz az, aki itt ilyesmi topikot nyit, az kikéri szépen mások véleményét és meghallgatja a tanácsaikat, nem megengedő vagy felszólító hangnemet használ (''beszélhettek'', ''állítsatok nekem össze''). Ráadásul tapasztalatom szerint ebben a kis társaságban illik megköszönni az értelmes hozzászólásokat. Tudod, mit, megteszem helyetted is: today05, olvasóként is köszönöm, hogy írtál a saját építésű cuccosodról. Ha van kedved írni a részletekről, én szívesen olvasom!
    Neked meg, tisztelt topiknyitó, még annyit, hogy ha annyira elhatárolódsz azoktól, akik megengedhetik maguknak az ilyen cuccokat, akkor miért akarsz Klipsch-et? Vagy úgy gondolod, minden gyártónak ugyanannyiért kellene adnia az ilyen holmikat, netán az állam vagy egy bizottság szabja meg a maximális piaci árt??? Szerintem már megtudtuk, hogy ez mennyire működik.... És ha valamit túl drágának tartasz, vagy szerinted az ár/érték aránya nem jó, akkor miért pont az kell? Nem értelek, komolyan.
    Azért némi tanács is, mert a pusztán negatív kritikát sem szeretem: ha mindenáron ilyet akarsz, olcsóér ;) , akkor nézd meg használtat árusító külföldi szájtokon, még akár mázlid is lehet. Pl: Bővebben: link

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák