- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
sshr3kk
tag
Nagy piros pontot kérek anjan kollégának, ezt a robogót adtam, és ezt a gépet meg némi kp-t kaptam. Korrekt, rugalmas, csak ajánlani tudom!
-
sshr3kk
tag
Kérek egy nagy piros pontot phanfantom részére, egy Dell LatitudeD630-at vettem tőle.
Korrekt, rugalmas eladó, csak ajánlani tudom! -
sshr3kk
tag
Kérek egy nagy piros pontot mikike17 részére ezt kaptam és ezt adtam. Korrekt eladó és vevő, csak ajánlani tudom!
-
sshr3kk
tag
Livius -nak egy piros pontot kérek, sajnos a hirdetésből már kivettem pár nappal ezelőtt, amit vett tőlem (eee pc töltő).
Nagyon korrekt vásárló, csak ajánlani tudom!
-
sshr3kk
tag
Kérek szépen 3 piros pontot Bluesummers részére ezért az üzletért (2-t vett), valamint egy harmadik pendrive-ért, aminek a hirdetését már nem találom :S
Csak ajánlani tudom, nagyon korrekt vásárló!
-
sshr3kk
tag
Piros pontot kérek cowboy_bebop részére, korrekt, rugalmas vásárló, mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
sshr3kk
tag
Piros pontot kérek Gulyopapa részére, korrekt, gyors vásárló, mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
sshr3kk
tag
Piros pontot kérek Bluesummers részére, korrekt vásárló, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Büszke apukák és anyukák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest