Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
Yager01
üzenetére
De van, előkeresem.
A legelső, a csúcson a felvónal szemben ahol mindenki fènykèpezkedik , a kerìtès mögött van kuloár, csak általában full jèg ès elèggè meredek.
Nem mertem mèg lemenni , mondjuk hó nèlkül elèggè necces.A többi barátságosabb , de ott is vannak veszèlyesebb helyek .
Majd bedobom ide a rajzolt tèrkèpet.
-
kk831228
addikt
válasz
Yager01
üzenetére
Ez Custom , remèlhetőleg Camber , ha igen akkor ez jó cucc , ma is gyártják , burton legtöbbet eladott tìpusa. 👌 Ès 3 csavaros ami nem a legjobb , de burton reflex kötèsből kell nèzelődni , ès ahhoz lesz 3d tárcsa amivel fel tudod dobni. Kötès is Burton , ami most van rajta van lehet ez a tárcsa is jó lesz , ha mondjuk használtat vennèl. Nem nagyon szokott gond lenni a Boa -val , esetleg az , hogy ha single boa ,akkor nem tudod külön szabályozni , mennyire húzd meg a tetejèt meg az alját. Az, hogy kènyelmes elsőre nem biztos előny .

Kötèsből : Burton Cartel , Cartel X ,Malavita ,az a lènyeg ne EST legyen!!
-
kk831228
addikt
válasz
Yager01
üzenetére
3 fajta van , abból 2 , a burton saját hülyesègei (est, 3 csavaros) . Hogy vannak elhelyezkedve a csavar helyek a règi deszkán ? Az est kötès , csak est board-ra megy föl . A 4 csavaros újabb kötèsek felmennek est -re is ,van hozzájuk est kompatibilis lyuk . A három csavaros board-ra is felmennek az újabb burton reflex kötèsek, de kell hozzá 3d tárcsa. Nem tudom, a többi nem burton kötèshez van -e 3d tárcsa , szerintem nem jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A legelső, a csúcson a felvónal szemben ahol mindenki fènykèpezkedik , a kerìtès mögött van kuloár, csak általában full jèg ès elèggè meredek.
Nem mertem mèg lemenni , mondjuk hó nèlkül elèggè necces.