- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
nihil
tag
PIROS jár:
Dot-nak a 2Gigás mSD-ért -olyan gyorsan küldte, hogy a cucc előbb itt volt szerintem, mint a pénz ott
és
MaSZKa-nak a masináért, és a pöpec tápszervízért -reméljük, soká húzza ezzel a transzplantációval
MÁS:
KNEO, valamint darkraver85, ill. (egy személy) adam8589 CÍMÉÉRT hálás lennék -pár ezres, természetben egyenlítendő tartozásom van feléjük -
-
TexT-BoY
addikt
srác ne gyere a telefonálásokkal mit gondolsz máért mondtam hogy Polyák?
ott voltam mikor egyezkedtél apámmal sőt miután utoljára beszéltetek elkülte a számodat a barátnőjének hogy tuti legyen valaki a tali helyen...
és képzeld ott várt rád és oda ment egy szürke asztrához és a tulaj majdnem megkergette mert állitotta: Ő nem AD SEMMIT csak egy pofont ha nem tünik el...
amugy 3telórol hivtunk: enyém (adatoknál a számom) nem tiltottam le, apám barátnője nem letiltott westeles , apámé nem letiltott pannonos ... ennyi egy sem volt tiltott
de már szarunk az egészre ha gerinces lettél volna és felveszed a ki...ott telefont lehet mind2en jól jűártunk volna a héten most megyünk Dvd-jért Dodihoz, ramért( amit tüled szánékoztuunk venni 10x512mb-ot)meg giannitol meg garmátol bezuzzuk
ehgydolgot megtanultunk SOHA töbebt méghcsak szoba se szabad veled álni...
mert ha azt a kutva telefont felveszed és anyit mondassz: SRY nem jövök akkor máris elörébb vagyunk... de nem ... amugy a forgalommal ne gyere szo volt rola hogy onnantol ahhonan jössz normál tempoban (tán ez a Lehel ut volt) felhivod fatert hogy mivan...
És tényleg sajnáljuk hogy nem volál korrekt nagy üzletek lehettek volna
[Szerkesztve] -
behappy
aktív tag
a leégetett proci konkrét története:
garfield-dal elcseréltem vmikor nyár elején egy P4 procit + lapot egy NF7-s-re és 2500+ bartonra.
Garfield a kecskeméti mistralban vette, mutatta is a garipapirt, ami oktoberig szolt.
Übertuning proci volt, használtam is kb 3 honapot. Utána DAVEE forumtárs vette meg tőlem.
Oktober elején telefonált, hogy beszart a procc és van-e még rá gari. Mondom szerintem van, bár a pontos napra nem emlékszem, de oktober akárhányadikáig van.
Kérdeztem tőle, hogy van-e vmi külsérelmi nyom rajta, mert ha van akkor nincs gari (nekem a sowahban egy abit lapot, amin az ide csati müanyag keretének az egyik fele (kicsi) le volt törve, nem gariztak le fizikai sérülés miatt).
Mondja, hogy picit lesarkazta, de nem attol romlott el, mert ugy is használta. ''Ja, és egy pici barna folt is van az alján'' . mondtam neki, hogy felejtse el a garit, igy nem fogja senki bevenni.
Gondolom, hogy ez ugyanaz a proci lehet, nem hiszem, hogy hirtelen 2 ugyanolyan tünetekkel rendelkező példány kerülne elő egyszerre....
Azóta nem beszéltem a sráccal.
ez a topic, ahol elkelt: Bővebben: link
kiváncsi lennék vajon davee ilyen szemét-e (bár nem hiszem, korrekt arcnak tünt), vagy valaki megvette tőle hibásan (ahogy én is akartam dísznek) és az próbál pénzt csinálni belőle...
Egy alapos arcigazitás mindenesetre ráférne az ilyen g*cikre! -
roPHka
senior tag
pfff .. még mai napig nem cserélte vissza?
akartam vele én is üzletelni egyszer csak aztán a hozzáállása és a megnyílvánulásai azt sugalták inkább hagyjam tova evezni ezt a hajót, mert lesz ettől még jobb boltom is...
radamsky -1pont
úgy volt hogy eladom neki az abit nf7-es lapom. meg is beszéltük hogy péntekig rámszól telefonon. már hétfőn e-maileztünk hogy akkor mi lesz a lap sorsa. a telefonszámát kb. 3x kértem mail-ben de nem írta le soha. aztán péntekig 1-2 emailt még váltottunk, vágta szerdán is a jópofi dumát hogy persze kell a lap meg minden, aztán pénteken vártam este 7-ig addig nem hívott. 8óra körül írtam neki egy üzit, amira ugyan visszareagált hogy ez meg az elvileg közbejött, nincs mani, így nem kell a lap sem. gondolom ha én nem keresem meg, ő nem üzent volna nekem semmilyen formában sem.
amúgy:
behappy +1pont
traptor +1pont
G@bo-ról én is hallottam már 1-2 dolgot
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest