Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
Pedig a Parasound érdekelt volnaNekem mondjuk nincs ilyen láncom, de én is gépről szoktam nyomatni, át egy DAC-on, és teljesen jó, _majdnem_ mint a philips CD304-es.
Kábelek: érdekes kérdés. Általában azt mondják, hogy a rendszer árának 10~15%-a a kábel. Hát nálam mondjuk kb 30% de hát én nem vagyok racionális ezen a téren
Nekem Eichmann eXpress 4-esem van hangfalkábelként Bővebben: link és DNM Reson interconnectként: Bővebben: link
Egyébként sokan szeretik az ezüstöt, habár elég jellegzetes hangja szokott lenni.
Tuib -
schenker88
senior tag
-
Tuib
aktív tag
Tudtad, hogy ha a google.co.hu-ba beírod, hogy ''Klipsch SF-2'' magyar oldalak közt a Te adatlapod az első?
Schrenker: Envy szerintem csak annyit mondott ,hogy a hasonló minőségi osztályba tartozó B&W drágább, amivel egyetértek.
Nem tudom, most pontosan miről is lenne szó, vegyél Promedia 5.1-et, ha ilyenre gondolsz, vagy nézd meg itt, és válogass! Bővebben: link
Tuib -
schenker88
senior tag
Meg mindig nem valaszolt senki az epitkezos kerdesemre, azaz: epitsetek nekem konfigokat es arazzatok be! Kivancsi vagyok mik jonnenek ki! Ha ehhez nincs kedvetek, akkor beszelhettek a sajat cuccrol is... (ar/teljesitmeny)
Amugy meg az hogy tul van e arazva vagy nem, nem a te jogod eldonteni, hanem azoke az embereke akik egyik naprol masikra elnek es nem biztos, hogy mindig kerul megfelelo etel az asztalra! Nekem ugy tunik, te nem ezek koze tartozol, ha ilyen rendszered van
100 nak tul van arazva, 1 szerint meg egyaltalan nincsen... mert annak van 1 keves penze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest