Kiszivárgott az idei Sony telefonok memóriamennyisége

Egy japán forrás szerint idén is három Xperia telefon várható, az 1 VI, az 5 VI és a 10 VI.

Nincs egyelőre hivatalos forrásból származó információ, vagy akár csak utalás sem arra, hogy mikor érkeznek a Sony 2024-es Xperia telefonjai. Korábban voltak pletykák, melyek arról szóltak, hogy a barcelonai MWC-n mutatja be a Sony új telefonjait, ez végül annyira nem lett igaz, hogy a Sony standdal sem volt jelen. Most egy japán forrás azt állítja, hamarosan érkeznek a készülékek, és közölték a három modellbe várható memóriaegységek méreteit is.

A csúcsmodell idén is az Xperia 1 lesz, a forrás szerint az Xperia 1 VI alap kiszerelésben 12 GB RAM-mal lesz elérhető, de opció lesz a 16 GB-os memóriacsomaggal történő vásárlás is. A tavalyi Xperia 1 V-öt 12 GB RAM-mal kínálta a Sony.

A 2023-as Sony Xperia 5 V
A 2023-as Sony Xperia 5 V [+]

Az inkább felsőkategóriásként pozícionált Sony Xperia 5 VI sem változtat, 8 GB RAM lesz az egyetlen elérhető opció a telefonban 2024-ben is. A Sony az első Xperia 5-be még 6 GB operatív memóriát épített, az Xperia 5 II óta pedig standard a 8 GB a modellben.

Az Xperia 10 VI két változatban lesz elérhető, a középkategóriás telefont 6 GB-tal vagy 8 GB-tal vásárolhatják majd meg. Ezek megegyeznek a tavalyi modellekben kínált mennyiséggel, viszont érdekes, hogy a jóval gyengébb hardverrel szerelt Xperia 10-et is annyi operatív memóriával szereli fel a gyártó, mint a magasabbra pozícionált Xperia 5-öt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés