Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SPeti1984
üzenetére
Nagyobb akksist vegyetek, az emelkedőnél kell a szufla.
Legalább az 500W-os motor meg fog birkózni azzal a dombbal még ekkora súllyal is.
A Xiaomi, Segway pálcikarollerek megbízhatóbbak ugyan, de se lengéscsillapító nincs rajtuk, motorerőben is kevesebbek (300-350W), és nem ekkora súlyhoz vannak tervezve.
-
DGery
aktív tag
válasz
SPeti1984
üzenetére
Igen, ott majdnem végig ott a bringaút, és az Egyetem utca is viszonylag elfogadható minőségű. A kistesco-tól viszont ott az az elég komoly emelkedő (8-10% környéki 300m hosszan) Mindenképp valami komolyabb rollert érdemes választani (márcsak tesód súlya miatt is).
De nemsokára írnak a tőlem tapasztaltabbak, hogy mit érdemes oda választani -
DGery
aktív tag
válasz
SPeti1984
üzenetére
Szia!
Szintén Veszprém, így ismerem a helyi adottságokat.
Nem tudom merre szeretne menni, de szerencsére elég sok a bringaút ami normális, viszont a legtöbb egyéb út katasztrófa tud lenni rollerrel. Én csak 65kg vagyok plusz pakk és a Mi3-al azért elevickélek 2 nap oda-vissza melóba (stadion-conti), de ha le kell menni a völgybe azt még alattam is megérzi.
Szerintem mindenképp érdemes egy 10 colos kerékkel szereltet vennetek vagy legyen jó rrugózása, mert ha nem végig bringautas akkor sokat fog szenvedni.
Esetleg érdemes egyszer azon az úton mennie egyet egy Lime-al ahol melóba járna, hogy megtapasztalja milyen az út az adott szakaszon egy kiskerekű rollerral
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest