- Google Pixel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vm93hun
aktív tag
Bár leírták már előttem, de az nem a Távmunka/HO hibája, ha valaki félvállról veszi a rábízott feladatokat. Aki meg ezzel visszaél, azt igenis szankcionálni kell.
(Azért az az ügyfél sem százas, aki hónapokig hagyja, hogy megoldatlan maradjon egy probléma és ezt a rendszeres meetingeken - ha van/volt egyáltalán ilyen - nem tette korábban szóvá, amikor legalább közbe lehetett volna lépni)
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Apollyon
Korrektor
Azért nem mutatja meg, mert hazudik. Ha ilyen egyszerű dologban hazudnak, akkor miért is bízzon meg az ember a munkáltatóban? Akkor vállalja fel, hogy bocs, de nem akarunk home officet, és nem indokoljuk meg, hogy miért.
Ehelyett ilyen egyszerűen leellenőrizhető dologban kamuzni vérgáz.
Meg azt is tegyük hozzá, hogy itt usákiáról van szó, ahol a többség wc-re is V8-cal megy, és brutál dugók vannak a városokban. Nem csoda, hogy az emberek nem akarják elpazarolni az életüket a kocsiban ülve, a dugóban araszolgatva, vagy másik opció, menj vonattal, 2 óra az is, feltéve, ha van...#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest