- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Nekem nagyon tetszik, hogy a Sony telefonról messziről látszik, hogy az egy Sony. A Sony formája nekem nagyon bejön. Samsungnak is már van egy jellemző kamera elrendezése, de nem annyira jellegzetes és szép, mint egy iPhone például. Pixelt is jól eltalálták szerintem, Sony is nagyon karakteres, Samsung még mindig nem az igazi. Én sajnálnám ha a Sony elhagyná ezt a formavilágot. Elég lenne ha csak jó hardvert adna a telefonokhoz.
-
nagyúr
válasz FireKeeper #39 üzenetére
A régi jó kis 16:9 kellene....
De ilyen úgy sem lesz....Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Knight666
aktív tag
válasz FireKeeper #39 üzenetére
A 4K elhagyása nem lenne nagy kár szerintem. A képarány változása sem tragédia, amíg megtartják a háborítatlan kijelzőt, és főleg a kisebb modellnél a készülék szélességét.
Régebben volt szó egy esetleges összecsukható telefonról, de erről azóta sem hallottam. -
FireKeeper
nagyúr
ma olvastam GSMarena-n, hogy az Xperia 1 VI-nél lehet a sony elhagyja a 4k kijelzőt ÉS a 21:9 képarányt is, kíváncsi leszek, ha tényleg így lesz, akkor a kisebb modelleknél is változik-e a képarány.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
bmt50
senior tag
válasz Crafter32 #37 üzenetére
A válasz erre(mint ahogy a rövid terméktámogatásra is az), hogy mert ez Sony 🤮
Mint ahogy írtam feljebb: a PIAC-nak számító haldokló nyugaton nincs ennyi specifikáció huszár, mint hazánkban, meg erre keleten. Keress egy francia, vagy spanyol fórumot, de legalább olyat, mint a Mobilarena. Nem találsz, de még USA-ban se. XDA, Modaco, ezek mind ázsiai felhasználókkal vannak teli.
A PIAC gyökér barmainak meg elég, ha jön egy jó operátori kínálat, vagy egy független műszaki áruház reklámja, és megveszik. Ha mégsem volt jó a vásár, 4-5 ezer ojrós havi fizetésekből vesznek másikatDudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Crafter32
őstag
Szerintem is igaz, sok funkció felesleges, de akkor mi értelme csúcs telefonoknak és miért ennyire drágák a Xperia 10 ? Pixel 6a, 7a Galaxy 53, 54 jobb telefonoknak tűnnek minden téren és az árazás ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz janeszgol #34 üzenetére
Aki Genshinre akar telefont az válasszon erősebb hardvert, de tényleg.
4K videó felesleges, ellenben jó videókat készít.
Fotók feldolgozásában nem elég jók, azaz? Mit jelent a gyakorlatban?
Az verseny amit vársz az arról szól ki tudja jobban rádsózni a szarját marketinggel, nagyobb számokkal, teljesen felesleges funkciókkal.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
-
Noukoum
veterán
Odáig eljutott hogy 3 éve ugyanaz a SOC van az Xperia 10 telefonokban (lassan 4 éve jelent meg a 690, mely nyers erőben nagyon közel van a 695-höz), csak nem tette fel magában a kérdést: hogy a fenébe tökéletes átlagos felhasználásra a 695 mind a mai napig? Akkor miért mossák az agyunkat a gyártók hogy egyre erősebb és erősebb kell?
-
Kacsakompot
kezdő
-
janeszgol
félisten
Abban SD855 van, mint az S10 amerikai verziójában. 2019-es csúcs teló. Ma egy S10 is elég erős mindenre. Pláne mivel abban az erős SoC-hez végre 8 GB ram társult (kivéve S10e).
iPhone SE 2016-ban jelent meg, meg 2020-ban, meg 2022-ben. Szóval te a 2016-os SE-t (aminek 2015-ös csúcs SoC-je volt, a 6s hardvere) veted össze a 2019-es csúcs készülékeddel.
Hozod a formád. -
FireKeeper
nagyúr
-
bmt50
senior tag
válasz FireKeeper #22 üzenetére
Nincs aktívan használt Sony telefonom már vagy 9 éve, de ezzel teljesen egyetértek.
A50-emet 1 év után a pokolba kívántam, eladtam. Vettem helyette egy 1 évvel idősebb S9-et. Az mai napig telefon, csak már unom, meg merül mint a k***a is*en
Flagship mindig tovább lesz használható, pont az erős vas miatt. Ugyanezt tapasztaltam korábban P9Lite-K-Zoom viszonylatban. Ezért nem próbálkozom többet ilyen középkat. telefonokkal. A gyártó bosszúja hamar utoléri a gyanútlan felhasználót. 😒Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
blagolf
senior tag
Lehet itt számháborúzni, de az Xperia 1 telefonom, már 4,5 éve teszi a dolgát hibátlanúl, soha meg sem röccen, és az akksi is több mint 1 napot bír. 1 évvel fiatalabb Iphone SE-ről már nem lehet ezt elmondani sajnos, pedig főként csak telefonálok vele (azt sem sokat).
Üdv, Zoli
-
FireKeeper
nagyúr
én meg a 10 IV-en érzem, hogy kevés a SoC (vagy túl sok az oprendszer, ezen lehet vitatkozni). ahogy DS39 írta, sajnos sokszor mindennapi dolgokon is tud röcögni a rendszer. használhatónak persze ettől használható, de semmiképp sem egy jó élmény.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
DS39
nagyúr
nehéz elhinni, mert van 695-ös telefonom, és kellene bele időnként a kraft.
pedig nem játszom, a Gmail, Chrome, stb, google cuccok, laggolnak, darabosan futnak időnként.a számháborút a Sony csinálja, elkér 150-200k közötti összeget ilyen hardveres eszközért, amit 100-110k-ért is megkapsz, és egyszerűen nem elég manapság a teljesítménye.
-
Noukoum
veterán
válasz FireKeeper #12 üzenetére
Call of Duty: Mobile magas beállításokon tökéletesen fut.
Google Térkép röccenés nélkül megy.
A rendszer sebessége gyors, nem kell várni semmire, nem akad.Hova kell a nagyobb teljesítmény?
Mondanám hogy a jövőállósághoz, de a Snapdragon 690 lassan 4 éve hogy megjelent (ami alig gyengébb mint a 695).
Számháborúból áll az egész iparág (megapixel, megahertz, magszám, pixelsűrűség, képátló mérete, képfrissítési ráta, töltési sebesség, akkumulátor méret és lehetne sorolni), miközben nem attól lesz jó egy eszközt használni hogy minél magasabb számok szerepelnek a specifikációban.
Xperia 10 V-ról írtam.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az eredeti japán gyártók lassan lehúzzák a rolót teljesen, az alma kannibalizálta a teljes japán mobil piacot az évek alatt. Sanyo, Toshiba,, Kyocera, Akai és Panasonic sem gyárt már mobilt. Sharp és Sony maradt.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
bmt50
senior tag
válasz Crafter32 #13 üzenetére
Az a baj, hogy az átlag felhasználó nem olvas teszteket. Aki Sony-t vesz Európában, az jórészt fan. A fan meg mindent megbocsát.
Japánban nemtom mi a helyzet, mennyire nyomatja a DoCoMo vagy más operátorok ezeket a telefonokat. De ott se hiszem, hogy a többség teszteket olvas, fórumozik, specifikációkon mereng.
Ha ezt világszinten tanítanák (mondjuk deriválás meg egyéb használhatatlan baromság helyett,), akkor a marketing nem tudná a vásárlókat megtéveszteni.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Crafter32
őstag
Nagyon kíváncsi leszek az új Sonykra. A 695 nagyon gáz volt. Simán vállalható mobil lenne a Xperia 10, de mintha szándékosan ki akarna tolni magával a Sony. Érthetetlen miért döntenek így.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
az SD6g1 nagyon ciki lenne, bár már tavaly is ezt mondtam az SD695-re. mondjuk nekem mindennapi dolgokra elég a 695 is, de azért néha jó lenne kicsit több kakaó.
6GB ramból nem igazán érzem hogy nagyon kifogynék.
-
bmt50
senior tag
"Best of mindeközben" a 22-ben beharangozott Ace IV-ről azóta sincs hír. Van 1-2, szerintem kétes valóságtartalmú Yt. videó, de más semmi 😒
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
nagyúr
Értesítő led! Nem lesz.
De olyan applikáció sincs pl mint a sleeping Screen ala Nokia. Na azt bevállalnám.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
opr
nagyúr
Ha androidos a TV (vagy google TV vagy mi a picsa az uj neve), akkor droidos telorol tudod taviranyitani a google TV appal. Teljesen jol mukodik, pedig eppenhogy kozepkategorias TV-nk van.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
RyanGiggs
őstag
Értesítő "Led" létezik az összes telefonra.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ledblinker.pro
Én megvásároltam a pro változatot, és S21-en tökéletesen működik!Ami nekem nagyon hiányzik, az az infra.
Ritkán találom a Tv távirányítót, és általában hirtelen kéne.
Xiaomi nekem már nem opció, mert ezt is cserélni fogom a kisebb méretű S23-ra.
A telefon, minél kisebb, annál jobb. -
janeszgol
félisten
Szégyen az 5 VI. 12GB kellene bele.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem nem ártana ha a felső kategóriás mobilt mocskosul megpakolnák memóriával. Lassan tényleg a dzsunka gyártók is kínálnak 24 giga Ramot. Kétlem, hogy az 1200 ejrós ár nem bírna ki egy kis pluszt majd.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest