Új hozzászólás Aktív témák
-
SPeti1984
senior tag
Vagy inkább ilyen legyen? Csak ez meg elég nehéz már ha cipelni kell.
Techsend Cyber Monster 1000w
[link] -
SPeti1984
senior tag
Ezt találtam meg, ami 150kg teherbírás és 600w-os.
Kugoo Kirin M4 Pro 18ah
[link] -
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Testvérem szeretne vásárolni magának egy elektromos rollert, amivel városon belül eltudna járni dolgozni. Oda-vissza olyan 4-5 km-ről lenne szó napi szinten. Vannak az útvonalon nagyobb emelkedők is (Veszprém). Súlyra legalább a 120 kg teherbírású lenne jó, mert kb 100-110kg. Melyik típust ajánlanátok, ami árban és minőségben is megfelelő lehet?
Én ezt néztem neki, vagy az egyel nagyobb 15ah-s kivitelt mert az 135kg-ig terhelhető, míg ez 120. Erről vélemény, vagy olcsóbban másik típus amit ajánlanátok? Azért néztem ezt, mert úgy látom ez elöl hátul tárcsafékes illetve csillapítás is van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest