- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
orkester #50056 üzenetére
Ugyan szerepel az 1. hozzászólásban: "Megkérünk mindenkit, hogy linkelje a megkötött üzletről szóló apróhirdetést." De az nincs odaírva, hogy csak abban az esetben kerül felvitelre a megbízhatósági oldalra is a minősítés, ha ez is szerepel a hozzászólásban.Továbbá, akkor a Konkrét minták/Kiváló ajánlás rész sem egyértelmű, mert ugye csak akkor kiváló az az ajánlás, ha az üzlet linkje is benne van, ergo 'csak akkor ér valamit'.
Így szerintem jelenlegi formájában az 1. hozzászólás nem egyértelmű, javítani kéne!
Személyes megjegyzés: egyébként nem látom az értelmét annak, hogy csak akkor kerül fel a megbízhatósági oldalra is a piros pont, ha linkelve van az üzlet, mert sokan a hirdetés törlése előtt teljesen kitörlik annak tartalmát (pl. csak egy-egy kötőjelet tesznek a címbe, és a hirdetés szövegébe is), így hiába klikkel rá bárki is. Meg ha meg is marad a hirdetés, akkor abból sokszor le se lehet szűrni, hogy az a bizonyos valaki tényleg megvette-e az adott terméket, szal...
-
biker
nagyúr
válasz
orkester #26045 üzenetére
érdekes, küldtek nekem pirosat, de továbbra is csak 2db van
-
válasz
orkester #25398 üzenetére
Azt nem lehet visszanézni, hogy melyik piros pontok lettek bejegyezve a listába, mert ahogy látom nálam valami nem kóser
Des1gnR fórum
Des1gnR adatbázis -
nemethati
senior tag
válasz
orkester #24861 üzenetére
Szia, először is minden tiszteletem a Tiéd hogy ezt egyedül csinálod!
Biztos nem lehet egyszerű!
Kérdésem csak az lenne, hogy ha valaki kérvényez egy pirosat akkor tesztek különbséget a bolt "nagyságára" való tekintettel?
Nem panaszkodni akarok, de értékeltek már páran pirossal (kb. 5en) és 2 van csak
Tulajdonképpen jobban érdekel hogy akiket én értékeltem megkapták-e, mert Ők tényleg megérdemlik, általában előreutaltam és nem nyelték le...de nem látok bele ebbe a dologba azért is kérdezek inkább.
Köszi ha válaszolszNa ez 1 nyilvános PÜ lett
-
Adri0119
csendes tag
válasz
orkester #24620 üzenetére
Hasonló jót tudok csak mondani én is orkesterről Az áru valóban mint ha vadonatúj lenne, egy kicsit sem túlzott a hirdetésben. Minden tökéletesen és probléma mentesen zajlott. Pitos pont, nagyot!
-
Csab0
csendes tag
válasz
orkester #24300 üzenetére
Egy nagy piros pötty Csyo kollégának egy remek termék korrekt áron való forgalmazásért és megbízhatóságért.
http://hardverapro.hu/apro/1gb_es_2gb-os_japan_chippes_ramok_ddr400_ecc_hp_samsubg_elpida/hsz_1-50.html
[ Módosította: philoxenia ]
-
Speed®
titán
válasz
orkester #23461 üzenetére
Nem tudom feltűnt-e hány beírásban találsz linket, szimpla leírás helyett (3..).
Hogy miért? Mert a partnerek többsége kérte, legyen nyoma az üzletnek. Ennyi meg belefér a partnerségbe..ellenben mikor beleférne, de nincs nyom, akkor?
És ezt te nálam alig 100 nappal fiatalabbként igazán ne értenéd? Egy ideiglenes aláírásra (pl. "xy típusú vmit keresek"), hírdetés helyett nekem is sokszor többet ér egy aláírás a párezer hsz.em alján.., miként linkelsz? Netán készítsek prtsc-t? Bahh..Nem szidtam Oczut egy szóval sem. Dícséretes a munkátok, de amivé lett az ellenkező polaritású topik, az egy vicc, emiatt nem érdekel már ez sem. Aki általam "értékelődik", az megtalálja magát itt a keresőben, normális formában, részemről ennyi bőven megfelelt eddig is, eztán is.
-
liver
tag
válasz
orkester #22779 üzenetére
Kellemes április 1-jét
Nagy piros pint [BoriszWS] kollégának a gyors garanciális ügyintézésért és a korrekt hozzá állásáért
-
törölt tag
válasz
orkester #20429 üzenetére
légyszíves pótold
én post-om, eladó post-ja, és az üzlet tárgya .előre is thx
-
Morpheus
tag
válasz
orkester #16932 üzenetére
Rendben!!
A 4 érvénytelen kapott értékelésem:
2008.12.11 - Kola.11-től - ezért az üzletért
2008.12.11 - Oti86-tól - ezért az üzletért
2008.12.12 - Silent14-től - ezért az üzletért
2008.12.12 - BaLee-től - ezért az üzletért
A többiek még nem értékeltek vissza de ezek utána a lelkükre kötöm, hogy ha értékelést készítenek akkor normálisan, a szabályoknak megfelelően...Köszönöm a megértést és a segítséget
Ez késöbb is elfogadott alternatíva a probléma kezelésére?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
orkester #16407 üzenetére
Ha rákattintasz az oldalon a névre amit akkor dob ki ha MR_Joe-t keresek, akkor ide jutsz, de ez nem én vagyok
vagyis mégsem az én nevem alatt vannak a pöttyökmod : U.i. : a probléma abból fakad, hogy ha a megbizhatósági oldalról akarnak engem elérni, MR_Joe név alatt, akkor egy teljesen más felhasználóhoz jutnak ezzel a mailcímmel : keresztapa001@maffia.hu
márpedig ez nem az enyém.. -
MR_Joe
senior tag
válasz
orkester #16393 üzenetére
Magamra...
akikkel üzleteltem csak a MR_Joe nevet írták be a pöttyökhöz, de az Mr.Joe nevű felhasználóé lett (http://prohardver.hu/tag/mr_joe.html), mivel a felhasználó adatlapja így érhető el én pedig http://prohardver.hu/tag/mr_joe_2.html vagyok.. szóval én nem kaptam meg a pontokat
-
AtHoS
nagyúr
válasz
orkester #15884 üzenetére
Bocsesz ez lemaradt: apróhirdetés
A részletek megbeszélése priviben, sms-ben és telefonon történt
"Pirospötty részemről surgery fórumtársnak a gyors és korrekt üzlet lebonyolításáért. Egy SE K850i került hozzám a jóvoltából"
-
lizakattila
senior tag
válasz
orkester #12113 üzenetére
Egy hatalmas piros pöttyöt kérnék Alvin_ti4200-nak, a pontos, precíz és extragyors üzletért!
-
geree@bl
senior tag
válasz
orkester #685 üzenetére
Most kaptam a linket, mert eddig sajna nem láttam!
Pár név akikkel már üzleteltem, és nem volt semmi gond: Szicsu, TommyLee73, Maross, Amdpower/ (habár van aki szerint nem nagyon megbízható), small_devil, deicide Most kapásból ők jutottak eszembe! Remélem sikeres lesz a topic, és kiderül kivel érdemes üzletet kötni!
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest