- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Tim82
félisten
04ahgy-nek kérnék egy pirospontot a Dawn Of War - Dark Crusade-ért.
Hasonlóan DarthRevan-nak a Vampire: Bloodlines-ért.
-
Tim82
félisten
0502 fórumtársnak kérek egy pirosat a Toshiba Portege M300-ért. Az üzletet privátban bonyolítottuk.
Remek áru, nagyon-nagyon korrekt eladó, kedvező ár - mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
Tim82
félisten
/SZE fórumtársnak kérnék egy pirospontot: a tőle vett Linksys WUSB100 remekül üzemel. Korrekt, rugalmas, gyors üzletfél.
-
Tim82
félisten
Khaal fórumtársnak kérnék ezért az IBM bőrtáskáért egy pirospontot, minden rendben zajlott.
-
Tim82
félisten
TheCortez fórumtársnak kérnék egy pirosat, Lenovo Thinkpad Bluetooth Laser Mouse-t vettem tőle [hirdetés linkje]. Korrekt, rugalmas, kedves eladó, mindenkinek csak ajánlani tudom - és azt hiszem, fogom is.
-
Tim82
félisten
Dual CBR fórumtársnak szeretnék kérni egy pozitív értékelést: rugalmas, korrekt eladó, külön köszönet azért, hogy kihozta a munkahelyemre a tőle megvett cuccot (IBM Thinkpad T4x-billentyűzet és palmrest). A hirdetés linkje itt található.
reiterer fórumtárstól még kicsit régebben egy IDE szalagkábelt vettem Toshiba Portege R100-hoz. Az ő hirdetése itt található.
mana* fórumtárstól még január elején egy Compaq Evo N1015v billentyűzetet vettem. Az üzlet rendben zajlott, ellenben a postával illetve a postással megszívtam, amiről természetesen nem ő tehet. (A vadbarom kisegítő postás szabályosan belepréselte a billentyűzetet a postaládámba, nem törődve azzal, hogy elgörbíti a billentyűzet fémlemezét.
) A hirdetés linkje: [link]
Végül, de nem utolsósorban Dixie Flatline fórumtársnak szeretnék még pirosat adni a külső USB-s házzal együtt eladott Samsung notivinyóért. Ő is kihozta a munkahelyemre, amit utólag is köszönök neki.
-
Tim82
félisten
Tockos25 fórumtársnak szeretnék pirospontot adni. Korrekt, gyors vevő, AGP-s 7300GT-t vett tőlem.
-
Tim82
félisten
Gaba fórumtársnak kérnék egy pirospontot ezért a hangkártyáért. Én vasárnap is dolgoztam, de kihozta a munkahelyemre.
-
Tim82
félisten
audi100td-nek kérek egy pirospontot a Terratec Aureon 5.1-ért. Gyors postázás, a dokkolómban remekül működik a hangkártya.
-
Tim82
félisten
Hito fórumtársnak kérek egy pozitív értékelést az 1.8" HDD külső házért.
-
Tim82
félisten
D1rect-nek kérnék pirospontot: egy Dawn Of War alapjátékot + Winter Assault kiegészítőt vettem tőle. Gyors, megbízható üzletfélnek bizonyult, de ez a megbízhatóságát tekintve nem újdonság.
-
Tim82
félisten
peterszky fórumtársnak
kérnék egy nagy pirosat a Dungeon Keeper remek állapotú, dobozos kiadásáért (no meg mert türelmesen végigballagta velem a fél Szent István körutat, amíg találtunk végre bótot, ahol a túl nagy címletemet felváltották
). A hirdetés linkje.
-
Tim82
félisten
Gomezz fórumtársnak kérnék pirosat a remek monitorért. Korrekt, alapos, kedves és segítőkész eladó, mindenkinek ajánlom.
-
Tim82
félisten
Wipes-nek kérnék pirospontot, újfent üzleteltünk, egy processzorhűtőt vett tőlem.
THomas007-től pedig új burkolatot vettem egy HTC Wizard-hoz, meg sem várta az utalásomat, előbb elküldte az árut - bizalmát itt is köszönöm!
-
Tim82
félisten
Az utóbbi pár hét üzletei, összegyűjtve:
djkoxos: egy jó FSP beles AOpen tápot vettem tőle. Korrekt eladó, remélem, ezt a félreértést tudja valaki orvosolni neki a PH! megbízhatóság nyilvántartásánál jelenlegi intézői közül.
wipes-től egy mobilprocesszor köré épült félkonfigot. Nem az első közös üzletünk volt, mondanám azt, hogy remélem, lesz még több is - csak azért nem, mert most szeretnék egy picit megülni a fenekemen hardverfronton.
Külön kiemelném, hogy rengeteg segítséget kaptam tőle a beüzemeléssel kapcsolatban, mondhatni, példaszerű support-ot nyújtott nekem.
great66: egy szép állapotban lévő Aerocool M40 házat adott el nekem és kérésemre türelmesen megmutatta/elmagyarázta, amit a szerelésével kapcsolatban tudnom kellett. Ezúton is köszönöm.
Lenry kérésemre gyorsan és gondosan feladott három játékot az általa hirdetettek közül, bízott bennem, pedig én csak később tudtam utalni. Bátran ajánlom mindenkinek!
csokolade pedig hétvégén is ráért, amikor a laptopom töltője hirtelen meghalt és sürgősen kellett egy új, ami természetesen remekül működik.
És végül, de nem utolsó sorban frankie! részére kérek pozitív értékelést, aki pedig tőlem vett egy mATX-es Compaq Tualatin procis konfigot, és remek beszélgetésünk volt a vásárlás után, aminek remélem, egy sör mellett lesz folytatása.
-
Tim82
félisten
Az elmúlt hónap üzletei csokorban:
- Aryan-tól két remek DVD-írót vettem.
- infectedmann-tól egy Hauppauge tv-tunert,
- strike-force-tól egy socket 939-es processzort,
- csyo-tól újfent egy 300 W-os Delta tápot,
- XSzabolcsX-től pedig egy külső DVD-írót.
- razerka93 fórumtársnak pedig a Dreamfall - The Longest Journey-t köszönhetem.- szuperZ pedig megvette tőlem a régi gépemet, egy Asus T2-AH1 barebone PC-t. (Sajnos, a link nincsen meg a régi hirdetésemre, Google cache-ben sem találom - valószínűleg nem volt fent elég ideig, de szeretném, ha elfogadnátok és felvésnétek a pirosat neki is.)
Valamennyiüket ajánlom, korrekt üzletfelek, jó áruval, kérek mindegyiküknek pirospontot.
-
Tim82
félisten
tts kollégának kérek ezért az alaplapért, remekül megy - írtam korábban, hogy fogunk még üzletelni.
-
Tim82
félisten
"Jó bornak nem kell a cégér", ahogy a jó eladónak és a remek terméknek sem - de azért kérnék Tts-nek egy pirospontot a gyönyörűséges Lian Li-kuckóért. Van egy érzésem, hogy a közeli jövőben fogunk mi még üzletelni.
-
Tim82
félisten
Természetesen Otisz kollégának is, még az utalás előtt feladta nekem az Ultrabay HDD adaptert.
Csyo fórumtársnak már régóta lógok egy pirossal, ezért a tápért. Egyszerűen csak nem jutottam el eddig oda, hogy beszereljem az illetőnek, akinek a gépébe került.
-
Tim82
félisten
CsaBully-nak kérnék pirospontot a remek IBM optikai egér miatt.
-
Tim82
félisten
BR4D fórumtársnak kérnék egy pirosat a bizalmáért - még el sem utaltam a pénzt, már megkaptam az Armies Of Exigo-t.
-
Tim82
félisten
Tom-e
fórumtársnak kérnék egy pirosat, korrekt, tisztességes, gyors. Az üzlet topikja.
Hasonlóan jó tapasztalatom volt Tuners
fórumtárssal is, pedig alaposan teszteltem a türelmét - sikerült 20 percet késnem a megbeszélt időponthoz képest...
Innen megvettem a 9 cellás akkut (a topikban nincsen nyoma, privátban beszéltük meg az üzletet).
-
Tim82
félisten
Pirospontot kérek atta40-nek, egy 256 MB-os Kingston SDRAM-ot vettem tőle, ami remekül működik az iMac G3-amban. A hirdetés topikja.
-
Tim82
félisten
Marsunak
kérnék egy pirospontot, egy Samsung combo meghajtót vettem tőle, még karácsony előtt. A bazárjában hirdette, mivel privátban bonyolítottuk az üzletet, így nem sok látható nyoma van ott. Remélem, így is elfogadható azért.
-
Tim82
félisten
Printszkrín kollégának kérek pirospontot a gyors, korrekt vásárlásért.
-
Tim82
félisten
Pirosat kérnék Freeman11 fórumtársunknak, a remek Lenovo noti-hátizsákért.
Ui.: kérdés a modik felé - én általában privátban bonyolítom le az üzleteimet, aprókba maximum annyit írok be, hogy jelezzem, küldtem privát üzenetet - így is elfogadhatóak számukra az általam adott értékelések?
-
Tim82
félisten
TiElite kollégának kérnék egy pirosat ezért.
Habib[HUN]-nak is kérnék, neki ezért.
Hoember 2 kollégának szintén - elnézést kérek a pontbevésőktől, általában el szoktam valamilyen formában menteni a hirdetést, ebben az esetben kimaradt, nagyjából egy-másfél hónappal később pedig már nem tudom visszakeresni az apróját. Egy csereüzlet volt, egy 120 GB-os Maxtor IDE vinyót és egy 5.25" külső házat DVD-íróval adott egy Dell Axim X5 Basic PDA-ért cserébe.
-
Tim82
félisten
Hunter2 fórumtársnak kérnék egy pirospontot. Egy Pentium M 735 processzort vettem tőle, hétfőn utaltam, kedden feladta, szerdán megjött, ma beszereltem és gond nélkül megy. Köszönöm!
-
Tim82
félisten
Szmuki fórumtársnak kérek pirosat, korrekt vevő, ajánlom másoknak is!
-
Tim82
félisten
Text-Boy-nak kérek egy pirosat.
-
Tim82
félisten
Pirospontot kérek Gyusz-nak, korrekt, pontos vásárló.
-
Tim82
félisten
coulthard
fórumtársnak hatalmas pirospont - egyrészt a remek áruért, másrészt az iszonyatosan korrekt hozzáállásért (az első alkalommal önhibáján kívül, a posta "gondosságának" köszönhetően sérülten érkezett az általam vett processzorhűtés, miután jeleztem a problémát, két napon belül kézbevehettem a hibátlan cserepéldányt).
-
Tim82
félisten
ketutem1 fórumtársnak kérek pirospontot a jól sikerült csereüzletért.
-
Tim82
félisten
politomi-nak a WD Caviar 320 GB-os vinyóért
laci06-nak a másik WD Caviar 320 GB-os vinyóért(atombiztos csomagolással érkezett
)
merlinmester-nek pedig egy minőségi SATA-adatkábelért kérek nagy pirosat. -
Tim82
félisten
Csokorba gyűjtöm az utóbbi hetek üzleteit:
ErőVarázsló - noti-RAM-ot vett tőlem, minden rendben ment! Kicsit fáztam attól, hogy utánvétellel, postán küldjek árut, de kellemes meglepetés volt.
szejc - tőle én vettem, nem az első közös üzletünk, korrekt, megbízható, jó árakkal!
Anulu76 - nagyon korrekt, rendes, sajnos, az üzletünk nem sikerült - vinyót vettem tőle, ami nálam nem működött, de ahogy kell, visszavette, ezért jár a nagy piros (hiszen véletlenek mindig becsúszhatnak).
cbus - megértő, rugalmas, olcsó - amikor nekem közbejött pont az üzlet előtt egy előre nem látható "baleset" (családtagot kellett kórházba vitetni), akkor sem állt el az üzlettől. Remek kis barebone-t vettem tőle.
rbalage - DVD-író, gyors, pontos, korrekt.
Joces - kell bármit is írni?
MisterP - külső vinyó, gyors eladó, jó áru.Remélem, nem hagytam ki senkit.
-
Tim82
félisten
zsolesz010 hatalmas pirospontot érdemel - korrekt eladó és a jó biznisz mellett jót is beszélgettünk.
-
Tim82
félisten
Újra nagy pirosat kérek prince69-nek, régen keresett dolgok megszerzésében segített! Kívánom, hogy legyen több ilyen PH!-s!
-
Tim82
félisten
nagy pirosat kérnék prince69 fórumtársnak, mert pozitív, korrekt, rugalmas üzletfelet ismertem meg a személyében... na meg nem utolsósorban a remek dobozos GTA San Andreas-ért!
-
Tim82
félisten
ricsi99 fórumtársnak kérek pirosat - gyors üzlet, jó áru, korrekt partner.
-
Tim82
félisten
Joergie-nek kérnék pirosat.
Türelmes, korrekt, gyors és alkalmazkodó, a tőle vett notivinyó pedig tökéletes állapotban van.
-
Tim82
félisten
Gekkoman kollégának kérek nagyon nagy pirosat az üzletért. Nagyon rendes üzletfelet volt alkalmam megismerni személyében!
-
Tim82
félisten
Szejc kollégának hatalmas pirospont - gyors, pontos, korrekt eladó, a tőle kapott RAM remekül megy.
-
Tim82
félisten
gtamate2-nek kérek pirosat a Neverwinter Nights 2-ért: rendben, sértetlenül megérkezett, nagyon-nagyon időben, már ma este is ezt nyúzom.
-
Tim82
félisten
Pirospont rapidus-nak, gyors, korrekt.
-
Tim82
félisten
Champipi kollégának pirospont: a tőle vett Microsoft Bluetooth-os egér remekül működik.
Mondjuk, a méretét még szoknom kell.
-
Tim82
félisten
Kovikap-nak kérnék egy pirosat.
-
Tim82
félisten
pirosat kérek pr0bi fórumtársnak, nagyon korrekt és figyelmes üzletfél!
-
Tim82
félisten
hogy el ne felejtsem, N4ni-nak is kérnék egy pirosat, egy bluetooth dongle-t vettem tőle (nem nagy biznic, de korrektül postázta, és működik probléma nélkül).
-
Tim82
félisten
digimokus-nak kérnék egy piros pontot, rugalmasságáért és segítőkészségéért.
-
Tim82
félisten
pirosat LuckyL-nek - csütörtök este vettem tőle egy 256 megás PC133-as noti SDRAM-ot. ma volt alkalmam letesztelni, hibátlan.
-
Tim82
félisten
Captain81-nek piros petty: korrekt eladó, remek állapotú külső HDD-t vettem tőle (ráadásul telirakta nekem jobbnál jobb dolgokkal), remélem, a jövőben is lesz alkalmunk még üzletelni.
Jut eszembe, ha a barátja is regisztrálva lenne a PH!-n, szívem szerint neki is vésetnék be pirospontot - közvetítőként segítőkész, rugalmas volt.
-
Tim82
félisten
Owerlord kollégával jó volt üzletelni, egy wireless billentyűzetet és egeret vettem tőle.
Korrekt volt, türelmes, rugalmas (nekem megfelelő helyen és időpontban találkoztunk), a vett áru jól működik, remek állapotban kaptam meg, minden tartozékával együtt. Nyugodt szívvel ajánlom tehát őt mindenkinek.
-
Tim82
félisten
Metzo kollégától csütörtökön vettem egy SD RAM-ot, ma volt alkalmam beszerelni (nem saját gépbe ment), gond nélkül működik, pirospont a korrekt eladónak!
-
Tim82
félisten
Eddigi jó tapasztalatok, mióta PH!-n vagyok:
- uratti: a tőle vett T40-esen írom ezt a hsz.-t most is
- csendes: egy Dell Axim X5 PDA van tőle, nem sajnált sem időt, sem fáradságot, hogy bevezessen a kis gép kezelésébe
- sergio_: egy Dell Optiplex GX110-eset vettünk tőle (a bátyámnak kellett egy "új" asztali gép), korrekt és rugalmas volt, szakadó esőben is kijött elénk, hogy megkaphassuk a gépet
- bcmodder: gyors, korrekt, SD-kártyát vettem tőle (ami nem nagy biznic, de kellett a fenti PDA-ba)
- gorn: én adtam el neki egy Thinkpad-be való combo drive-ot, igaz, ő azóta nem nagyon járt a PH! felé - de rugalmas, rendes partner volt.Nem szoktam sokat üzletelni, eddig csak az említett emberkékkel volt dolgom, ide azért írom le, hátha bekerülnek az általam adott pirospettyek a "PH!-üzleti korrektség-nyilvántartó adatbázisba".
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest