- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Whaazzup piros pont, egy nem müködő monitort vett.
Üdv.
Sanyi -
törölt tag
]Phobos[ -nak én is kérnék egy pozitiv visszajelzést, pláne a bizalmáért hogy látatlanba átvette a procit (és hogy később nem hozta vissza leégetve
) , komolyra forditva a szót, remélem még lesz hasonló simán zajló, mindkettőnk számára előnyös üzletünk!
-
törölt tag
eoawzx: megbizható, figyelmes és igen korrekt üzletfél!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzletet! -
törölt tag
(jan) több sikeres üzlet után már bőven megérdemli a pirospontot! utolsó üzletünk , ami remélem nem volt az utolsó
-
törölt tag
BoriszWS: Hirdetés nincs, felhivtam hogy van-e komplett gépe. Több db-ot vettem tőle, egy pirost csak megér!
-
törölt tag
(jan): Jó nagy pirospont neki is!
Modemes hirdetés... Lásd lentebb
-
törölt tag
kymera: Tápkábel üzlet, hátha neki megvan a hirdetésem eredetije, mert azóta töröltem, de ha nincs, majd nyitok egy kamu hirdetést, amit utána törlök. A lényeg, hogy előre utalt, és fasza gyerek!
Remélem lesz még pár üzletünk! -
törölt tag
Egy kis mosoly a sok piros osztás után:
Várom a kritikátokat, ha rosszul látnám, remélhetően sikerülni fog egy mosoly eme válságos időkben
-
törölt tag
TrollMetal, megbizható vevő, nagyon korrekt, néhány db-ot ezekből vett:
Holnap meg is érkezik a postával!
-
törölt tag
válasz
maxrad1580 #18008 üzenetére
"scoot3R szakinak is jár a piroska
Nagyon korrekt vevő volt minden úgy volt ahogy megígérte
Mindenkinek kívánok sok ilyen vevőt."Én meg inkább nem kivánok senkinek, pár napja felhivott, hogy megvenné ezt a gépet:
[link]
Csak előtte eladja a psp-jét, vagy valami konzolját, de tegyem el, mert aznap este átjön érte.
Este felhivott, hogy mégis holnap délelőtt jönne, mert holnap jönnek reggel a psp-ért.
Több mint 12ig vártam, gondoltam van benne ennyi korrektség, hogy felhiv. Tévedtem....
Érdeklődésemre, amikor már indulnom kellett, a válasz az volt, hogy huhh, igazam van, elfelejtette.... Igen, az érdekmúlás nagy úr, azt elhiszem, de egy telefonhivás manapság nem olyan nagy összeg azt gondolom...
Kb. 2érdeklődőt küldtem el, +egy délelőtt otthon ültem, miközben ügyfelem lett volna...
Feketét nem kérek rá, csak egy kis figyelmet legközelebb.... -
törölt tag
Köszönet Joces-nak az SD ramokért, és azon ritka üzleti etikája miatt, amit sajnos még igen kevesen mondhatnak magukénak.
Köszönöm! -
törölt tag
limabp a felvásárló, kicsit nehézkes kezdés után, de minden jó ha a vége jó, és ha minden igaz, még lesz folytatás!
Pozitiv!
-
törölt tag
Mz/ts250@300: Előre utalt, rugalmas volt, és figyelmes, amint megérkezett az áru, visszaszólt!
a gépPozitiv bejegyzést kérnék
-
törölt tag
DLDKox: Hihetetlen türelmes és megértő volt, pedig nem mindennapi balfaszság miatt csúszott vagy két hetet a második modem postázása. Egy szava sem volt, kedvesen érdeklődőtt, utána persze megkapta! Nagyon pozitiv ügyfél!
ezekből vett kettőt -
törölt tag
Köszönöm, hogy valami jót én is mondjak valakiről, Tomio. Pozitiv visszajelzés részemről is!
Volt bizalma úgy elvinni a procit, hogy kb 5órával előtte adtam el azt a gépet, amiben elinditottam volna, hogy lássa hogy megy.
Külön köszönet a reklámért, ami a linkemet illeti
(igen, mindig csak kozmetikázom a hirdetésem, hogy ami elkel, leveszem, a könnyebb áttekinthetőség kedvéért) -
törölt tag
moongose323F, aleeex: mindkettő piros!
-
törölt tag
KillHates
Kedves, segitőkész, és még házhoz is jön ha éppen teheti -
törölt tag
Néha én is vásárolok, nem csak eladok
Titan44 - egy notebookot vásároltam tőle, köszöni szépen a végleges tulajNője, meg van vele elégedvePiros Pont!
-
törölt tag
Nahát!
Xantomas sem meneküljön akkor a pirosponttól! Köszönöm a vásárlást!
-
törölt tag
Hunfatal-nak, az előnyös üzletért, és hogy akár egy hónap eltelte után sem felejti el azt, amiről korábban megegyeztünk!
Piros pont! -
törölt tag
Batmab: Piros pont!
-
törölt tag
1teve, 2teve, meg még 2teve, meg még egy teve....
Pirospont neki! Kinek? Hát 5teve-nek!
Az egyébként furcsa, hogy 5teve hoz 10egeret..
Mondjuk, forditva még furcsább lenne, hogy 10egér hozza 5tevét -
törölt tag
válasz
BoriszWS #11133 üzenetére
Megtisztelő önnel együtt haladni Tisztelt Borisz Úr (remélem megvan még, és jól van, adj egy csókot neki
)
Kicsit össze kellene szednem magam, mert amit én Tagként, Te már újoncként elértél....
Nos, ha mennyiségben nem is, majd minőségben legalább igyekezni fogok, hogy tarsam a szintet -
törölt tag
MegaPici: tesójával többször is üzleteltem, nem emlékeznék egyetlen olyan esetre sem, amikor bármiben negativ tapasztalatom lett volna!
Mindig időben szólt hogy mikor jön, fizetett pontosan, és ez ezúttal sem volt másként!
Pozitiv visszajelzés részemről irányába! (mivel egyrészt ugyanaz a "cég", és más nicket nem tudok, igy MegaPicinek kérném) -
törölt tag
Én meg KillHates-nek adnék egy pirospontot. Illetve kettőt is!
Elsőt, mert nagyon de nagyon korrekt és segitőkész, (az a fajta arc, aki tényleg szivesen segit másoknak, bárminemű érdek nélkül) másodikat, mert bemutatott Shadowfax-nak. -
törölt tag
speti03: Piros pont!
-
törölt tag
BoriszWS: Hatalmas pirospont!! Nagyon rugalmas, és korrekt!
-
törölt tag
Bodin- procikat vett, pontos, korrekt, jó vásárló
Piros pont!
-
törölt tag
Joces- kicsit túlrendeltem magam, (saját figyelmetlenségből) amiből utólag már nem akart visszavenni. - ami üzletileg érthető is. (egy nem túl előnyös cserébe ment bele, a rendelt cuccok egy részét becserélte másra) Viszont az áru kifogástalan, a korábban rendelt is, meg a nem túl előnyös csere gyümölcse is. Piros pont a kifogástalan áruért!
Tanulság: legközelebb ésszel kell rendelni...
-
törölt tag
Baskiria: Korrekt vevő, pontos, türelmes, megtiszteli az eladót is, és a terméket is!
Remélem hogy lesz még üzletelésünk!
Köszönöm a bizalmat! -
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan rég írtam már be ide, ezért duplán öröm ez az alkalom most! :-))
ecc83 : Dell D610 notit beszéltünk le priviben, hogy eljön érte.
El is jött, megnézte, megvette, de ez még kevés lenne ahoz, hogy bekerüljön ide.
Ami nagyon pozitív, amit megbeszéltünk, folyamatosan tartotta, kultúrált, tisztelettudó, rugalmas, tényleg ideális vásárló.
Az előre lebeszélt árból már itt nem próbált meg alkudni, betartotta az alapvető üzleti etika íratlan szabályait.
Kivánom hogy sokáig használd egészséggel a Dell notit!!!! -
törölt tag
Joces
2piros pont
-
törölt tag
Florentiam:
-piros pont!
-
törölt tag
Joces-vinyót boltoltunk.
Ha bármire szükségem van, elsők között keresem meg.
Jó árai vannak, és nem kell a világ végére menni hozzá -
törölt tag
Piros pont Joces-nak.
A korrekt árból még engedett is, megéri visszajáró vásárlója lenni!
Köszönöm -
törölt tag
Még egy igen jó arccal hozott össze a sors!
ToPaMo (remélem a kis és nagybetüt is helyesen irtam....)
Költözés elött megszabaditott felsleges gamer destop gépeimtöl, meg egy-két egyéb dolgoktól!
És egy 10esből megúszta)
-
törölt tag
Dudu67, már korábban is üzleteltem vele (nem látom az akkori pirospontját!
)
Megint csak piros pontot érdemel! -
törölt tag
BoriszWS: a kedvenc üzletfeleim közé tartozik, ez többet mond fél oldal dicséretnél...
-
törölt tag
Jocesnak is!
csak úgy!
Meg a vinyóért is -
törölt tag
válasz
misimokus32 #5383 üzenetére
köszönöm, az első lépést, a bizalmat Te előlegezted meg, hogy előre utaltad a lét!
Köszönöm! -
törölt tag
5teve, aki nagyon jó arc, egyik best of ismerösöm a ph-n
-
törölt tag
iday
Egy számitógép házért jöttek eredetileg, és még egy-két plusz termék vásárlása lett.
Párjával együtt nagyon kedvesek voltak, igazán jót beszélgettünk! -
törölt tag
-
törölt tag
Marossnak pirospont!
-
törölt tag
juliusz, Helpy, harkály, korrekt vevök, p4 2800as procit vettek!
-
törölt tag
5teve, aki csak dolgozik mint egy ááááállat egész nap, és az árujára sincsen panasz!
-
törölt tag
Fuzik, igazán jó arc!
-
törölt tag
Kinky: korrekt, segitőkész, és nagy tételben vásárolt
-
törölt tag
Nemesis1, Begyu, tommy.88:
2800mhz p4 procit vettek tölem, és még voltak olyan kedvesek, hogy visszairtak ajánlót a topicomba!
Köszönöm -
törölt tag
Tegnapi biznisz, 40gb-os noti vinyó: joergie
Kedves, segitökész üzletfél, ajánlott kategória
Köszönöm az üzletet! -
törölt tag
ShadowLord:
Az elején kicsit nehézkesen indult a kommunikáció, de kellemes meglepetés, és egy korrekt emberrel való ismerettséggel ajándékozott meg a sors.
Elvitt 2db 2.8ghz-es p4 proct.
Használd egészséggel! -
törölt tag
Nagytalp, igéretes üzletfél, remélem még látom a vásárlóim körében
-
törölt tag
Lejszi, piros pont, nem lehet minden szart rásózni, csak azt veszi meg, ami tetszik neki
) Ami viszont szimpi, azt el is viszi
-
törölt tag
Mackósajt
Korrekt vevő, rugalmas, pontos.
Ajánlott kategória -
törölt tag
Tibigym:
többször üzleteltünk, igazán korrekt, ajánlom bátran.
Eladónak is, vevönek is. -
törölt tag
Sziasztok, sokáig nem voltam, úgy döntöttem, csak a kirívóan kellemes eseteket írom ide.
Magitor
Minden úgy zajlott, ahogy szerettem volna (remélem kölcsönösen), és még áru átvétele után is visszaszólt, megköszönve a terméket
Köszönet érte! -
törölt tag
Draco88, Tft-t vett, minden ok volt, mint korábban is.
-
törölt tag
Tygriss: elvitt egy alaplapot, kifizette a megbeszélt árat, és még normálisan beszélgetni is lehetett vele!
-
törölt tag
draco88: Érdekes sztori
1napos, újoncként feltett egy hirdetést, hogy notit szeretne, amire írtam egy eléggé jó ajánlatot. Tetszett Neki, ha jól emlékszem, 1-2napon belül -szándékát nyomatékosítva- ráutalt a számlámra 4500Ft-ot.
Utána elvileg, sima volt az út az üzletig. Megbeszéltük, hogy eljön a gépért, amit korábban webcamon meg is mutattam. A bizalom valamelyest erősödött, szóba került a postán elküldés gondolata, amit persze csak úgy vállaltam, hogyha a teljes vételár a számlámra kerül. Itt kezdett a helyzet kicsit érdekessé vállni, ami persze érthető, hogy tök újoncként egy vad idegen számlájára majd 50e-ret átküldeni, lehet hogy tényleg nehéz megtenni könnyű lelkiismerettel... Igy mielött rossz irányba ment volna az ügy, megbeszéltük, hogy maradjon a személyes átvétel.
Megbeszélt időben, pontosan itt volt, leteszteltük a dolgokat, kifizette, és vitte.
Azt gondolom, hogy igen korrekt volt minden tekintetben, amiben nem értettünk korábban maradéktalanul egyett, az meg az ismerettség hiányában érthető volt.
Úgyhogy, kellemes emlék (remélem kölcsönös), valahogy néha hiányzik is ez a fajta mentalitás az emberekből, ami -inkább a fővárosi- emberek egy részéből kihalt.
Tisztelet a kivételnek, azért a fő vásárlóim nagy része Pesten lakik, általánosítani meg nem lenne bölcs dolog... Jajj, elnézést, kicsit elragadtattam magam, ez se nem kivánságmüsor, se nem pszicológiai tanulmány)
-
törölt tag
Bordoi: Nagyon figyelmes vevő, még az én figyelmetlenségemből adódó kellemetlenségeket is előre kizárva, alaposan megnézte hogy mit vesz. Köszönöm még egyszer! (elvileg hétfőn érkezik a cucc)
-
törölt tag
Suba22 :
Elöre utalta a lét, és a postaköltséget, én meg lepostáztam neki egy házat.
Minden ok volt, problémamentes biznisz.
Köszönöm -
törölt tag
Thibu: 9800pro radeon az üzlet tárgya, idöben érkezik, még pár percet én csúsztam...
Igazán korrekt volt, próba, és még plussz pár nap gari is rá.
Bátran merem ajánlani!
Ui.: Egy kis tündér húgocskája van)
-
törölt tag
Dudu67, mint visszatérő házvásárló!
Türelmes, segítőkész, és mint vásárló, még ajándékot is adott.
A rossz hír, hogy nem akar több gépet építeni a közeljövőben -
-
törölt tag
Joces kollégával már többet üzleteltem, jó arc, csak néha rá kell szólni, mert elfelejti, hogy találkozó van
)
Egyébként nagyon jó árai vannak, és eddig még nem volt probléma.
Igen ajánlott kategória -
törölt tag
Geccoka - nem beszél felesleges, normál, korrekt, szerény, és a pozitiv élvényt is megosztotta velem pár nap után. Ideális vásárló (sajna, meg szerencsére laptopot vett, ilyen szempontból nem sürün visszatéröek a vásárlók, de remélem még fogok vele bizniszelni)
Ricsi99, a szokásosat tudom csak irni, korrekt arc, akár adni, akár venni. -
törölt tag
Mai termés:
vgyuri : maximáisan, sőt, még azon túl is korrekt, remélem sosem élnek vissza a bizalmával!
Közvetlen utána egy szintén nagyon jó arc srác, elvitt egy km86-os házat, és egy gef4 vga-t, ha jelzi hogy ki volt (sokan érdeklödtek a házért, igy nem tom már), akkor nevesitem
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nos, egy régi igen korrekt arc tünt fel a PH-n.
BoriszWS
Nagyon rég üzleteltem vele már, de akkor is feltűnt a kivételes hozzáállása, le a kalappal, korrektségböl jeles! -
törölt tag
Sziasztok
Utóbbi napokban csak pozitív vásáróim voltak, volt egy srác, aki 2db számitógép házat elvitt, meg egy videókarit, ha jön még, megkérdezem a nevét, és leirom.
ricsi99 mint jó vásárló, és mint visszatérő, csak ajánlani tudnám mindenkinek.
(csak azért nem ajánlom, mert a végén mástól vesz cuccokat) )
-
törölt tag
Én is azt gondolom, ha letisztáztad hogy mennyit utalsz, akkor nincs miröl beszélni.
Nagyfiúk vagyunk, azt hiszem, ilyen esetben nem kell túl nagy intelligencia hogy kiszámoljam, vagy ha nem vagyok biztos a dolgomban, mint eladó, akkor nem fogadom el az ajánlatot! De amint igent mondtam, gerinctelen dolog változtatni, még akkor is, ha fasz voltam, és figyelmetlenségemben nem kalkuláltam bele a postai dijakat. Arról nem a vevö tehet, nem tartom etikusnak vele kifizettetni ilyen módon.
És nem azért irom ezt, mert Speed tényleg Úriember módjára viselkedik (sokan azt hiszem, tanulhatnának (tanulhatnánk) töle, hanem azért, mert a korrekt üzletelés ezt kivánja meg! -
törölt tag
_Oscar -egy házat vitt, nem nagy tétel, de ami lényegesebb, korrekt hozzáállás maximálisan!
''újonc'' létére sok ''öregebb'' tanulhatna töle.
Üdv
Sanyi -
törölt tag
Speed(R) -korrekt arc!
Ha éppen nem is tud jönni a megbeszélt időpontra, időben telefonál, látszik hogy lelkiismeretes, és nem ''szarik'' a másikra...
Remélem látjuk még egymást -
törölt tag
Darkie már megint korrekt volt, pontos, és telefonon egyeztet mindig elöre.
Ideális vásárló. -
törölt tag
ejh, sok csalódott ember, gyertek hozzám vásárolni
-
törölt tag
kinek kellett 5000Ft-ért 512mb ram? Keressen meg...
-
törölt tag
csi01, Varzo, Darkie.
A mai nap pozitív vásárlói, köszönöm a korrekt üzletelést!!! -
törölt tag
Darkie megint remek vevönek bizonyult!!!
-
törölt tag
válasz
HDR renderin #1584 üzenetére
ha tényleg ennyire felzaklat, lehet hogy jobban jársz, ha felkeresed. Lehet rámegy egy napod az utazásra, meg néhány ezresed, de utána a lelked megnyugszik. -Nem beszélve arról, hogy a találkozó hatására lehet, hogy jobb belátásra tér az eladó....
Lehet hogy még nagy haverság is lehet a dologból
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BestBuy topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest