- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Aktív témák
-
Versus123
aktív tag
válasz
KERO_SAN #442 üzenetére
''A helyzet az, h 3 napja ( vagy mikor ) elhoztam toled egy ilyen prockot(nem sajat reszre), tegnap athivtak, hogy le van sarkazva. Atmentem, de mondtam, hogyha le is van sarkazva nem lehet mit csinalni, mivel toled nem igy hoztam el.''
Látjuk hogy nem magadnak hoztad el....de most mit akarsz megmagyarázni te nagyon hülye???????? Olvasd már el mit írtál......
[Szerkesztve] -
-
Versus123
aktív tag
válasz
KERO_SAN #408 üzenetére
persze hogy nem cirkuszolsz, nehéz lenne kihozni hogy neked van igazad.....ugyanis nincs. Elbasztad azt a procit? Ennyi.....Szarul vetted? Te bajod,miért nem nézted meg....Gab nem kiskereskedés, hogy köteles legyen visszavenni akármit is....azmeg hogy a haverjaidat viszed ''letisztázni '' a dolgokat,hát gratulálok....rakás nulla vagy,ez minősít. Gab nak meg mondj egy nagy köszönöm öt,hogy egyáltalán szóba állt veled,pláne hogy még pénzt is visszaadta...rajta kívül szerintem más nem vette volna vissza a szarodat.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest